• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Kėdainių regiono vandenys

: Kėdainių regiono vandenys 2011-06-30 12:50 #21616

• Pokstas
  • Pokstas avataras
  • Pradedantysis
  • ;)
  • Žinutės: 462
  • Gauta padėkų: 216
Kitur, nes su 5m botų gaudžiau, ieškojau didesnio gylio :fishing:
Žvejys iki kaulų smegenų ;D
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Kėdainių regiono vandenys 2011-07-02 18:56 #21829

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Kažkur esu skaitęs, kas kaž klurioje šalyje algas jiem moka pagal..................
bet gal viską iš eilės :)
Laikrodis rodo pusę aštuonių ryto kada aš smeigiu savo stovelį ir tvirtinu skėtį.Supraskite, šiandien žadėjo lietų, škvalą, stiprų vėją ir dar ką tik nori.Vadinasi nekibimas turėtų būti irgi juodas.Tačiau pagyvensime, pamatysime ar toks velnias baisus koks jis piešiamas.

: Kėdainių regiono vandenys 2011-07-02 18:59 #21831

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Kaip ir žadėjau, nieko nuo jūsų neslepiu.Štai tas :stebuklingas" jaukas kuriuo šiandien viliosiu plakius, kuojas ir karšius.Žiūrėsime ar jis tikrai suveiks Bublių tvenkinyje.Praeitą kartą naudojau Sensaso jauk, o šį kartą pirmenybę atidaviau lietuviškam "Žvejo takas" produktui tik kanapės ir aromiksai prancūziški.

: Kėdainių regiono vandenys 2011-07-02 19:02 #21832

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Viso pasiruošiu 4kg jauko, bet perskeliu į dvi dalis.1/3 pasilieku vėlesniam laikui, o 2/3 jauko ruošiu pilnai, kad galėčiau žvejoti.Štai taip pirminėje stadijoje atrodo sumaišytas ir persijotas jaukas.

: Kėdainių regiono vandenys 2011-07-02 19:05 #21833

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Kadangi žvejoju maždaug 3m gylyje, o jaukas neįpatingai lipnus tai norėdamas, kad grečiau sėstų ant dugno dadedu kalibruotų (vienodo dydžio) 2mm akmenukų kurie atliks balasto vaidmenį.Štai taip jie atrodo prieš sumaišymą.

: Kėdainių regiono vandenys 2011-07-02 19:08 #21834

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Vėliau viską atidžiai sumaišęs pridedu gyvų masalų - maždaug 200g pinkų.Visi žinome, kad kiek kvapų ar jauko benaudotum vis tiek pagrindinį komponentą sudaro pinkos ar kitaip vadinama "žuvų mėsa" kuri ir duoda pagrindinį efektą.

: Kėdainių regiono vandenys 2011-07-02 19:10 #21835

• tukas
  • tukas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 868
  • Gauta padėkų: 484
ei Siguti kas toliau? :unsure: tas pats kaip filmo anonsa paziuret :unsure: o toliau yik vienas :evil: tezino... Prasom tesinio :ohmy:
Kaip sakama OT Y DO... tur viskas but :-)))

: Kėdainių regiono vandenys 2011-07-02 19:13 #21837

• mekas
  • mekas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 414
  • Gauta padėkų: 610
tukas parašė:
ei Siguti kas toliau? :unsure: tas pats kaip filmo anonsa paziuret :unsure: o toliau yik vienas :evil: tezino... Prasom tesinio :ohmy:
kantrybes,zmogus jug dar tik kelia reportaza.
Pagauk savo gyvenimo svajonių žuvi ir paleisk---NEŽUDYK SVAJONĖS...

: Kėdainių regiono vandenys 2011-07-02 19:13 #21838

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Apie tai, kad drėkinti būtina du kartus ir kad tik poto sijojama bei kad jaukas turi bent valandą pastovėti smulkiai kalbėti neverta nes apie tai yra mano išverstas straipsnis.Taigi, praėjus gerai valandai, viską gerai išmaišius, prasijojus bei sudėjus galutinius komponentus - gyvus masalus aš dar kartą atsargiai viską permaišau rankomis kol gaunasi maždaug toks vaizdas.O tada jau formuoju jauko šaratus - vienus suspausdamas ypač stipriai, kad irtų nors kiek ilgiau ir keletą suspaudžiu silpnai, kad įmesti veiktų iš karto.Stenkitės jauką paruošti taip, kad jis kiek galima geriau atitiktų dugno spalvą.Tas irgi turi nemažos reikšmės žvejyboje.

: Kėdainių regiono vandenys 2011-07-02 19:16 #21839

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Belieka viską susinešti į žvejybos vietą, kad poto nelakstyti dešimt kartų pirmyn atgal ir galvoti apie būsimą žuvies viliojimą bei pašaro jaukinimą.

: Kėdainių regiono vandenys 2011-07-02 19:21 #21840

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Visada, kokią žuvį begaudyčiau po ranka turiu pasidėjęs graibštą nes kas žino ko galima tikėtis ypač kada žvejoji, pabrėžiu, viename iš žuvingiausių Kauro regiono vandens telkinių.Šiandien naudojau vėl 7m botą, 3g plūdelę, pagrindinis valas 0.14mm, o pavadėlis 0.10mm.Kabliukas 18-20 numerio nes žadamas prastas oras ir įnoringa telkinio žuvis kartais šito reikalauja.Net neteisingai uždėtas ant kabliuko gyvas masalas kibimui turi didelės reikšmės.Šiandien be gyvo masalo dar bandžiau augalinį - kvietuką.

: Kėdainių regiono vandenys 2011-07-02 19:26 #21842

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Turiu iš karto pasakyti, kad ypatingai didelių egzempliorių nepagavau.Pavyko sugauti vieną kitą karšiuką, keletą kuojų, bet pagrinde kibo plakiai ir net sugavau keletą stambių aukšlių.Kvietuką žuvys griebdavo rečiau, bet nežiūrint pateikto masalo žuvų dydis tam įtakos neturėjo.Vienodo didumo kibo tiek ant kviečio, tiek ant musės lervos.Žvejojau geras tris valandas.Sugavau dienos normą be vargo ir tuo žvejybą pabaigiau.Turėjau vieną rimtesnį kibimą, bet žuvies laimei, neatlaikė pavadėlis.Nieko tokio - kitaip metais j sugausiu kada bus paaugusi :)

: Kėdainių regiono vandenys 2011-07-02 19:32 #21843

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Tiesa, ties kur pradėjau.Ai, apie sinoptikus.Tai va toje šalyje jiems mokama procentaliai tokia alga kiek procentaliai atspėja orus.Jei mūsų sinoptikam tas būtų taikoma tai daugelis liktų be duonos nes šiandien tikrai buvo puikus oras visą dieną - saulėta, truputį vėjuota, bnet šilta ir jokio lietaus.Bet Kėdainiuose kol buvau tai aš jo taip ir nemačiau.Na, o baigiant noriu pasakyti tiem skeptikams kurie mano, kad aš žvejoju tik aukšles :blush: Kartais kai pasistengi žmogus tai sugauni ir ne tik aukšles :P Reikia atminti, kad ne žuvis, o žvejas taikosi prie žuvies tada ir laimikiai būna gana ne vien aukšlės :)

Paskutinis taisymas: 2011-07-02 19:34 nuo nėra.
Jums padėkojo šie nariai: tukas

: Kėdainių regiono vandenys 2011-07-02 19:46 #21847

• tukas
  • tukas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 868
  • Gauta padėkų: 484
atsiprasau uz nekantruma :blush: tik buvau kompa isijunges ir ziuriu ir nesuprantu lyg turetu dar kazkas but :unsure: o tu Siguti vaziuoji visur zvejot is lempos ar turi savo vietcikes kaip pvz AudriusM? :)
Kaip sakama OT Y DO... tur viskas but :-)))

: Kėdainių regiono vandenys 2011-07-02 19:51 #21848

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
tukas parašė:
atsiprasau uz nekantruma :blush: tik buvau kompa isijunges ir ziuriu ir nesuprantu lyg turetu dar kazkas but :unsure: o tu Siguti vaziuoji visur zvejot is lempos ar turi savo vietcikes kaip pvz AudriusM? :)
Sigutis is lempos nevaziuoja,tik ten,kur zino,kad vieta pludinei zuklei tinkama ir,kad zuvis kibs ;)
Astrus....

: Kėdainių regiono vandenys 2011-07-02 19:55 #21849

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
retas atvejis,kad Bublių telkinyje nekibtų,kaip ir Juodkiškio
Žvejoju,nes nemoku dirbti

: Kėdainių regiono vandenys 2011-07-03 03:06 #21856

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
tukas parašė:

Pradėsiu gal nuo to, kad pirmiausiai žvejoti mėgstu upėje, o tik poto, kaip aš vadinu balose, stovinčiame vandenyje.Labai patinka ir naujos vietos.Pernai per atostogas pravažiavau ne vieną ežerą nes tiesiog paskyriau tam visą dėmesį.Na, o kadangi gimęs užaugęs prie Nemuno tai naturalus ir meilės jausmas upėms.Kita vertus ne visur išeina davažiuoti prie vandens telkinio, o neštis visą reikiamą turtą toli nelabai norisi.Dar kita priežastis tai galimybė tam ar kitam telkinyje žvejoti su 7m botu nes 9m. kotą imu jau nenoriai.Žodžiu, žvejybą derinu su malonumu todėl šiaip aklai tikrai nepuolu pilti jauko.Pirma surenku informaciją, o poto jau taikausi prie aplinkybių.Mylimiausios upės - Nemunas, Skirvytė, Pakalnė, Nevėžis,Neris ir kt.Na, o iš ežerų gerai žinau Daugų, Balnininkų, Paežeriai,Baltuosius Lakajus, Semeliškių, Veisėjo, Galuono, aibes kitų ežerų jau nekalbant apie pakaunės balas :fish: Šiemet esu numatęs pabandyti dar keletą naujų ežerų.Turiu be teleskopo dar porą machų, bet juos dažniausiai naudoju pavasarį kada kimba žiobriai.Jei telkinys žuvingas tai visada norisi išbandyti kaip jame veikia viena ar kita jauko sudėtis :blush: :bye:
Jums padėkojo šie nariai: tukas

: Kėdainių regiono vandenys 2011-07-04 14:37 #21977

• fox
  • fox avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 521
  • Gauta padėkų: 257
Sendiena pirma diena atostogu ir su sunum nuvazevom i bubliu ustvanka pazvejoti , zvejojome toi vietoi kur buvo susitikimas , pagavome apie 3-4 kilus plakiu,kuoju ir auksliu.

: Kėdainių regiono vandenys 2011-07-04 15:01 #21984

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Jei rimtai tai žuvis ten aktyvi kol yra jaukinama :yes: O mūsų šėrimas seniai užmirštas :) Ten žuvytės netokių skanumynų yra ragavusios todėl mūsų jaukas joms ne naujiena :fishing: Foxsai šaunuolis, kad taip pažvejojai.Tikiuosi sūnus tave apgaudė, o ne atvirkščiai ;) :bye:

: Kėdainių regiono vandenys 2011-07-04 15:10 #21988

• fox
  • fox avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 521
  • Gauta padėkų: 257
Is tikruju buvau asistentu, pats pagavau tik 4 plakiukus. Visas zuvis pagavo sunus, mano darbas buvo uzkabinti dzika, atkabint zoles, imesti pasara ir nukabinti zuvi, taip ir neisbandziau savo naujos septynkes.
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.059 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top