Vėl gerai pažįstamas vandens telkinys,kuris niekaip nepaklūsta Tadziaus norams,tai gerai,kad Tadzius dar nesimaitina tuom,ką pagauna o tai iki mano sudėjimo su tokiais laimikiais greitai dasivytų

Ką gi,Bublių telkinys pasitinka svetingai bent tuom,kad neskaitant blogų prognozių,viskas gražu
Atvažiavus,matosi,kad tvarka šiokia tokia yra.Kur pagrinde lankosi žmonės,pakrantės nušienautos ir pasitinka ženklas prie kiekvieno įvažiavimo,manau daugelyje Lietuvos vietų,kur didesnis žmonių lankomumas reikėtų pastatyti.Labai sveikintina idėja
Įvažiuoti žinoma niekas nedraudžia,bet išsikrovus daiktus,būtina tuojau pat išvažiuoti ir pastatyti savo auto ant šalikelės,o štai šiukšles susirinkti būtina,bet alaus skardinių vis tiek matosi,kaip ir matosi jaunimo supratingumo lygis.Ant tiek tupi,kad net nemoka 4 žodžių perskaityti

o štai žvejų paliktų šiukšlių bent ten kur žvejojau nemačiau
Šį kartą nutariau pabandyti naujus Vengrų jaukus kurie tik pasirodė Lietuvoje,tik nesuprantu tiekėjų kurie įveža tik pigiausią seriją,kuri pasirodo visai neprasta.Kad ir pigūs,kad ir nelabai jau to kibimo buvo,bet žuvies pagauta,o kas svarbiausiai,atplaukė ir didesnių žuveliokų,kurie deja dabar plaukioja su mano kabliukais,jei kas pagausit Bubliuose

žuvį su kabliuku,tai nors kabliuką gražinkit (rašyti į privatą)
Tadziaus įspūdingas pirmas lynukas,ir dar įspūdingesni laimikiai

visos Tadziaus sugautos žuvys gyvena toliau,tik štai lynukai gavo naują gyvenamąją vietą kitame telkinyje
Man sekėsi truputi geriau,bet taip ir turėjo būti,nes aš gaudžiau su 7m.sportine meškere ir man kibimus pastebėti buvo lengviau.Atrinkau kokias 10 žuveliokų maistui,o kiti gyvena
Žvejyba buvo nelabai vykusi,bet besišnekučiuojant su draugu laikas pralėkė greitai.Tikiuosi Tadziui trečias kartas nemeluos,ir žuveliokai kibs kaip pasiųtę,o jei ne,tai gal iš kokio 10 karto vis tiek pavyks pagauti Bublių monstrų