• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Marinuota žuvis

Marinuota žuvis 2011-11-04 16:27 #33209

  • selmis
  • selmis avataras
  • Offline
  • Pradedantysis
  • Zvejyba ne pomegis, o diagnoze.
  • Žinutės: 165
  • Gauta padėkų: 416
- 1 kg lydekos file (jau supjaustytos mazais gabaliukais) reikia 200 g acto, 70 g vandens
viska ismaisyti ir palikti 4 val., kartas nuo karto pamaisyti.
Po to lydeka nuplauti, deti 2 saukstus druskos, 1 sauksta cukraus ir ismaisius palikti dar 6 val.
Vel nuplauti, deti i inda sluoksniais lydeka, svogunus, alieju (pipiru galima deti pagal skoni).
Dabar jau galima ragauti. :hub:
Ši receptuką radau internete ir sėkmingai naudoju, tikiuosi nebusiu apkaltintas autoriniu teisiu pažeidimu paskelbdamas kitiems. Nebutinai tai turi but lydekos file, kuo puikiausiai naudoju bet kurios rušies žuvi, ypač tinka ašakotos nes ašakos sunyksta.
Paskutinis taisymas: 2011-11-04 17:53 nuo selmis.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, ANRI, Dolcas, tukas, aras, Vitalijus, donatasx3, Siames131

: Marinuota žuvis 2011-11-15 10:31 #34046

  • Vitalijus
  • Vitalijus avataras
  • Offline
  • Rimtas žvejys
  • Dugnine, spiningas, kartais pludine
  • Žinutės: 1145
  • Gauta padėkų: 1074
Labai skanu tik ka isbandyta dariau is visos lydekos sakiau dar bulviu issivirsiu prie zuvies bet beragaudamas beveik visa ir suragavau :good: :clap: tiesa truputeli pakoregavau recepta druskoj ir cukruj laikiau 10val o po to uzpyliau aliejum idejau du pusziedziais pjaustytus svogunus ir uzberiau 5pipiru misinio ir dar palaikiau 3val :eat: :pop:
Valium and cherry wine
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: aras

: Marinuota žuvis 2011-11-15 13:13 #34061

  • Geras
  • Geras avataras
Žr.skiltį "Receptai",2 puslapis.
Paskutinis taisymas: 2011-11-15 13:16 nuo Geras. Priežastis: rašyba
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Marinuota žuvis 2012-04-12 15:18 #52928

  • selmis
  • selmis avataras
  • Offline
  • Pradedantysis
  • Zvejyba ne pomegis, o diagnoze.
  • Žinutės: 165
  • Gauta padėkų: 416
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Marinuota žuvis 2012-06-28 16:50 #59475

  • TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Offline
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
selmis parašė:
- 1 kg lydekos file (jau supjaustytos mazais gabaliukais) reikia 200 g acto, 70 g vandens
viska ismaisyti ir palikti 4 val., kartas nuo karto pamaisyti.
Po to lydeka nuplauti, deti 2 saukstus druskos, 1 sauksta cukraus ir ismaisius palikti dar 6 val.
Vel nuplauti, deti i inda sluoksniais lydeka, svogunus, alieju (pipiru galima deti pagal skoni).
Dabar jau galima ragauti. :hub:
Ši receptuką radau internete ir sėkmingai naudoju, tikiuosi nebusiu apkaltintas autoriniu teisiu pažeidimu paskelbdamas kitiems. Nebutinai tai turi but lydekos file, kuo puikiausiai naudoju bet kurios rušies žuvi, ypač tinka ašakotos nes ašakos sunyksta.

nerealiai skani zuvyte gavosi,gaila buvo mazai,rekomenduoju ,kas gali pasidarykit,nerealu ,Dekui selmis uz receptuka :labas:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Marinuota žuvis 2012-07-16 12:29 #60548

  • donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Offline
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
selmis parašė:
- 1 kg lydekos file (jau supjaustytos mazais gabaliukais) reikia 200 g acto, 70 g vandens
viska ismaisyti ir palikti 4 val., kartas nuo karto pamaisyti.
Po to lydeka nuplauti, deti 2 saukstus druskos, 1 sauksta cukraus ir ismaisius palikti dar 6 val.
Vel nuplauti, deti i inda sluoksniais lydeka, svogunus, alieju (pipiru galima deti pagal skoni).
Dabar jau galima ragauti. :hub:
Ši receptuką radau internete ir sėkmingai naudoju, tikiuosi nebusiu apkaltintas autoriniu teisiu pažeidimu paskelbdamas kitiems. Nebutinai tai turi but lydekos file, kuo puikiausiai naudoju bet kurios rušies žuvi, ypač tinka ašakotos nes ašakos sunyksta.
Na nerealiai geras receptukas :cooll: daugiau silkės Kūčioms nebepirksiu :tut: ,o dar užteko kantrybės ir bulvių sulaukti,tai trūksta žodžių šiam skoniui aprašyti,tiesiog reikia TAI pačiam paragauti :pop: .Ačiū selmis už gera idėja :labas: :yes:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Marinuota žuvis 2012-08-26 10:49 #63672

  • nėra
  • nėra avataras
  • Offline
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Sigučio žiobriai marinate.

Kilogramui žiobrių file reikia:
pipirai malti pagal skonį
4-5 pamidorai pjaustyti griežinėliais pagal skonį
0.5 stiklinė cukraus
3 v.š. rupios druskos
1 v.š. kmynų
2 v.š. džiovintų krapų
3 citrinos
2 kg bulvių.

Pasidarom cukraus, druskos ir kmynų mišinį. Saujelę beriam ant dugno ir sudedam vieną sluoksnį žiobrių. Apšlakstom citrinos sultimis.Vėl užberiam mišiniu, krapais ir vėl dedam sluoksnį žuvies.Vėl šlakstom citina. Taip susluoksniuojam visą pasiruoštą žiobrį.Laikome 1-2 paras.
Išverdame puode bulves ir kol karštos išdedame porcijomis į lėkštes, o šalia dedame po 1-2 žiobrio filikes.

Paskutinis taisymas: 2012-08-26 11:13 nuo nėra.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Marinuota žuvis 2012-08-26 10:55 #63673

  • nėra
  • nėra avataras
  • Offline
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Ant žuvies pašlakstykite keletą citrinos lašų ir užberkite truputį maltų pipiriukų.Šalia pasipjausykite puse arba visą (pagal dydį ir norą) pomidorą.Taurė gero vyno ar bokalas šalto alaus taip pat nepamaišytų šiam patiekalui.




Belieka palinkėti gero apetito :lalk:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: donatasx3
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.042 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top