Gerai jau gerai, palikau savo valdas ramybėje

Važiavau žemyn upe ieškoti vietelių. Atsidūriau prie Vytėnų. Ten taip ir neradau normalaus privažiavimo ir vietos žvejoti nes aukštas vandenukas , o jei dar kažkur yra tarpelis užmesti meškerę tai jau užimta. Grįžau prie Raudonės. Ten daug supiltų dambų tai vietos žvejybai į valias. Tikslas pamėginti rasti šapalų, nes pas mane su jais kol kas visai
Pašukavau tris dambas ir ant pirmosios apsistojau. Šapaliokų yra ir gan gražūs ant dambos sraunumos kartais išsiverčia. Pusvalandį raižiau su masalais tą sraunumą bet

. Tik besiruošiant jau važiuoti kitur pradėjo nosį kaišioti pro debesis saulutė ir capt,- yra
Po kokio dešimto metimo vėl smūgis ir sužviegė ritė stabdis. Padorus rupūžokas, tik bėda. Vanduo kai aukštas pasirodo arčiau kranto po vandeniu ištisa plantacija žolių. Įlindo ir nusitraukiau su viskuom.

Dar vėliau sėdo salačiukas. Kai nedideli tai prasivedu virš tų povandeninių žolių
Dar po keletos metimų vėl kažkas sėdo bet jaučiu kad ne šapaliokas. Per vargus išsikrapštau iš pakraščio žolyno nesiekiantį kilo lydekiuką. Neturėjo jis čia būti bet ką jau padarysi
Vėliau panašu kad dar viena šapalioką buvau pasikinkęs, bet baigtis tokia pat kaip ir pirmojo

Kad ir kiek besistengiau prasivesti virš to žolyno,- nepasisekė. Nusėdo žolyne ir paspruko

.
Sukrės kasti nelabai šapaliukai norėjo . Visi ėmimai ant mikro riperiuko, o ant sukrės tik tokie keli monstrai pakibo
Dar apie valanda mojavau bet jau nulis. Kažko nurimo , tad rinkausi žaisliukus ir namo. Žuveliukus visus paleidinėjau iš kar nes nieko stambesnio nepapuolė.
Važiuojant namo trumpam stabtelėjau savo valdose, nes du ekipažai spiningavo. Prisijungiau trumpam

. Pamėčiau mikriuką, bet net ešeriukai nekuteno nei valgomos gumos nei kitų masalų. Nesimatė nei meknių kur vakar kaišiojo nugaras. Ramu kaip šulinyje. Nežinau ką tie spiningautojai pagavo, nes su vienais nekalbėjau, (buvo jau toli nubridę) , o kiti tenkinosi keliais ešeriukais, bet kaip ir man daugiau nei tie nebekibo.
Vanduo Nemune vis tebekrenta ir tikriausiai iš upelių po lietaus subėgo murzinas vandenukas nes vanduo gan drumstas, tai gal dėl to net ašarukai nekapoja.
Tiek žinių iš Nemuno visai svetimų man valdų

Užmerktos kruopos su žirniais, jei nepamigsiu jamsim plaudas

Spinigui trumpas poilsis