07.28 vakarop atsibeldžiu iki Pirdės vandenų.Tikslas karšiokų žvejyba naktį iš valties.Krantai nusėsti žvejų,o jei koks gražesnis kampelis dar liko,tai neymanoma prieiti per P O I L S I A U T O J Ų paliktas šiukšles ir nuo jų sklindančius aromatus

bet ne apie tai

Gerai,kad prigriebiau valtį,susikraunu amuniciją dar kelios minutės plaukimo ir aš jau vietoje,kur ir pradedu žvejyba.Vakaras nuostabus,žuvis vaikšto

,nenurimsta ir atostogautojai

po kelių tokių dozių sėda į katerį ir pirmyn atgal,pirmyn atgal(nu ar nebėra jau kur daugiau plaukti,būtinai pro mane),o aš tai valtyje,maniškė fanerinė,nėra mačiusi tokių akibrokštų,na bet atsilaikom.

Jau sutemus prasideda pirmieji kibimai,per pora val.,kolega paima vieną tikrą karšį ir dar pora nedaaugusių,o aš

,bet naktis dar prieš akis,nepasiduosiu

Bet kur tau,pakilo vėjas,aplink žaibų muzika,traukiu inkarą ir į krantą.Pačiu laiku suspėjau,prasideda lietus,žaibai.Nustojus lyti aš vėl vandenyje,bet.....visiškas štilius.1val baigiu pasirodymą ir link kranto pailsėti

4.20 vėl startuoju,vėl jaukinu ir vėl tikiu jog tuščiomis namie nepasirodysiu(buvau prisikalbėjęs

)ir išties,prabrėškus sujudina ir mano plūde-1 karšis,4 neužaugę pilnai,dar keli plakiai.Su savimi turėjau musės lervų,mėšlinukų sliekų,kukurūzų.Tą kart nepamainomi buvo tik sliekai,nes kukurūzu niekas nesidomėjo,o musės lerva domėjosi tik plakis.Mintis viena;visas laimikis gaus dūmo,man senokai jau užmirštos procedūros

;
P.S. Pirdės vandenis priskiriu prie Nemuno,nes tinkamesnės neradau,o kurti nauja gal neverta.Jei modern.,mano kitaip-pataisykit,perkelkit ar tiesiog ištrinkit.Ačiū