• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Nemunas

: Nemunas 2012-04-25 18:42 #54352

• pakalikas
  • pakalikas avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 41
  • Gauta padėkų: 33
Sveiki gal kas po rambynu bandet pazuvaut siom dienom? Kaip vanduo ir ar pavyksta dar kokia "mamka" ar karsioka isprasyt i kranta? :f:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Nemunas 2012-04-25 18:45 #54354

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
pakalikas parašė:
Sveiki gal kas po rambynu bandet pazuvaut siom dienom? Kaip vanduo ir ar pavyksta dar kokia "mamka" ar karsioka isprasyt i kranta? :f:
Viskas po Rambynu gerai, karšių tikrai pagauna :yes:

: Nemunas 2012-04-26 19:30 #54507

• Orass
  • Orass avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 87
  • Gauta padėkų: 503
Nu va siandienos zukle ant matiliuku buvo gan sekminga :) : Nemunas atgimsta :good:
sita buvo pirmoji :blush:

auksliu papuole dvi bet tokios per delna ne vaikiskos :good:

Temstant dar net sitas papuole :unsure: :unsure: na bet po foto iskart keliavo atgalios :)

O cia vakaro laimikis :) :blush:
Paskutinis taisymas: 2012-04-26 19:30 nuo Orass.

: Nemunas 2012-04-27 19:26 #54588

• Orass
  • Orass avataras
  • Naujokas
Na siandien skaicium biski daugiau nei vakar :)

: Nemunas 2012-05-01 08:42 #54768

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Darbo žmonių diena, tad iš pat ryto darban....t.y Nemunan :cheer:
Vandens lygis jau beveik senose vėžėse kaip ir buvo prieš potvynį, tad nutariau vėl paplukdyti paplavoką, bet ne visai savo valdose. Nužiūrėjau vietelę kur rami srovelė ir gyliai neblogi. Gal sakau koks karšiokas susigundys o gal mamytė kokia pakliuls...
Rytas fantastiškas, kitame krante vėl gugutė traukė giesmę iš gaidų, tik nuolat maišė natas :lol:

Pradžia neatrodė kad bus sėkminga. Nors vandens paviršiuje nuolat taškėsi žuveliokai, bet kibti visai nenorėjo. Musės lervas vos įkritusias vandenin nukapodavo aukšliukai, o kitų masalų niekas neragavo. Buvau beveik nusivyles, bet pradėjau jaukinti daug toliau nuo kranto kur jau stipresnė srovė, kur gylis beveik per penkiametrę meškeryte ir še tau ... Ramus plūdės skandinimas, pakirtimas ir yra :f: :uj:

O kažkas sakė kad pas mane karšių nėra :lol: :cha:

Na žvejojau ne savo valdose tai ir papuolė, bet tik tas vienas ant kukurūzo. Pražvejojau nuo 7 val iki 10 val, bet daugiau karšiukų nepapuolė, tačiau visai neblogai kibo plakiai ir ne šeip plakiai, o jau verti dėmesio po 200-400gr :good:

Na bet aukšlių prisirinko pasmalsauti ką aš čia veikiu. Visas vanduo pakraštyje verda :side:

Per tą trumpą laiką prigraibiau panašiai dienos normą. Šauni žūklė ir rytas malonus ir veiksmas smagus, ir laimikis visai mielas :good:

Karšiokas apie 700gr, ir du iš didesniūjų plakiokų turėjo garbės keliauti su manimi namo (šeimininkės įsakymu), o kitoms suteikta amnestija. :bye:
Keista,- nepakliuvo nei viena kuoja. Įtariu kad jau pradeda neršti.
Tai tiek iš rytinės žvejybėlės.

Paskutinis taisymas: 2012-05-01 08:53 nuo AudriusM.

: Nemunas 2012-05-01 09:18 #54769

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Vis dėlto neiškeitei Nemuno į kažkokę tai Dubysą :lol:

: Nemunas 2012-05-02 16:51 #54856

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Nieko nesuprantu ką su Nemunu hesas išdarinėja :box: . Vakar jau buvo žemas lygis ir nuolat krito, šį rytą jau pusmetriu vėl aukštesnis :(
Prasidėjo kuojų nerštas tai kai ant pernykštės užlietos pievos išnerš, lygis vėl manau kris ir visiems ikrams bus labanaktis :angry: Nesuprantu...čia gal specialiai po tiek lygį kaitalioją per nerštą, kad neliktų nemune žuvies ar kaip ???? :angry: :box: :box: :box:

: Nemunas 2012-05-02 17:35 #54861

• Vincas
  • Vincas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 257
  • Gauta padėkų: 461
AudriusM parašė:
Nieko nesuprantu ką su Nemunu hesas išdarinėja :box: . Vakar jau buvo žemas lygis ir nuolat krito, šį rytą jau pusmetriu vėl aukštesnis :(
Prasidėjo kuojų nerštas tai kai ant pernykštės užlietos pievos išnerš, lygis vėl manau kris ir visiems ikrams bus labanaktis :angry: Nesuprantu...čia gal specialiai po tiek lygį kaitalioją per nerštą, kad neliktų nemune žuvies ar kaip ???? :angry: :box: :box: :box:

jiems ten zuvys maziausiai rupi, nes elgesys jau eile metu toks :box: cia turetu aplinkosauga susidometi

: Nemunas 2012-05-02 17:47 #54863

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Ne be reikalo senoliai sako, kad kol nebuvo heso, žuvies Nemune buvo tiršta. :(
Nežinau kam reiktų dabar spardyti užpakalį :box: :nu: :box: bet kai neršia priekrančių žuvys taip kaitalioti lygį yra baisiau už bet kokius brakonierius :( nors hesas visada deklaruoja, kad stengiasi išlaikyti vienodą vandens lygi per priekrantės žuvų nerštą. Vaikų pasakos... Netikiu nei vienu žodžiu nes matau kas daroma :angry:
Jums padėkojo šie nariai: greitis2, Vincas

: Nemunas 2012-05-05 11:28 #55032

• Orass
  • Orass avataras
  • Naujokas
:labas: Nu va... buvau Nemune biski zemiau Kauno :)
Tai ryte ant sukres sytas papuole :) 43cm+

o paskui kiek kitur suviliojau sita :)

Vienas kolega didesne nei mano pagavo, kitas biski mazesne :) nu kadangi pirma kart ten buvau, tai zukle uzskaitau.. :good:

: Nemunas 2012-05-05 15:03 #55045

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
Taigi trumpai apie sios dienos :fishing: Su sunumi vykom i Bubius pamiklinti nemuno vandeneli fideriukais :cooll: Nuvykus i numatyta vietike randame kelis zvejus jau mirkinancius masaliukus,persimetam keliais zodeliais pasirodo ziobriukas juda .Isitaisom ir mes viename ruozeli,sumetam fideriukus ir po kiek laiko pirmas papurtymas,bet :batas: .Kadangi vaikui sunkoka dar fideriu makaluotis po srove,o auksle paserus matosi,kad juda netoli kranto,tai as jam suruosiu 0,75 g pludike,ant taip musuose vadinamos ubagines :oo: 4 metru meskeres ir ka jus manot

Zuveliokas krante ,matyt auga busimas aukslininkas :lol: :lol: :oo: ,taip bezaizdama prisizaidzia ir susivartes pabega kazkoks bonusas,pats maciau,kaip bangos gerules pakilo ir neatlaike 0,08 pavadokas,o sunus liko akis isputes matyt nesuprates kas buvo :lol: .
Kagi as ir isitaisau savo soste ir bandau padaryti taip vadinama treniruote :good:

Zuveliokai po biskutuka juda,bet labiausiai nervijo,kad auksliuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu buvo visur ir belekur :nu: ir kibo belekaip ir ant beleko :box: ,BET KA padarysi teko tenkintis, bent tuom.Begaudant ,teko biski pajusti ir bukus smugius kitam gale,ir zuvi papompuoti ,bet kazkaip atsileido bepompuojant,o ten pasirodo auksle kando kazkas :oo: pagal dantu zymesw darau isvadas,kad galejo but starkis.neuzilgo musu kompanja papildo Grazvis su saavo draugu :labas:

keliese gaudyt vis smagiau.Nu ir pabaigai sios zukles rezultatai

Mano aukslininko rezultratai ,pasirodo nera jau taip sunku ta auksle gaudyt :tut:

Ir mano kuklus laimikis ,ziobriukai buvo jau legalai :cooll: :cooll: ,tiesa 3 dar ziobrinius kibimus turejau,bet :evil:

taigi tiek is sios dienos zukles :cooll: ,Kaip pradedanciajam srovej manau pakenciama :cha:

: Nemunas 2012-05-06 14:49 #55091

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
Taigi,kadangi vakar visai patiko pavaikyt Nemuno :f: ,tai sendien ryte su vaiku pakilom 5.00 ir vel patraukem link nemunelio,mano tikslas buvo ziobris :good: ,bei truputuka pazaist su seryklele,o vaikas buvo suplanaves vel gaudyt auksliukus :blush: Kagi nuvykstam po pusvalanduko i vieta,o zveju ojojoi,pilna pakrante,bet vakarykscia vieta neuzimta :good: Tai va sumaisau pasariuka,vel surisu vaikui ubagine :good: uzdedu 0,75 gr pludike

ir jis jau startuoja

kaip tikras aukslininkas viena ranka zuvi trukia,o kita seresi :lol: :lol:

Auksliukai kimba kaip isproteje viena po kitos ,nepriklausomai kur masalas guli ar toliau nuo kranto,ar visai prie pat koju :S :S Eilinis auklsliuko spurdejimas

Papuole sakyciau ir neblogu auksleku :lalk:

AS savo ruoztu uzmetu meskeriu pora su pliombom ir matyliukais ziobriukam ir tradiciskai isitaisau savo soste :blush:

,po keleto metimu jaukinan seryklele kibo aaaaauksles ir papuole keletas kuojikiu,bei plakiuku,bet beda,kad teko ne viena pavadeli keist,nes i kriaukles pjaute pjovesi :nu: :nu: Ka galiu pasakyt del ziobriu,kabliukus valyte kazkas nuvalydavo :angry: labiau blizgejo nei parduotuveje :lol: ,maniau,kad pukiu darbas :nu: ,bet klydau pasirodo kaltininkas stai kas :box:

Kagi ziobrinio kibimo taip ir nepamaciau,o aplinkiniai,kiek maciau,taip pat nemate :unsure: ,gal tai itakojo Nemunelio kritimas,nes vakar nukrito apie pusantro metro,siandien vel kokia puse metro,gal daugiau.Taigi kaip sakoma,jei planuoji,tai snipstas ir gaunas,taip man siandien gavosi su ziobriu :lol: :lol: taiva nekibo,nekibo ir visai nustojo :lol: Apie kokia 10.00 mes jau renkames smutkes ir darom laimikiu fotosesija

Kaip visada mano keli zuveliokai :blush: :blush:

Ir mano aukslininko rezultatai :good: :good:

po fotosesijos kilbasai keliavo toliau zvejem nervus gadint,o auksliukus pasiemem,nes buvom sugalvoje pasirukyt :hub:

Eilini kart sunelis uzkrove malku :lol: :lol: ,taigi sakom ate Nemuneliui ir vingiujam namoliuo,matosi ,kad kiti zvejei dar nesiskirsto

O mes jau dumiam namo,bet pabaigai,gal ne i tema,bet vistiek...
Kelis kart teko pravaziuot pro kazkoki medzio kambli,matosi,kad jis jau senas ,o prie jo,dar uzrasaas kazkokis yra,tai nhusprendem sustoti ir paziureti,kas gi ten toks

o uzrasas byloja

Pasirodo idomybiu yra ir Kauno apylinkese :cooll: ,taigi siai dienai tiek,o su Nemuneliu teks rimtai susikaut jau kita savaitgali :cooll: :cooll:
Paskutinis taisymas: 2012-05-06 14:52 nuo TADZIUS.

: Nemunas 2012-05-06 20:08 #55111

• Pelekas
  • Pelekas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 980
  • Gauta padėkų: 1332
Siandien biski paultralightinom :mrgreen: Auksles kibo kaip pasiute. Turbineles griebe kai eseriai. :lol:

image hosting adult

Mano gamybos turbineles ivertino teigiamai ir Arnoldas ir auksle :D

image hosting adult

Aisku sitie irgi neatsispyre :lol:

image hosting

: Nemunas 2012-05-08 17:24 #55160

• Gražvydas
  • Gražvydas avataras
  • Pradedantysis
  • Nei žvyno, nei karosiuko!
  • Žinutės: 111
  • Gauta padėkų: 67
Buvau prie Nemuno, bandžiau spiningauti nieko nepagavau :batas: Bet vanduo tiesiog virė nuo įvarių žuvų šokinėjimo, vaikymosi ir t.t. nesuprantu kodėl nekimba :zip: Sutikau dar vieną žveją spiningaujantį - tas pats , kaip pas mane - 0 :batas:

: Nemunas 2012-05-08 18:03 #55163

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Šeštadienį atidarinėjau "laumžirgio lervų" sezoną :) Jas pradedu rinkti balandžio pabaigoje - gegužės pradžioje.

Jau eilę metų žūklę visada pradedu nuo šios seklumos:

Tai pasidarė lyg savotiškas prietaras, ritualas :nerd: Tekę čia pagauti ir ūsorių, ir daugybę gražių šapalų. Tačiau šįkart atidarymas smarkai nuvylė - vos vienas tuščias kibimas :( Greičiausiai dėl artėjančios orų permainos žuvys buvo apatiškos - juk sekmadienį temperatūra krito kone trigubai žemyn... Tad belieka pasigrožėti nauju tiltu:

Poryt dar kartą mausiu ant kabliuko šiuos gyvius - draugelis nužiūrėjo, kur ūsai gražūs vartosi :uj: Viltis - žinot, kieno motina :lol:
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, baubas, Shtriomukas, ANRI, TADZIUS, saulius67, aras, Megėjas

: Nemunas 2012-05-08 18:27 #55164

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Aš taip pat tik ką iš Nemuno. Po darbo nutarėm su sūnum valandžikę pamojuoti spiningais, tiesiog dėl bendro "išprusimo" kad pamatyti kas vyksta, kas šokinėja ir aplamai kaip reikalai su gyvybe.
O reikalai visai liūdni. Niekas nejuda, atrodo Nemune iš vis gyvybės nėra. Aukšlių ir tų nelabai matyti, tik retkarčiais viena kita kyšteli nosį paviršiuje. Jau turėtų pradėti aukšles daužyti salačiai, slankioti pakraščiais nuo ikrų "ištinę" šapalai, gainioti aukšles lydekiukai. Jokios gyvybės, niekas nejuda, absoliuti ramybė :(
Pamojavom pora valandžikių, mėginau ir mikrinti ir sukres ir dovanotas turbinėlias .... Niekas net nekrepštelėjo kitame gale. Jokio skirtumo tarp spiningavimo šulinyje ir Nemune mano valdose :oo: :batas: .
Paskutinis taisymas: 2012-05-08 18:42 nuo AudriusM.
Jums padėkojo šie nariai: aras

: Nemunas 2012-05-09 06:32 #55183

• Orass
  • Orass avataras
  • Naujokas
Pelekas parašė:
Siandien biski paultralightinom :mrgreen: Auksles kibo kaip pasiute. Turbineles griebe kai eseriai. :lol:

Mano gamybos turbineles ivertino teigiamai ir Arnoldas ir auksle :D

Aisku sitie irgi neatsispyre :lol:

Matau mano zvejojamuose plotuose zvejojoj :D reikejo palipt biski zemiau.. butumet didesniu eseriuku pagave :D
Jums padėkojo šie nariai: Pelekas

: Nemunas 2012-05-09 18:28 #55225

• Cinke
  • Cinke avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 184
  • Gauta padėkų: 53
Ir šiandien, ir vakar, ir užvakar vakarais, po 3 val. Nemuną gumom ir blizgėm daužiau. Tikėjaus nors kokios lydekos gribštelėjimo, kad atidaryt sezoną, bet nepavyko. Šiandien vanduo pirmą kartą toks žemas, nuo aukšlių vanduo verda, nu galvoju jau bus ir lydekioku :clap: taigi atbuvau 3val. ir nieko, o aukšlių joks plėšrūnas nei kart nepavaikė. Vadinas lydekų ner!
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, aras

: Nemunas 2012-05-11 02:27 #55286

• Orass
  • Orass avataras
  • Naujokas
Nu va su draugeliais mastem, mastem, ir sumastem nulekt ant karsio :good:
na tik uZsidejau naktinuka, svyst... antra meskere ruosius, ziuriu kratosi mano meskeriuaks ir "bezdzionke" i apacia leidzia kertu - fyst i tuscia.. istraukiu slieko irgi ner :ohmy: tik "snargliai" prie valo like.. :unsure: na nieko tokio po kiek laiko jau, nusisypsojo sekme man ir pirmas karsiokas buvo istrauktas :good: na kibimu turejom, turejom nemazai.. :good: bet nesiseke pakirst i pavakare vel kibimas.. ir antra karsiuka vel ishsitraukiu as :blush: o kolegos vis dar tusti.. :( na kadangi turejom toki kibima padoru bet pasigavom ir pukiu keleta, ir eseriuku pora.. bei vietinis sake kad ~12 val neblogai karsiu buvo pagaves nutarem ilgiau pasedet ir gal pries 23 ar po tikslei nepamenu draugelis ikala geruli karsi kuris nekyla nuo dugno.. :ohmy: vargo vargo ir karsis pasirodo buvo su usais ir ilgas kazkokstais :unsure: :D 82cm :blush:
nezinau kodel bet veiksmas pagrinde buvo mums su kolega kur dviese sedejom.. po ~pusval jis pasikinke dar 1 "karsiuka" tik mazesni ~50cm.. kuris keliavo atgal net nefotografuotas :good: :D
na kiek veliau mano kotas gera krata gavo kertu - yra.. 3 galingi smugiai :good: rite tik Dzzzzzzz ir pokst :( :nu: o as netikes ir nepasiruoses buvau :no: :nu: be suktuku buvau ir vala(0,28mm) ant valo surises.. tai ishsiaiskinau "pokst" priezasti.. po ~20min ziuriu tik i kita donke ir.. tympt 1 kart gerai ir tylu.. ~puse min ir kratosi kotas kertu tik bumt, smugis ir atsikabino pats zaraza.. :nu: per anksti pakirtau.. :) arba gal gerai neisikabino :) ir man daugiau kibimu nebuvo.. :tut: draugeliai turejo dar karsiniu kibimu bet neralizuoti buvo.. paskui kuri laika tylu buvo tai susivyniojom ir namo, nes ir sliekai baiginejosi :D
Nepykit del kuriu pakartotinu foto :blush:
Paskutinis taisymas: 2012-05-11 02:31 nuo Orass.

: Nemunas 2012-05-11 17:24 #55340

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Na kūū, penktadienis, šoferių diena. Tai kokia diena be alučio ir žuvytės :lol: . Rytas buvo gan lietingas bet idėnojus išlindo ir saulutė. Šeimininkauju sau po kiemą, kart nuo karto paskaitydamas kas ką rašo :clap: . Ir čia tik jops kaip iš giedro dangaus Antano posmas, tipo važiuoju karšių rūkinti , vos seilėm nepaspringau. Einu dirbti toliau, o karšei taip prieš akis ir plaukioja. Kalu vinį, nifigą nekliūna, o vat į pirštą tai taip. Šveičiu plaktuką į patvorį, metu šmutkes į bagažinę ir apie 14.30 v. lekiu prie Nemuno. Darbai ne .... pastovės, o vat karšiokas gali ir nebelaukti . Štai jis Nemunėlis, šiek tiek piktokas, pasišiaušęs. Bet oriukas tai net labai karštas.

Pradedu žvejybą apie 15,30 pažvejojau tris valandas, nusprendžiau kad jau gana . O ir pūkžlys pradėjo skaniai valgyt. Taip kad į rūkyklą turiu ką dėti :cha:
Štai jis tirmas

Antras:

Viso;

Karšiokai nedideli, bet manau bus skanūs rūkinti :cha:
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.100 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top