• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Nemunas

Nemunas 2013-05-01 11:05 #87273

• dddonce
  • dddonce avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 19
mieli kolegos kodel niekas nesidalina ispudziais nemune ant mekniu?
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Nemunas 2013-05-01 12:17 #87276

• Metas
  • Metas avataras
  • Pradedantysis
  • jomajo
  • Žinutės: 372
  • Gauta padėkų: 249
Sveiki katik is nemuno gaudem ziobrius ties bubiais zmoniu daugiau nei aukslininku varzybose pagauna daugmaz visi tik kas vieta gersne pasemes tas daugiau nu bet apie tai gal ramas parasys ir foto ydes :fishinggg:

Nemunas 2013-05-01 14:13 #87283

• rammas
  • rammas avataras
  • Pradedantysis
  • ramiakas
  • Žinutės: 276
  • Gauta padėkų: 868
Metas parašė:
Sveiki katik is nemuno gaudem ziobrius ties bubiais zmoniu daugiau nei aukslininku varzybose pagauna daugmaz visi tik kas vieta gersne pasemes tas daugiau nu bet apie tai gal ramas parasys ir foto ydes :fishinggg:

jo sutikau tuos vilkijos vilkus prie nemuno be :fishing:

neptuno pusbrolis :lol:

meto antras laimikis

parveze is anglijos man kede su paminkstinimais + sildancia,kitokios neturejau :nerd:

vitalkos laimikis :yes: giriniui net pusbrolis nepagelbejo

o as paragaves lasiniu supratau kad as valgyt daugiau noriu nei tie ziobriai,svilinau namo prikist skrandzio :eat:

va kaip viskas nutiko :cooll:
ramiakas
Paskutinis taisymas: 2013-05-01 14:18 nuo rammas.

Nemunas 2013-05-01 18:28 #87301

• mynde
  • mynde avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 90
  • Gauta padėkų: 278
sveiki nu tai apie tuos ziobrius pradesiu nulekes is pat ankstaus ryto i nemuna o tai buvo kazkur 4 valanda ryto apakau visos vietos buvo uzimtos vyrukai jau is vakaro buvo atvaziave ir vietas usijieme o kaip as pikau ant viso pasaulio :evil: kaip sena boba ejau ir mintyse bambejau :angry: nu bet nieko pajieskojus radau kita vieta bet nerva vistiek dar gaudziau bet tie nervai labai greit isgaravo :uj: kai pagavau pirma ziobri paskiau karsi siap tai tik du ziobrius pagavau nes vakar pirktos krvevetes buvo nepirmos jaunystes vos ant kabliuko laikes bet po velniu tie ziobriai gerai kibo ir karsiai vos spejau dirbti su dviem meskerem labai jau dauk nepasikirsdavo, o paskiau pagalvojau nu ir gerai kad ta vieta buvo uzimta juk ten vakar tiek dauk svinu nutraukiau per tuos kliuvinius, o cia toje vietoje nei vieno, svari damba buvo ir toli mesti nereikejo,o cia keletas nuotraukeliu o cia po potvinio kelio bukle atsargei jei vaziuosit neisibegekite
kibkit zuveles dideles ir mazos
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, Arutis, ANRI, Pokstas, zvejyskolia, donatasx3, pakalikas, pasiklydes

Nemunas 2013-05-01 21:09 #87315

• vitalka0130
  • vitalka0130 avataras
  • Pradedantysis
  • Prijauciantysis
  • Žinutės: 135
  • Gauta padėkų: 79
Nusprendėm su Giriniu ir Metu ši ryta aplankyt Nemuną ties Bubiais su tikslu pagaut žiobri.Važiavom anksti,4.50 buvom vietoje ir išsižiojom iš nuostabos pamate tuoki kieki žveju teko stoti ne ten kur nori o kur liko laisva vieta. Ilgai negalvoja traukiam iš dėklų fiderius ir bandom laime.Čia mano malonaus darbo vieta. O čia pelkinis oi tai yra Girinis kaifuoja. Pažvejojom maždaug iki 11 val. Kibo ne vienodai kaip Ramas jau rašė leme dugno reljefas,kas žvejojo giliasnėja vietoje kibimai buvo dažnesni.Viso buvo sugauta devyniolika žiobriu.
Jums padėkojo šie nariai: Arutis, dainiuška, ANRI, Dolcas, rammas, saulius67, Pokstas, zvejyskolia, donatasx3

Nemunas 2013-05-01 22:02 #87329

• dddonce
  • dddonce avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 19
.
Paskutinis taisymas: 2013-05-02 19:11 nuo dddonce.

Nemunas 2013-05-01 22:21 #87345

• zulikas
  • zulikas avataras
  • Rimtas žvejys
  • kibo vakar, kibs rytoj, bet ne siandien
  • Žinutės: 1167
  • Gauta padėkų: 790
dddonce parašė:
vyrai kaune ka darot?as asmeniskai traukiu grubletas tai jo majo.
as cia vienas kazko nesupratau :oo:

Nemunas 2013-05-01 22:21 #87346

• vitalka0130
  • vitalka0130 avataras
  • Pradedantysis
  • Prijauciantysis
  • Žinutės: 135
  • Gauta padėkų: 79
dddonce parašė:
O konkrečiau?

Nemunas 2013-05-01 22:31 #87351

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
dddonce parašė:
vyrai kaune traukia grazias tvarkingas o ne kazkokias grubletas :cha: :lol:

Nemunas 2013-05-01 22:36 #87355

• zulikas
  • zulikas avataras
  • Rimtas žvejys
  • kibo vakar, kibs rytoj, bet ne siandien
  • Žinutės: 1167
  • Gauta padėkų: 790
man idomu kurioj vietoj traukia nes snd prie marveles tilto bisky pasedejau tai tik viena ziobrio vaika pagavau kiti visai nieko, o plaudu tai kiek nori gali pritraukt

Nemunas 2013-05-01 22:39 #87357

• pasiklydes
  • pasiklydes avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1254
  • Gauta padėkų: 427
zulikas parašė:
man idomu kurioj vietoj traukia nes snd prie marveles tilto bisky pasedejau tai tik viena ziobrio vaika pagavau kiti visai nieko, o plaudu tai kiek nori gali pritraukt

maciau siandien nery ties kauno pilies tiltu prisede buvo tik nezinau ka ten gaude

Nemunas 2013-05-02 21:57 #87425

• Metas
  • Metas avataras
  • Pradedantysis
  • jomajo
  • Žinutės: 372
  • Gauta padėkų: 249
Sveiki katik is nemuno zvejojom su girinuku savo valdose atidarem pludines sezona prie vandens buvom apie septinta val vakaro vanduo dar labai aukstas tad teko nemazai pabristi kibo kuojos ir tik ant slieko kuo didesnis sliekas tuo geriau girinis kadangi senas vilkas sugaude daugiau net 8 kuojas :kkk: man papuole tik 3 :joint: ryt bandysim vel :fishinggg:
Jums padėkojo šie nariai: baubas, Dolcas, zvejyskolia, donatasx3, pasiklydes

Nemunas 2013-05-02 22:00 #87427

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
nu ir asai katik is nemuno,per 3 val. su Metu,as 8 gerules kuojas,o Metas nezinau kiek :good: ,ryt vel po darbo ruksim snargli pavarvit y mano valdas,jede slieka,ir sertis reikia :good:
Jums padėkojo šie nariai: baubas, ANRI, Dolcas, zvejyskolia, donatasx3, pasiklydes, mynde

Nemunas 2013-05-02 22:02 #87428

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
Metas parašė:
Sveiki katik is nemuno zvejojom su girinuku savo valdose atidarem pludines sezona prie vandens buvom apie septinta val vakaro vanduo dar labai aukstas tad teko nemazai pabristi kibo kuojos ir tik ant slieko kuo didesnis sliekas tuo geriau girinis kadangi senas vilkas sugaude daugiau net 8 kuojas :kkk: man papuole tik 3 :joint: ryt bandysim vel :fishinggg:
nevykelis :uj: :cha: ,ryt vel darysim varzybelias :good:
Jums padėkojo šie nariai: Arutis, mynde

Nemunas 2013-05-03 13:16 #87455

• mynde
  • mynde avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 90
  • Gauta padėkų: 278
sveiki siandien ryta buvau nulekias i nemuna tai nieko gero,dvi kuojos,du ziobriai,vienas karsisi ir plakis, jau pas mus taip yra, jei siaures rytu vejas pucia tai nieko gero nebus :batas: tai tiek.
kibkit zuveles dideles ir mazos
Jums padėkojo šie nariai: Arutis, Dolcas, donatasx3

Nemunas 2013-05-03 14:30 #87461

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
mynde parašė:
sveiki siandien ryta buvau nulekias i nemuna tai nieko gero,dvi kuojos,du ziobriai,vienas karsisi ir plakis, jau pas mus taip yra, jei siaures rytu vejas pucia tai nieko gero nebus :batas: tai tiek.
Ar pro Pirdę eina tolyn pravažiuoti ??

Nemunas 2013-05-03 15:59 #87464

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
baubas parašė:
mynde parašė:

Aš irgi nuo panemunių,tai Nemunas jau beveik kaip ir savo vagoje,o kur neseniai dar buvo vanduo,ten jau laisvai su auto galima privažiuoti per pievas,tiesa;ten kur didesnės daubos,dar yra likę šiek tiek vandens,bet visumoje-situacija :yes: .Kokia padėtis su Pirde net nežinau :oo: :bye:
Jums padėkojo šie nariai: baubas

Nemunas 2013-05-03 16:16 #87466

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
donatasx3 parašė:
baubas parašė:
mynde parašė:

Aš irgi nuo panemunių,tai Nemunas jau beveik kaip ir savo vagoje,o kur neseniai dar buvo vanduo,ten jau laisvai su auto galima privažiuoti per pievas,tiesa;ten kur didesnės daubos,dar yra likę šiek tiek vandens,bet visumoje-situacija :yes: .Kokia padėtis su Pirde net nežinau :oo: :bye:
Pati Pirdė manęs nedomina. Svarbu eitų keliu tolyn prasimušti. Mėginsiu ryt kitais keliais myto vietą pasiekti :good:

Nemunas 2013-05-03 16:53 #87471

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
baubas parašė:
donatasx3 parašė:
baubas parašė:
mynde parašė:

Pati Pirdė manęs nedomina. Svarbu eitų keliu tolyn prasimušti. Mėginsiu ryt kitais keliais myto vietą pasiekti :good:

kelintą valandą planuoji ir ar tik apsižvalgyti?

Nemunas 2013-05-03 17:00 #87472

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Mėginsim kažkur tai po +- pietų .
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.087 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top