RimasK parašė:
Pats brolau kaltas ir niek ne kits

Mastyk ka rasai, pagalvok kiek dar tik skaitanciu...
Ir ant manes zvejybos kolegos pyksta , ir net labai , kad nesivezu i usoriu zvejyba...nes man tai per brangi vieta, ir per daug vargo idejau kol savo jegom viska issiaiskinau, tad ir nesinori viska vejais paleisti...
O reportazas juk puikus iseina ir neminint tikslios vietos...
AudriusM parašė:
RimasK, tikrai susiparinau kai net prie savo namų jau pažvejoti neįmanoma, kai po reportažų privažiuoja žvejų ir meta ant plūdės. Atiprašau jei daugiskaitą parašiau, tai tikrai ne forumiečius liečia, o verkti tikrai norisi kai tokia žvejų kultūra.
Tikrai nurodyti vietos nereikia ir atrodo niekur tiksliai nenurodau, bet žino kad esu iš Veliuonos, o čia nelabai kur pasislėpsi tai ir zuja mašinomis panemunės keliukais keli ekipažai "manęs" ieškodami, braunasi per krūmus dairydamiesi gal čia o gal ten jis.....
Belieka jei daryti kažkokius reportažus su foto ir tt, tai tik pramoginio pobūdžio,- pasižiūrėjimui be jokios rimtesnės info kas kur ir kaip. Šį kartą surado jau trečias ekipažas

, tad tikriausiai teks kraustytis kitur žvejoti

Dėl ūsorių tai praėjusią vasarą buvau senajame tinklapyje atakuojamas, o po to ne kartą teko susitikt žvejus kurie šmyrinėjo pakrantėmis ir klausė kur čia "kažkas" ties veliuona ūsorius gaudo. Klausė ir manęs paties tai aš jiems parodžiau kur "kažkas" ūsorius gaudė

.
Savi visada prašom ir maloniai laukiami ir praeitą vasarą smagiai (nors nelabai rezultatyviai) pažvejojom, bet prašalaičiams

Belieka keisti reportažų pobūdį, teks jau keisti ir žvejybos vietas kad nors kiek ramiai pažvejoti.