• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Kas, kur kimba?

Kas, kur kimba? 2011-10-27 17:31 #32607

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Taigi va. Gryžom iš po eilinės lydekų žvejybos. Nu kad ėmėm šendien su Murmekliu tai ėmėm. Na bet viskas iš eiliės. Išvažiuojam kaip visada apie pietus. Oriukas pasaka, dangus lengvai paniauktas, slėgis stovi kaip įkaltas, viskas rodo gerą žūklę :hub: , na tik prie PR vėjo galima prisikabinti. Varom, imsim naują pelkę :fishinggg:
Randam, pirmas vaizdelis visai neblogas B) Pradžia neplatus bet gilus kanalas, tolyn išplatėjimai.

Na pradžiai remontinis komplektėlis, 200g. džiovintas žiobris, džiovinta nugarinė :cheer: :cheer:

Na išplaukiam, dirbam.

Dirbam , dirbam o rezultato nėr. o ir išplatėjimai pasirodė labai jau seklūs ir pilni "ežių" Kol dar laikas metam valtis ant stogo varom į kitą pelkę už kokių 5-km. Vėl plaukiam.

Na dabar tai jau bus. Štai Murmeklis kažką tai vargina :lol:

Deja , deja tik dugną vargino :lol: . Tai kaip čia būtų, viskas šendien rodė gerą žvejybą, o reziume anei spakt :lol: . Iki pat vakaro atidirbos nuo dūšios, keisdami nuo metalo iki medžiuo, guminių visą spalvų gamą pravariau, apsoliutus nulis. Negi Neptūnas čia man jau ženklus siunčia kad jau užtenka lydekas kankinti, o laikas jau ant vėgėlių persimesti :lol: . Nu bet kaip dabar nurimti, gal dar vieną kartelį peržvejosiu savaitgalį ir padžiausiu spinigą iki kito rudenėlio :cooll: Bet šeip laikas buvo praleistas smagei ir pralėkė dar greičiau negu kai pagaudavom. Vis lauki ir lauki to smagaus smūgelio iš vandenų gelmių, taip belaukiant ir temti pradėjo.
Ech, nepagydomi romantikai ir t.t. :uj: :uj:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, dainiuška, Dolcas, TADZIUS, saulius67

Kas, kur kimba? 2011-10-27 17:56 #32609

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Nors ir be laimikio bet super reportažiuias ir laikas praleistas :good:
Nedėk Česiukai spiningėlio į kampą :tut: Dar lydokai turėtų kibiti :f: Aš dar bandysiu :fishing: :batas: :vooo:
Paskutinis taisymas: 2011-10-27 18:18 nuo AudriusM.

Kas, kur kimba? 2011-10-28 04:29 #32631

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Į žvejybą negalima imt žuvies. Nežinojai?... :unsure: :evil: O čia žiobriecas vytintas, ir panašiai... :uj: :nu: :cha:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Kas, kur kimba? 2011-10-28 05:35 #32634

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
arutis parašė:
Į žvejybą negalima imt žuvies. Nežinojai?... :unsure: :evil: O čia žiobriecas vytintas, ir panašiai... :uj: :nu: :cha:

O mes Popėžiaus dispencą turim, todėl ir be baimės imam į žvejybą ir žuvį, ir sėkmės palinkėjimus priimam :uj: Jeigu pastebėjai, tai jau ne pimoj nuotraukoj "vobla" pasirodo ir nieko kibo lydekos nekreipdamos dėmesio :uj: . Taip kad mitas sugriautas :uj:

Kas, kur kimba? 2011-10-28 11:33 #32666

• TATA
  • TATA avataras
  • Pradedantysis
  • Zvejys-ligonis
  • Žinutės: 359
  • Gauta padėkų: 221
baubas parašė:
arutis parašė:

O mes Popėžiaus dispencą turim, todėl ir be baimės imam į žvejybą ir žuvį, ir sėkmės palinkėjimus priimam :uj: Jeigu pastebėjai, tai jau ne pimoj nuotraukoj "vobla" pasirodo ir nieko kibo lydekos nekreipdamos dėmesio :uj: . Taip kad mitas sugriautas :uj:
Va butent mitas lieka mitu,bet kad tik jie griuva,3 etapo ryte iseidineju is laiptines lauk,ogi kaimyne labas rytas,sekmes zvejyboje !!! norejau as jai tart kelis zodzius nuosirdzius,bet po varzybu tik padekot beliko :cheer: mano manymu palinketa sekme ir zuvis zvejoboje ,itakos neturi :tut:
Paskutinis taisymas: 2011-10-28 11:35 nuo TATA.
Jums padėkojo šie nariai: baubas

Kas, kur kimba? 2011-10-28 15:44 #32674

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Gryna tiesa :tut: man karta žiema uošvienė palinkėjo geros žvejybos :ice: ir nutylėjau ramiai :evil: nulėkęs į nežinoma telkinį su balalaika ant avižėlės lydžius traukiau kaip kuojas ;) va tau ir palinkėjimas netikių ir aš tom nesamonėm :joint:

Kas, kur kimba? 2011-10-28 15:47 #32675

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
be reikalo :tut:Megėjas parašė:
Gryna tiesa :tut: man karta žiema uošvienė palinkėjo geros žvejybos :ice: ir nutylėjau ramiai :evil: nulėkęs į nežinoma telkinį su balalaika ant avižėlės lydžius traukiau kaip kuojas ;) va tau ir palinkėjimas netikių ir aš tom nesamonėm :joint:
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Kas, kur kimba? 2011-10-28 15:51 #32677

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
tai aisku tie palinkejimai tikros nesamones :tut: ,bet kai kam veikia :lol:

Kas, kur kimba? 2011-10-28 17:57 #32714

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
chai kais kolektyvas,pagaliau kompas vel veikia,o as ryt y Purviskiu dala leksiu ta didziaja lydeka jamt ,kas kaip ryt parasysiu :joint:

Kas, kur kimba? 2011-10-28 18:17 #32716

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
nepamirsk zuvies konserva pasiimt,gal tada didziausios nepabegs :cheer:

Kas, kur kimba? 2011-10-28 18:19 #32717

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
koncervas man dzin,bet kai tokia bobele sutinku ryte gatve sluojancia,tai tada vsio, :S

Kas, kur kimba? 2011-10-29 05:06 #32734

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Vyrai, manau retas kuris nepritars - liūdnoka būtų be visokių "prietarų" ir žvejybinio folkloro... ;) :good: :bye:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Kas, kur kimba? 2011-10-29 06:03 #32735

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
  • Žinutės: 576
  • Gauta padėkų: 193
Megėjas parašė:
Ir dydzio kaip kuojos :lol: ?

Kas, kur kimba? 2011-10-29 10:29 #32749

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Vaidas48 parašė:
Megėjas parašė:
Ir dydzio kaip kuojos :lol: ?
Panašiai :cheer: gal čiut didesnės žodžių visos nelegalios bet su tokiom šaudyklėm ir tokių valiuku tai kova buvo nereali :hub:

Kas, kur kimba? 2011-11-06 14:14 #33343

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Po savaitės darbo,nekantrauju pažvejoti.Bandžiau apsispręsti ką gaudyti,taikią žuvį ar plėšrią?Šiek tiek padvejojęs nusprendžiu spiningauti,juo labiau ir draugas už tokią žūklę.Tiek to,su plūde (įtariu paskutinį kartą šiais metais)suspėsiu,tad imu mikromasalus ir pirmyn :) Nusprendžiu naudoti vos ne pačius mažiausius masalus,bet ne vienos rūšies ir žinoma įvairių spalvininmų.

Galiu pasakyti,kad sudirbo tik viršutinis klasikinis mansas.Viename telkinyje,mano laimikis buvo štai toks,kurio nenorėjo imti kiti žvejai :( ,todėl teko kraustytis į kitą vandens telkinį,juo labiau,kad draugas jau buvo kažką pagavęs.

Sėdame į valtį ir traukiame į tą vietą,kur draugas jau pagavo apie 0,5kg.ešerį.Nesiinkaruojame,o paprasčiausiai dreifuojame ir bandom tiek savo,tiek žuvų kantrybę :) Man papuola gana įspūdingas ešerys,kitas atsikabina netoli valties net neparodęs savo kupros.Per 2 valandas 6 ešeriai ir 2 lydekos,kurios dėl savo jauno amžiaus keliauja palaukti iki kito rudens(jei tik koks alkanas neišneš,nes pagal taisykles kaip ir legalios,bet pagal svorį 7-800gr.ir jos tikrai dar nei karto neneršė,tad suteikiame teisę palikti palikuonių).Nesu dar pagavęs 3 puskilinius ešerius per tokį trumpą laiką.Mes jų nesvėrėme,bet ešeriai tikrai verti dėmesio.Tai matyt atpildas už tai,kad dauguma pagautų žuvų keliauja atgal,na o tie keliaus į rūkyklą :hub: Nors žūklė buvo ir trumpa,bet ilgai įstrigs atmintyje.Čia mano ir draugo kartu sudėjus :good:

Kas, kur kimba? 2011-11-06 19:08 #33387

• tautvesaz
  • tautvesaz avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 23
  • Gauta padėkų: 15
Šiandiena buvau nulekes sus spiningu prie vienos balos :good: Zvejojau nuo 11 iki 14, rezultate dvi lydekaites :) viena standartas, 800g o kita jau rimtesne :joint: Abi ant LC Flash Minnow SP 110 eserio imitacija. labai lengvai traukiant, su pauzemis. Pauzes metu lengvai timptelejant :)buvo nemazai spiningautoju, bet kiek per ta laika sutikau, buvo tusti. ir be kliovu.

Paskutinis taisymas: 2011-11-06 19:09 nuo tautvesaz. Priežastis: neprikabinau foto
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, Arutis, dainiuška, TADZIUS, Dafo

Kas, kur kimba? 2011-11-06 19:52 #33389

• donce999
  • donce999 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Ne visi broliai zvejai,bet visi zvejai broliai
  • Žinutės: 812
  • Gauta padėkų: 505
Dolcas parašė:
Po savaitės darbo,nekantrauju pažvejoti.Bandžiau apsispręsti ką gaudyti,taikią žuvį ar plėšrią?Šiek tiek padvejojęs nusprendžiu spiningauti,juo labiau ir draugas už tokią žūklę.Tiek to,su plūde (įtariu paskutinį kartą šiais metais)suspėsiu,tad imu mikromasalus ir pirmyn :) Nusprendžiu naudoti vos ne pačius mažiausius masalus,bet ne vienos rūšies ir žinoma įvairių spalvininmų.

Galiu pasakyti,kad sudirbo tik viršutinis klasikinis mansas.Viename telkinyje,mano laimikis buvo štai toks,kurio nenorėjo imti kiti žvejai :( ,todėl teko kraustytis į kitą vandens telkinį,juo labiau,kad draugas jau buvo kažką pagavęs.

Sėdame į valtį ir traukiame į tą vietą,kur draugas jau pagavo apie 0,5kg.ešerį.Nesiinkaruojame,o paprasčiausiai dreifuojame ir bandom tiek savo,tiek žuvų kantrybę :) Man papuola gana įspūdingas ešerys,kitas atsikabina netoli valties net neparodęs savo kupros.Per 2 valandas 6 ešeriai ir 2 lydekos,kurios dėl savo jauno amžiaus keliauja palaukti iki kito rudens(jei tik koks alkanas neišneš,nes pagal taisykles kaip ir legalios,bet pagal svorį 7-800gr.ir jos tikrai dar nei karto neneršė,tad suteikiame teisę palikti palikuonių).Nesu dar pagavęs 3 puskilinius ešerius per tokį trumpą laiką.Mes jų nesvėrėme,bet ešeriai tikrai verti dėmesio.Tai matyt atpildas už tai,kad dauguma pagautų žuvų keliauja atgal,na o tie keliaus į rūkyklą :hub: Nors žūklė buvo ir trumpa,bet ilgai įstrigs atmintyje.Čia mano ir draugo kartu sudėjus :good:

Nu as jusu nesuprantu su tuo sezono uzdarymu,dar minuso nera ir nepranesa,ka jus cia uzdarinejat,sausio menesi esu spiningave ir pagaves,ir su pludine Nevezi tokiu laiku teko zvejoti,ir ne tuscias grizau,tas atviras sezonas gali testis visus metus!!!!!!!!!!! Tik neisizeiskit,tikrai nieko asmenisko nenorejau parasyti.
NEVISI BROLIAI ZVEJAI,BET VISI ZVEJAI BROLIAI!

Kas, kur kimba? 2011-11-06 21:04 #33391

• ANRI
  • ANRI avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žvejosi-nesensi
  • Žinutės: 871
  • Gauta padėkų: 1709
Nu Dolcai, liuks ešeriukai ir žvejyba. Mes penktadienį, stirnių ežere tie Mindūnais, trise per 2 val. 6 kg kuojų- mamkų, vienetais- 20, masalas- dzykas, jaukas- lenkiškas universalas. Su mikrikais- 000000000. Daug ir neieškojom, buvo veiksmas su dzykais plūdine. Tai ko gero paskutinė tokia žūklė, antradienį išvykstam iki 20 lapkričio į Izraelį, o kai gryšim reiks ruoštis GIMTSDIENIUI- KIBKIT.LT. Iki greito, o jums visiems nelinkim sėkmės.
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, Arutis, Dolcas

Kas, kur kimba? 2011-11-07 15:19 #33406

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Šiandien vėl sėdame į valtį ir bandome laimę.Tik užmetus iš karto kibimas ir po netrumpos kovos (valas 0,14 mono,spiningas iki 6gr.užmetimo svorio nes tikslas ešeriai)ir 1,7kg.lydeka valtyje.Nuteikia optimistiškai,bet kaip ir būna,nuo 9 iki 12val.man daugiau niekas nekimba.Ten kur kibo ešeriai,jų nei kvapo.Plaukiant namo,draugas ištraukia paguodos prizą,t.y.ledekaitę 1,1kg.Vėjas žvarbokas,tad nusprendžiame,kad po vieną žuvį jau turime ir šiam kartui gana,nors norėjome pagauti ešerių.Tiek to,rytoj pagausim :)

Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, baubas, dainiuška, donce999, TADZIUS, saulele, saulius67, mekas, Dafo, Megėjas

Kas, kur kimba? 2011-11-07 16:16 #33419

• PARNIS
  • PARNIS avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 132
  • Gauta padėkų: 29
saunus poriukas :yes:
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.066 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top