kagi,atsigavau,tai galiu brukstelt,kaip sianakt sekesi aukstupi gaudyt vegelikes.
Taigi vakar buvo nuspresta imt dzukeliu krasta,bandant atidaryt vegeliu sezona

.Iskarto galiu pasakyt,kad man tai nauja ir nei karto nebandyta

.Is Kauno pakylam apie 16 val kartu su manim ekipaze RimasK,vaziuojant ir diskutuojant visokiomis temomis kelione neprailgsta ir neuzilgo privaziuojam grazu miesteli Merkine

.Nuvaziuojam i kolegos zinoma vietele,niu galiu pasakyt gamta pasakiska.

Kitoj pusej matosi grazi salike
Kagi pasiruosimas zuklei kiek uztrunka,o kadangi velokai atvykom,tai neuzilgo ir pradeda temt.Sutikom da pora vietiniu ryboku,tai jie sake,kad vegeles ko tai prastai maitinasi ,bet da sake,kad pries pora savaiciu neblogai kabinejosi usai,tai tokios zinios siek tiek optimistiskiau nuteike

,o anus paims kokis galiunas .Buvau sugalvojes pasigaut kilbuku,tai uzveciau pickeriuka ,su matyleis,ir neuzilgo smugis,kirtimas,bet kazkas stipresnis,istraukiu tikrai ne kilbuka,o kazkokia nematyta zuvelioka

kai pasakiau Rimui,kad kazkokia nematyta zuvi pagavau,tai jis priejo ir pats nustebo,o ten gi kirsliukas .Taigi pats nezinodamas ir nesitikedamas da viena rusim papildziau savo pagautu zuvu sarasa

Zinoma neuzauga keliavo namolio pas savo gentainius
Tokie netiketumai tik uzveda

Kaipgi naktine zvejyba be lauzo ,be kepamu desreliu kvapo ir tt

Todel buvo nuspresta susikurti lauziuka ,o tuo labiau visa naktele pries akis,tai bus galima ir pasisyldyt

Snekuciuojantis prie lauzo ir laukiant vegelikiu kliovo laikas slinko greitai ,buvo keletas papurtymu,bandymu pakirsti,bet ...Rimas jau ipusejus nakciai po eilinio meskeriu patikrinimo istraukia viena sutrauka

,net kokia 100 gr .

,net buvo geda atlikt foto sesija

bet tai ir buvo paskutine vegelike
Svarbu,kad lauzo liepsnele silde

,nors naktis tikrai nebuvo salta ,oro temperatura nebuvo nukritusi net iki minuso
Nakti pakilo rukas,gal da sitas gamtos reiskinys itakojho kibima

,o gal kas nors kitas,blogis tikrai nebuvo naikinamas

,todel jo neina apkaltint

Tai tiek is bandymo suvilioti vegele,nors galima skaityt,kad Rimas vegeliu sezona atidare

,nu o man teks kada kita karta gal ja pagaut

kagi da viena diena oi naktis praleista su meskere dave geru emociju,nesvarbu ,kad nekibo ,bet tas vandens ciurlenimas,tas ... ai nesvarbu patys suprantat gamta yr gamta