• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Nemunas

: Nemunas 2011-07-15 15:08 #23280

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Čia reikėtų aukšlių paklausti, kas joms geriau, aukštas, ar žemas vanduo, Audrius jų nežvejoja :uj: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Nemunas 2011-07-15 15:22 #23282

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Audriau viskas gerai juk, ko tu dabar :good: Nuoširdus dėkui už paaiškinimą, o Lydekai aukšlytę parinksim vietoje masalo ir įkirtę duosim kada prie progos prikūrkos :cha: Bus tada jam žemas - aukštas :P :P :P

: Nemunas 2011-07-15 15:42 #23286

• darkar
  • darkar avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 112
  • Gauta padėkų: 22
Sveikinu, Audriau, su puikiu laimikiu, Saunuolis :clap: :f:

: Nemunas 2011-07-15 15:47 #23287

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
SIGUTIS parašė:
Audriau viskas gerai juk, ko tu dabar :good: Nuoširdus dėkui už paaiškinimą, o Lydekai aukšlytę parinksim vietoje masalo ir įkirtę duosim kada prie progos prikūrkos :cha: Bus tada jam žemas - aukštas :P :P :P
Smukus masalas, savo svorio kategorijoj be 0,5 l neimu masalo :bye:

: Nemunas 2011-07-15 15:52 #23289

• greitis2
  • greitis2 avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 37
  • Gauta padėkų: 29
Sveiki :bye: .Tikrai pas Audriu buvo gera zvejyba.O musu tai seipsau.Tetis gaude kuojas.Na o man tik viena mekne uzkibo :(

Mano laimikis :unsure:

Bendras su teciu.
Paskutinis taisymas: 2011-07-15 15:53 nuo greitis2.
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM

: Nemunas 2011-07-15 16:10 #23291

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
AudriusM parašė:
SIGUTIS parašė:
Pasikartosiu.Kada buvome atvykę ir nieko praktiškai nepagavome aiškinote, kad vanduo aukštas, o dabar jis irgi aukštas, bet rezultatas priešingas :unsure: Tai kame fenomenas?

Dabar supratau kur lenkiat. Fenomenas tame kad tada vanduo buvo dar visu metru aukštesnis nei dabar. Ten kur tada žvejojom buvo vienintelė normalesnė vieta su priėjimu žvejoti nuo kranto ir ne vienam žvejui. Jūs netgi iš anksto užsisakėte duobę kurioje galėtumėte sėkmingai žvejoti. Čia kur dabar žvejoju telpa tik vienas žvejas (už nugaros karklynas) ir dar reikia apie 15 metrų bristi nuo kranto per žoles kad dar 20 metrų užmesti plūdę. Jūs nebtraidote ir žvejojate tik nuo platfomų, todėl ir vieta buvo pasirinkta tokia.
Pavasarį kai labai aukštas vanduo bristi šioje vietoje nereikia nes dar nesukilusios žolės. (pažiūrėkit foto viskas matosi)
Kiek supratau sužaidė Jūsų pavydas kad tada nieko nepagavot net su sensasas pašarais o dabar kitoje vietoje su karosiniais pašarais smulkmė puikiai kibo. Kodėl tada nekibo paklauskit žuvų.
Kartais pagavoju, kad geriau reportažų nedėti neskaudės tuomet dūšios..... :evil:
Audriau,as tai tikrai nepavydziu pagavau tada pora zuvelioku ir to uzteko,o kas pavydi ar panasei ,tai tegu neskaito tavo reportazu :lol: ,o del sensas,tai jie ir nera tokie jau kruti,pats matai paprastas pasariukas kuo puikiausei suveike.Dar jeigu ziurint atgal,kai buvom pas tave atvyke,tai ir tu ir Dolcas tikrai pagavot,o jei kiti issigando vejuko,ar nemokejo gaudyt,tai ju problemos :lol: Reportazu dek kuo daugiau juk taip malonu juos skaityt,o vietas Nemune prie saves tai tu tikrai zinai geriau nei kuris is musu ,manau dar ne karta paimsim nemuneli prie taves :cooll:

: Nemunas 2011-07-15 16:30 #23295

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Sveikai pavydėti yra gerai. Tai varikliukas priverčiantis neužsnūsti ant laurų ;) Tik man truputi svetima siekti būti pranašesniu už kitus ir tai įrodinėti visais įmanomais būdais, todėl ir nemėgstu nei veržybų nei kažko panašaus. Žvejoju sau, savo malonumui, o ne tam kad įrodyti prieš kitus koks aš kietuolis. Laimikiai man pats geriausias įverinimas. Jei dėl reportažų gimsta pavydai kaltinimai kad kažkada mano vietose kažkam pakviestam nekibo tai reiktų žuveliokų klausti kodėl taip nutiko. Kas žvejojo tada pas mane tas pagavo, nors salygos buvo extrym. Bet daugiau jokių bendrų žvejybų mano valdose jei reikia išklausyti tokius priekaištus.
Susiparinau,- tikri profesionalai-spritininkai tokiomis replikomis apie žvejybą neturėtų mėtytis. Liūdna kad viskas taip.....

: Nemunas 2011-07-15 16:36 #23296

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
greitis2 parašė:
Sveiki :bye: .Tikrai pas Audriu buvo gera zvejyba.O musu tai seipsau.Tetis gaude kuojas.Na o man tik viena mekne uzkibo :(

Mano laimikis :unsure:

Bendras su teciu.

Šaunuolis greitis2 :good: Smagu rasti reportažiukus iš Nemuno :good: . O meknė tikriausiai pagauta spiningu ar taip pat plūdine?

: Nemunas 2011-07-15 16:39 #23297

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Tai darysim pas tave draugiskus pazvejojimus be sportininku :lol:ir nebus bereikalingu priekaistu,pasakyk ar blogai paspiningavom :yes: kad ir koks buvo vandens lygis

: Nemunas 2011-07-15 16:42 #23298

• greitis2
  • greitis2 avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 37
  • Gauta padėkų: 29
Taipat pludine.Praeita diena nepasiseke.Nusikrate.O sendien istraukiau :uj: Pagrindinis valas 0.18 pavadelis 0.12 kotas 4.50 m . O tecio kaip pas jus tik 6 m. :)

: Nemunas 2011-07-15 16:47 #23300

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
greitis2 parašė:
Taipat pludine.Praeita diena nepasiseke.Nusikrate.O sendien istraukiau :uj: Pagrindinis valas 0.18 pavadelis 0.12 kotas 4.50 m . O tecio kaip pas jus tik 6 m. :)

Na jei su plūdine tas mekniukas tai sveikinimai. :good: Smagiai turėjo papurtyti meškerę , nes iš nuotraukos tas menkiukas atrodo virš kilo :f:

: Nemunas 2011-07-15 16:58 #23302

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
TADZIUS parašė:
Tai darysim pas tave draugiskus pazvejojimus be sportininku :lol:ir nebus bereikalingu priekaistu,pasakyk ar blogai paspiningavom :yes: kad ir koks buvo vandens lygis

Pabraidėm po Nemuno vidurį ir pagavom :blush: :f:
Dabar sunkiau braidyti kol vanduo aukštas, ne visas tas duobes kur tada išmaišėm bus įmanoma pasiekti, bet vakar vakare, beveik niekur nebridus žvejojant sekliai turėjau tris rimtus lydekinius kibimus tad po truputi vis vieną kimba. Ešeriokai ant mikriukų irgi manau tebekimba nes kelis pagavau net ne ant mikriuko.

: Nemunas 2011-07-15 17:03 #23303

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Koks skirtumas viduri ar kraste svarbu kimba :yes: :yes: pasikeiciau britkelnes,reiks kada isbandyt pas tavi :cooll:

: Nemunas 2011-07-15 18:42 #23321

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Audriau aš maniau, kad čia bendras forumas kur galime diskutuoti, ginčytis, įrodinėti, bendrauti, bet............matau kai kas sukompleksavo.Kągi atsiprašau, daugiau jokių komentarų šiuo adresu.Žvejokite į sveikatą ir rišame tą pokalbį kuris pavirto į nemalonius nesusipratimus.Belieka tik apgailestauti.
P.S.Prie to pačio atsakysiu ir dideliam vaikui - kur žvejoti ir su kuo čia jau man spręsti tad neviduriuok ir nespręsk už mane.Manau daugiau manęs nekomentuosi ir aš iš savo pusės stenksiuosi paties nenervinti :bye:

: Nemunas 2011-07-15 18:56 #23323

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Ne pirmas jau kartas...mes prie to jau priprate. Ilgiausiai mėnesis praeina be išsišokimų ir požiūrio į kitus iš aukštybių :bye:

Kaimynas tik ką iš Nemuno. Dvi virš pusantro kilo lydekaitės :good:

: Nemunas 2011-07-15 19:01 #23325

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
SIGUTIS parašė:
Audriau aš maniau, kad čia bendras forumas kur galime diskutuoti, ginčytis, įrodinėti, bendrauti, bet............matau kai kas sukompleksavo.Kągi atsiprašau, daugiau jokių komentarų šiuo adresu.Žvejokite į sveikatą ir rišame tą pokalbį kuris pavirto į nemalonius nesusipratimus.Belieka tik apgailestauti.
P.S.Prie to pačio atsakysiu ir dideliam vaikui - kur žvejoti ir su kuo čia jau man spręsti tad neviduriuok ir nespręsk už mane.Manau daugiau manęs nekomentuosi ir aš iš savo pusės stenksiuosi paties nenervinti :bye:
Atsakysiu suvaikejusem diedukui :lol: ,kad si karta nei vieno tavo komentaro nekomentavau,o paprrasciausei bendravau su Audrium,kas kaip,taip kad neisijausk,o nuo tolimesniu komentaru susilaikysiu,nes tam cia ne vieta,taip kad nesijausk uzkalbintas,nes Audrius visai teisingai parase apie viska :yes:

: Nemunas 2011-07-15 19:15 #23327

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
AudriusM parašė:
Sveikai pavydėti yra gerai. Tai varikliukas priverčiantis neužsnūsti ant laurų ;) Tik man truputi svetima siekti būti pranašesniu už kitus ir tai įrodinėti visais įmanomais būdais, todėl ir nemėgstu nei veržybų nei kažko panašaus. Žvejoju sau, savo malonumui, o ne tam kad įrodyti prieš kitus koks aš kietuolis. Laimikiai man pats geriausias įverinimas. Jei dėl reportažų gimsta pavydai kaltinimai kad kažkada mano vietose kažkam pakviestam nekibo tai reiktų žuveliokų klausti kodėl taip nutiko. Kas žvejojo tada pas mane tas pagavo, nors salygos buvo extrym. Bet daugiau jokių bendrų žvejybų mano valdose jei reikia išklausyti tokius priekaištus.
Susiparinau,- tikri profesionalai-spritininkai tokiomis replikomis apie žvejybą neturėtų mėtytis. Liūdna kad viskas taip.....

Labas visi jau as po Svedijos. ;) Cia tik tarp kitko, kad nekiltu klausimu is kur as atsiradau.

Audriau jei imsi i galva kiekvieno nupususio pirdylos priekaistus - beliks nusipirkt virve ir pasikart. Rasei ir rasyk apie savo puikias zvejybas :yes:
Manau isvis nediskutuojama tema - kai prisiplaka i draugus - atvaziuoja nepagauna, o paskuj kazkokios pretenzijos kyla. :no: :no: Nors nieko nenustebau pilnatis gi.... :bye:
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)

: Nemunas 2011-07-16 07:10 #23353

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
AudriusM parašė:
SIGUTIS parašė:
Pasikartosiu.Kada buvome atvykę ir nieko praktiškai nepagavome aiškinote, kad vanduo aukštas, o dabar jis irgi aukštas, bet rezultatas priešingas :unsure: Tai kame fenomenas?

Dabar supratau kur lenkiat. Fenomenas tame kad tada vanduo buvo dar visu metru aukštesnis nei dabar. Ten kur tada žvejojom buvo vienintelė normalesnė vieta su priėjimu žvejoti nuo kranto ir ne vienam žvejui. Jūs netgi iš anksto užsisakėte duobę kurioje galėtumėte sėkmingai žvejoti. Čia kur dabar žvejoju telpa tik vienas žvejas (už nugaros karklynas) ir dar reikia apie 15 metrų bristi nuo kranto per žoles kad dar 20 metrų užmesti plūdę. Jūs nebtraidote ir žvejojate tik nuo platfomų, todėl ir vieta buvo pasirinkta tokia.
Pavasarį kai labai aukštas vanduo bristi šioje vietoje nereikia nes dar nesukilusios žolės. (pažiūrėkit foto viskas matosi)
Kiek supratau sužaidė Jūsų pavydas kad tada nieko nepagavot net su sensasas pašarais o dabar kitoje vietoje su karosiniais pašarais smulkmė puikiai kibo. Kodėl tada nekibo paklauskit žuvų.
Kartais pagavoju, kad geriau reportažų nedėti neskaudės tuomet dūšios..... :evil:
Audriau,nepyk,bet man rodos ne taip supratai Siguti.Diskusija buvo atsakant i Dolco paklausima,kada geriau kimba,ar kai vanduo aukstas,ar kai zemas.Sigutis viso labo turejo omenyje tai,kad tau praita karta kibo,kai vanduo aukstas buvo.Per jusu susitikima prie taves vanduo taipat aukstas buvo,bet kybis prastesnis buvo.Zodziu norejta gincytis,kad kybiui reiksmes turi aukstas/zemas vanduo,bet nevisai teisinagai klausima suformulavo-turejo buti: kodel per susitikima kibo prastai,vietoj parasyto "kodel nepagavome".Musiu,lietuviu,kalba nelengva,o rasyba isvis sunki,tad ir gavosi nesusipratimas.Sorry,kad isikisau,nieko uzstoti nenoriu,tiesiog biski aiskumo norejau suteikti.
p.s. bent jau as taip supratau jusu diskusija.
Astrus....
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas

: Nemunas 2011-07-16 07:30 #23354

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Aš tik norėjau pasakyti,kad žuvies kibimo nuspėti neįmanoma aukštas vanduo,žemas,kyla ar krenta.Gerai pagauti galima bet kuriuo atveju ką ir parodo Audriaus laimikiai.Be to ir šalia sėdintys žvejys gali traukti žuvį išsijuosęs,o kitas nosį krapštyti.Kitąsyk oras atrodo super,žuvys plaukioja,o nekimba.Esmė ne tame,pagavome,nepagavome ir nematau reikalo ginčytis,jei nekimba,žuvų klauskit kodėl taip yra su moterimis ir tai paprasčiau :)
Žvejoju,nes nemoku dirbti

: Nemunas 2011-07-16 07:46 #23355

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Na ,šį kartą foto-reportažo nebus. Ne dėl to kad nebūt ką fotkint, buvo. Papraščiause padėjau pasikraut ir pasiliko :cheer: Vakar mėginom patikrint naujas vietas ir neapsirikom. Na tiksliau aš neapsirikau :lol: , man kibo, Murmekliui su Gintu , ani spakt. Dambas pasidalinom burtų keliu, taip kad jokios apgaulės :lol: . Kol pasigavau žuvyčių porcijom ,kol ant drasos po 50g. sumečiau pirmas tik apie 20 v. Už pusvalandžio pirmasis kibimas ant porcijos, deja kol daėjau , baigėsi. Už 5-min. kitas kibimas irgi ne iki galo.Starkei žaidžiasi. Imu spinigą, metu nuo dambos per kampą, antras guminuko nusileidimas yra, lydekiokas apie kilą sėdi :lol: . Per valandėlę laiko turėjau dar du kibimus- vieną ištraukiau. Betemstant pirmas šaminis kibimas ir kilinis , gal daugiau šamaūsis keliauja krantan. po pusvalandžio šamunas toks kaip Žiupkos susigundo porcija , iki 1-val. turėjau dar keletą paskambčiojimų. Tai tiek.
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.062 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top