tai va ,vakar sumasčiau imt Nemunėlį,tiksliau,tą vietą,kur žuvies nėra ir niekada nebuvo,tikslas mamkos

.Pakylu anksti ir jau 5,00 minu pėdalą ir suku iš kauno,nu o kaip ,nesusitiksi pareigūnų

,tokį ankstyvą rytą,,pasirodo nemiega,tarnybą atlieka

.Susistabde,patikrina dokumentus,paklausia ,ar iš vakaro nebaliavota,gave neigemą atsakymą,palinki gero kelio .Spaudžiu tolyn ir neužilgo Girinio valdos,pralėkdamas papypsiu,bet tas saldžiai miega ir negirdi

Štai ir pralekiu ženklą veliuona 10 km,jau viduje,geriau pasidaro,tuoj,tuoj,trenksim šėryklėlę į Nemunėlį.pirmiausia nulekiu pažėt,kaip atrodo musų klubo pamegta vieta,o ten,net takelio link Nemunėlio nematyt

.
Pasižiuriu,prisimenu,kiek smagių akimirkų ten praleista,kiek visokių bonusų pagauta ,kiek visko ivyke,bet ,neto atvažiavau,todėl sukuosi ir į slaptą Audriaus vietikę nuvarau .Kol susinešiau daiktus,surinkau kedę,sutvarkiau visą kitą inventorių atvyko ir Audrius,pasilabinam,persimetam keliais žodeliais ir jis eina natsinešt savo inventoriaus ,jam gerai,pora maišiukų ir fsio,o man teko ne vieną kart link auto eit,bet viskas ,jau paruošta ir štai mano žvejybos vieta
Aišku,kokia gi žvejyba be rem komplekto
Kas buve KARŠIO mytuose,žino kas tai per skonis
Netoliese įsitaiso ir Audrius
ryte orelis

,bet idienojus ir vėjukas isisiautėja

tai ką pirmi metimai,kliovas iškart,kirtimas,o ten vietoj mamkos,plauda

,sekantis metimas Girinio starkis

,po keliš tokių žuveliokų sėda mamka

,sekančiu metimu sėda kelmas

,bet jis pradeda judėt

,aš į savę,jis į savę,,nu adrenalino jau yra,po biškį,po biškį aš jį,pavadokas tai 0,08

,bet traukiu link savęs,frikciją dar pareguliuoju,lieka kokie 5-6 metrai iki kranto,štai ir šėryklėlė jau išlindo ,bet kelmo nesimato

,dar biškį ir tik opapa ir nuvėjo

,rankos dreba ,patraukiu,o ten plauda (nebereikalo vienas specas sakė,kad plaudas gaudyt yra labai,labai sunku )

,aišku be gyvybės ženklų,atidžiau apžiūrėjus,matosi,starkis buvo sėdes,nu tegu sau gyvena

,gal dar kada mūsų keliai susikirs ,o gal ir ne ,mamkos viena kita kibo,bet jei dedi slieką dirba starkei Girinio,dedi dzikus,pinkas,dirba plaudos

,neužilgo netenku vieno pavadėlio,greičiausia šapalas pasidarbavo,nes kliovas staigus kirtimas,po neilgo laiko,pasirišu karšiuką

keista

juk jų ten tai nėra

Bežvejojant,pamatem ,kad kiti žmonės bando ir velkiaut
taigi bežvejojantį ir besišnekučiuojant atejo laikas namo,karaunamės daiktus,ir ruošiamės namio,o taip dar norėjos
tai va šios dienos kuklus laimikis
Nežinau,gausus jis ar ne ,ž inant,kad ten žuvies nėra
Tai va atsisveikinam ir lekiu namo,pakeliui aplankau Girinį ir tada tolyn link namu ,o ten ,pyp,pyp,pyp ,per kžkoki balvoną,kur be posūkio kirto per stabdžiusd,vos nepatekau į mėsmalę

,o buvo taip,dasiveju kazkoki triperi su dviračio ratu vietoj normalasus rato,tas velkas,prikį jo išoka kiatas ,tas dar lėčiau velkas

,net kur 90 sugeba 40 išspaust

,pažiuriu per galini veidroduką,atmina iš galo dar dvi auto,bet nutaikau momentą lenkimui ir dedu per tapkę,kai tuo momentu prieki manes važiujantis auto,pilna ta žodžio prasme užpresuoja ant stabdžių,vedamas reakcijos,aš ir minu ant stabžiu,bet jau priešingoj eismo juostoj ,gale manęs važiavusi mašina atsiduria kelkraštyje,o už jos važiavusi mašina mano vietoj ,o pasirodo tas triperis kur mynė net 40 ,dėjo per stabdį,viduryje kelio,o paskui po biškę,po biškį užsuko į dešinę
Taiva,ačių dievui (ne giriniui),kad priešpriešinėj eismo juostoj nebuvo auto,aišku iki pilnų kelnių nedaug trūko
taigi neskaitant šito įvykio,tikslas igyvendintas,mamkų pagauta,taip pat atsidaryta leščių sezonas
taigi tiek iš šios dienos žūklės ,iki greito