tukas parašė:
atsiprasau uz nekantruma

tik buvau kompa isijunges ir ziuriu ir nesuprantu lyg turetu dar kazkas but

o tu Siguti vaziuoji visur zvejot is lempos ar turi savo vietcikes kaip pvz AudriusM?

Pradėsiu gal nuo to, kad pirmiausiai žvejoti mėgstu upėje, o tik poto, kaip aš vadinu balose, stovinčiame vandenyje.Labai patinka ir naujos vietos.Pernai per atostogas pravažiavau ne vieną ežerą nes tiesiog paskyriau tam visą dėmesį.Na, o kadangi gimęs užaugęs prie Nemuno tai naturalus ir meilės jausmas upėms.Kita vertus ne visur išeina davažiuoti prie vandens telkinio, o neštis visą reikiamą turtą toli nelabai norisi.Dar kita priežastis tai galimybė tam ar kitam telkinyje žvejoti su 7m botu nes 9m. kotą imu jau nenoriai.Žodžiu, žvejybą derinu su malonumu todėl šiaip aklai tikrai nepuolu pilti jauko.Pirma surenku informaciją, o poto jau taikausi prie aplinkybių.Mylimiausios upės - Nemunas, Skirvytė, Pakalnė, Nevėžis,Neris ir kt.Na, o iš ežerų gerai žinau Daugų, Balnininkų, Paežeriai,Baltuosius Lakajus, Semeliškių, Veisėjo, Galuono, aibes kitų ežerų jau nekalbant apie pakaunės balas

Šiemet esu numatęs pabandyti dar keletą naujų ežerų.Turiu be teleskopo dar porą machų, bet juos dažniausiai naudoju pavasarį kada kimba žiobriai.Jei telkinys žuvingas tai visada norisi išbandyti kaip jame veikia viena ar kita jauko sudėtis