Baigėsi ir mano išvyka. Sėkmingai grįžau namo. Spėjau susitvarkyti su žuvelėmis, visos sukabintos rūkosi. Turiu padėkoti Sigučiui už jau įkeltą reportažiuką ir už gautas pamokas bei patarimus, už skaniai paruoštą žuvį. Labai esu dėkingas Chrustikui, Dolcui, Pokštui, na ir kas be ko mūsų Maironiui. Didelį AČIŪ visiems perduoda ir žmona. Antrą dieną, išvykus Sigučiui, žvejyba ilgai nebesitęsė, nusprendėm pakeisti dislokacijos vietą, apžiūrėti Dolco valdas jo sukauptą žvejybinį arsenalą... Kadangi žuvies buvo pagauta daugiau negu pakanką, tai daugiau nebežvejojome. Gerai praleidome laiką, pabendravome, padiskutavome ir nepajutome kaip diena į pabaigą. Na, o gautas žinias belieka pritaikyti namuose praktiškai. Sigutis mane girdamas truputi persistengė, ne taip jau gerai ir gaudžiau, bet gautos pamokos yra tikrai vertingos ir ledai truputėlį sujudėjo. Žuvies nesvėriau, kadangi atsivežiau išvalytą ir pasūdytą, svoris turėtų būti apie 10 kg. Dar noriu paminėti, kad didžiausią žuvį, nors ir mažai žvejojo, pagavo "mūsų viršininkas" Chrustikas. Jei suspėsiu rytoj įkelsiu dar keletą nuotraukyčių, kurios papildys šitą reportažiuką. Dabar bėgu į kitą temą pasižiūrėti šamaūsių