• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Kėdainių regiono vandenys

: Kėdainių vandens telkiniai. 2011-05-16 13:59 #16624

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Bus foto, įmesiu ir aprašymą.Truputį pakentėk :blush:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Kėdainių vandens telkiniai. 2011-05-16 15:49 #16630

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
chrustik parašė:
SIGUTIS parašė:
Šis klausimas ir man aktualus nes dažnai ten pažvejoju.Būtų tikrai malonu išgirsti platesnį atsakymą :bye:
O ką pats pagavai be smulkmės sekmadienį Malčiuje? Mačiau, kad žvejoji, bet tingėjau prieiti :)
;) Modė "pasikėlęs" :uj: Nu, tai aišku, rankos užimtos - ko gero už parankės panelę vedeis čiulbingalų pasiklausyt , o kitoj kokią radiją "Vef Spidolą" laikei :cooll: , tai kur ten iki Sigučio eisi. B) Dar senioks kokį profokuojantį klausimėlį užduos...:blush: aiškinkis paskui, kad ne eglutė...:P O reikėjo, Modestai, prieit, užuovėją būtum padaręs, na, ir iš Sigučio interviu paėmęs. :clap: O dabar žmogus turi suktis pats iš padėties. Ale, būtum fotkių neinmetęs, o dabar Sigutis įmes...:yes: gal ir gerai kad nepriėjai. :):good:

: Kėdainių vandens telkiniai. 2011-05-16 16:51 #16636

• fox
  • fox avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 521
  • Gauta padėkų: 257
Kibo kolega ne kaip , pagavau pora karsioku apie kila ir plakiu 25, plakiai truputi didesni nei delnas. Kibo ant slieko, dziko, buterbrodo.

: Kėdainių vandens telkiniai. 2011-05-16 17:09 #16638

• Žeimiškis1992
  • Žeimiškis1992 avataras
karsioku apie tokiu tai nelabai ir esu pagaves bubliuose tokiu visi iki puskilio tokie ;) o ant dugnines ar pludines gaudei? :good: :f:

: Kėdainių vandens telkiniai. 2011-05-16 19:18 #16671

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Taip jau sutapo, kad mano geras draugas Daliukas (forume vadinamas Dolcu) pakvietė pas save į svečius pažvejoti.Man buvo proga išbandyti naują vandens telkinį ir tuo pačiu pabuvoti uošvijoje.Liaudiškai šnekant vienu šūviu du zuikiai.

Paskutinis taisymas: 2011-05-16 19:24 nuo nėra.

: Kėdainių vandens telkiniai. 2011-05-16 19:23 #16672

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Pirmą dieną bandžiau jauką tokios sudėties:

Sensas Bream (bazė) 1kg.
Sensas Bream 1kg
Musės lervos 150g
Aromiksas (uodo trūklio kvapas) 125g

Vieta kur žvejojau buvo ne itin gili (apie 1-1.50m) todėl kibo pagrinde smulkios kuojos, raudelės, karšio-kuojos hibridai ir.... pakliuvo vienas mažutis lynukas.

Paskutinis taisymas: 2011-05-16 19:51 nuo nėra.

: Kėdainių vandens telkiniai. 2011-05-16 19:28 #16673

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Diena prabėgo žaibiškai, rodos tik pradėjau žvejoti.Tiesa žvejoti pradėjau gal 11val. bet ne tame esmė.Oras buvo pasakiškas, saulėta, šilta.Kitą dieną paklausęs Daliaus patarimo atsikėliau anksti ryte ir pajudėjau tvenkinių link.Kelias nuo uošvijos iki tvenkinio vos 12km todėl kelios minuutės ir aš vėl buvau vietoje tik šį kartą pakeitėme žvejybos vietą.

: Kėdainių vandens telkiniai. 2011-05-16 19:35 #16675

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Rūkas ryte žadėjo šiltą ir giedrą dieną kas vėliau ir pasitvirtino.Na, o mes ėmėme maišyti jaukus.Šį kartą aš kiek pakeičiau jauko sudėtį:

Sensas Bream (bazė) 1kg.
Sensas Bream 1kg
Sensas Kanapės 150gr
Sensas Gros gardons 500g
Musės lervos 150g

Pradžioje pradėjome žvejoti su 9m botais.Kibo pusėtinos kuojos, viena kita smulkesnė raudelė.Gylis buvo jau didesnis, bet man vis knietėjo pabandyti tą patį jauką arčiau.Devintas jausmas tarytum kuždėjo - kodėl nepabandžius žvejoti arčiau ir lengvesne sistemėle.

Paskutinis taisymas: 2011-05-16 19:45 nuo nėra.

: Kėdainių vandens telkiniai. 2011-05-16 19:39 #16676

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Jei su 9-ke žvejodamas naudojau Sensas 3g plūdę tai žvejojant septinke jau uždėjau 2g Milo plūdelę su šaratėlių girlianda.Aišku, rūpėjo ne tik žvejyba.Su geru draugu buvo apioe ką pašnekėti ir taip.Man buvo papasakota apie klubą, vėliau kaip klubas išsinuomojo šį gražų ir žuvingą vandens telkinį, jo žuvinimą bei apsaugą ir šiaip kalbos buvo kaip vandenio - laikas bėgo irgi lyg vanduo upėje.

: Kėdainių vandens telkiniai. 2011-05-16 19:44 #16677

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Savaime suprantama, kad pokalbio metu meškerytę, kaip įprasta, visada laikiau rankoje ir akies krašteliu sekiau plūdę.Ir štai pirmas rimtesnis plūdelės niurktelėjimas žvejojant septinke.Pakertu, o ten kaž kas rimtesnio.Iš karto adrenalinas plūsteli po visą kūną.Kelios minutės kovos ir gražuolis karosas (maždaug gero puskilio) mano rankose.Smagumėlis.

: Kėdainių vandens telkiniai. 2011-05-16 19:50 #16679

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Turiu pasakyti, kad seniai tokius gražuolius bežvejojau.Na, o mano draugas irgi nesnaudė.Dolcas traukė vieną kuoją gražesnę už kitas, plius dar įkirto neblogą karšiuką.Žvejyba visai įsisiūbavo ir pagavo pagreitį.Aš savo karosą sugavau ant pinkų (mažų musės lervų).Kukurūzą žuvys ignoravo visiškai, o štai kviečio neatsisakė ką patvirtina ir antras sugautas (maždaug 700g) karosas būtent ant grūdo.Nenorėjo kibti žuvys ir ant slieko, o štai musės lervų ir pinkų neatsisakė.

: Kėdainių vandens telkiniai. 2011-05-16 19:59 #16682

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Be viso to dar turėjau ir vieną rimtą "išvažiavimą" kuris galėjo būti ir karpio.Kibimas buvo atsargus, o pakirtus vos vos pajudėjo.Ir tik pradėjus kelti žuvį į viršų ši paėmė "pagreitį" ir nuplaukė link vandens telkinio vidurio.Sunku pasakyti kas tai galėjo būti, bet jei tai buvo karpiukas tai jo svoris turėjo prasidėti bent nuo 2kg.Deja mano pavadėliai tokiom žuvim tą dieną nebuvo pritaikyti.Trūko valas ir aš likau it musę kandęs sėdėti be kabliuko ant kėdutės.Tai štai tokį šaunų savaitgalį ir nuostabią žvejybą turėjau pas savo draugą Kėdainių rajono vandenyse.Noriu padėkoti už puikiai praleistą laiką ir patirtą malonumą.Išskyrus porą karosų visos kitos žuvys buvo paleistos atgal.O ką iš karosų pavyko pagaminti jei leis techninės galimybės parodysiu vėliau, prie progos.

: Kėdainių vandens telkiniai. 2011-05-17 09:11 #16700

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
SIGUTIS parašė:
Rūkas ryte žadėjo šiltą ir giedrą dieną kas vėliau ir pasitvirtino.Na, o mes ėmėme maišyti jaukus.Šį kartą aš kiek pakeičiau jauko sudėtį:

Sensas Bream (bazė) 1kg.
Sensas Bream 1kg
Sensas Kanapės 150gr
Sensas Gros gardons 500g
Musės lervos 150g

......
O kaip tu taip tiksliai jauka atmatuoji,kad gramais rasai?Na,kur jaukas po 1kg.supakuotas ir supylei i viedra-ta suprantu.Bet muses lervos(150gr.),kanapes-kaip tu jas taip pasveri?Ar cia "is akies"su ilgamete patirtim?
Astrus....

: Kėdainių vandens telkiniai. 2011-05-17 12:36 #16708

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
Kabliukas parašė:
SIGUTIS parašė:

Sensas Bream (bazė) 1kg.
Sensas Bream 1kg
Sensas Kanapės 150gr
Sensas Gros gardons 500g
Musės lervos 150g

......
O kaip tu taip tiksliai jauka atmatuoji,kad gramais rasai?Na,kur jaukas po 1kg.supakuotas ir supylei i viedra-ta suprantu.Bet muses lervos(150gr.),kanapes-kaip tu jas taip pasveri?Ar cia "is akies"su ilgamete patirtim?
Aš asmeniškai iš akies irgi maždaug taip darau, bet yra kas ir sveria :) Ne tame esmė ar čia ar čia ten 50g.
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!

: Kėdainių vandens telkiniai. 2011-05-17 13:00 #16711

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Atsakymas labai paprastas.Litras lervų sveria 600g.Dalini per pusę dviem porcijom (dienom), o tą vieną dalį dar kartą skeli pusiau.Ir visa matematika.Lygiai tas pats su uodo trūklio lervom bei kitais jaukais.Viską apgalvoji, skaičiuoji.Na šiuo atveju tikslumas iki pedantiškumo nebūtinas, bet per varžybas viską matuoji nes kitaip galima nusigrybauti

: Kėdainių vandens telkiniai. 2011-05-17 15:17 #16742

• fox
  • fox avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 521
  • Gauta padėkų: 257
Zvejojau pludine, plude 2 g gylis 1,5m nuo dugno.

: Kėdainių vandens telkiniai. 2011-05-18 18:56 #16865

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Buvau po darbo truputi nulėkęs pamikrinti.Kibimų buvo apie 10,bet tokie silpni.Pagavau 2 ešerius ir 2 lydekaites.Visi gyvena toliau.Atsipalaidavau :good: Šiaip jokių užvaikymų nemačiau ir visi kibimai buvo tolokai nuo kranto.

Žvejoju,nes nemoku dirbti

: Kėdainių vandens telkiniai. 2011-05-22 16:33 #17207

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Buvo atlėkęs Tadzius pažvejoti į Kėdainių tvenkinukus,bet,nelabai kaip sekėsi nei jam,nei man.Žuvis plaukioja,(bebrai taip pat)uodai kanda,o ant kablio niekas nesikabina :( .Tadzius dar pagavo kelis neužaugas karšiokus,kurie dėl nefotogeniškumo "nutraukti"nebuvo :) bandėm ir paplaukioti,bei pavelkiauti ant guminukų,tai rezultatas ir ne koks.Vienas kepamas ešerys,ir dvi šaudyklės pagautos Tadziaus :)

Žvejoju,nes nemoku dirbti

: Kėdainių vandens telkiniai. 2011-05-22 16:57 #17210

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
nors vienas TADZIUS klubo kepuraite naudoja pagal paskirti :good:

: Kėdainių vandens telkiniai. 2011-05-22 17:48 #17214

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
Nu nekibo ka padarysi ,gal neta diena buvo, nieko kita karta gal bus geriau ,svarbiausia gerai praleistas leikas su draugais.Is Dolco variau i kaima ir ten bandziau su vyresniu sunum plude pamirkyt ,bet zuvytes neraasta viena kuojyte suvytusi :angry: gal kitiem geriau sekesi nei mums.
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.069 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top