Ot liaudis jau ir palinkėti sėkmės visiems gaila

. Nu neišgaudisių visų žuvų iš nemuno

. Kas kad sušlapčiau linki, kitas gilių duobių kad nedavažiuočiau. Vienu žodžiu netvarka. O aš ėmiau ir davažiavau. Na tiesa čia dar šiemet niekas nebuvo važiavęs, gavau pas kelią prasiminti

Aš čia jau pravažiavau
Imu Nemuną kažkur tai ten žemai

Vieta gera, gili. Pernai teko vienu vakaru porą starkezų pagauti, o gal pasiseks

. O pasirodo dar ne visus laivus į metalo laužą paleidom

dar vienas likęs.
Pradžioj sumetu dvi dugnines su porcija. Pakraštukai labai jau pritvinkę lietau debesukai šliaužioja ir dar su garso efektais. Blyn , kai tyčia dar ir pležinį skėtį palikau

. Skambina gaspadinė--tai skėti palikai--ko gero mašinoj sėdi, nes pas mus pliaupia kaip iš kibiro. Chi-- o pas mane tai dar nelyje. Kaip ne keista taip ir apėjo manę visi gazdinę debesys tą vakatėlį

Apie 20 v.pagaliau užgrojo meškerės skambutis. Na galvoju, pasigailėjo Neptūnas manęs, nors ir nieko jam nepyliau, vienas buvau

. Kertu , yra. Na va galvoju bus žmonos gimtadieniui starkiokas. Ištraukiu, o ten blyn tik ūsai kabo, na toks apie kg. šamaūsis.
Na jeigu šitaip metu dugninę su sliekų kokštu, kibimas už kokių 10 min. Dar vieni ūsai apie kg. krante
Na kad ir nedideli bet veiksmas vyksta. Sekantis sugebėjo kažkur pai į kelmą įlysti. Ištraukiu dar vieną,
dar vienas atsikabina betrąukiant. Taip iki sutemų ištraukiu net 4-iš vaikų darželio

Na galvoju , jeigu toks judesys šviesoj, tai jau kai sudems tai imsiu tokį kur tarpas tarp akių 0,5 metro

. pasižiūrėjau atsitraukimo kelius sudariau strateginį traukimo planą, laukiu. Pradeda temti, kibimas rimsta, o sutemus ir išviso liovėsi

Dangus pasipuošė milijonais žvaigždių, pradėjo lysti padilęs mėnulio pjautuvas. Apie vidurnaktį renkuosi daiktus ir važiuoju link namų. Nu ką padarysi į gimtadienio stalą reiks vėl mėsos šmotą padėti

. Tai tiek. Jeigu ryt gyvas būsiu, varysiu kur į pelkę pasibovyt.