• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Vėgėlė

Vėgėlė 2012-11-23 21:25 #70609

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
saulele parašė:
katik nuo Nemuno vienas vegeliukas 0,8 kg,pas drauga 1,2 ir 1,5
Nebūkit šykštūs, parašykit kokie masalai naudoti, kokiu atstumu užmetimai, kaip su vandeniu ;)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Vėgėlė 2012-11-23 21:28 #70610

• Ramas02
  • Ramas02 avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1134
  • Gauta padėkų: 1084
saulele parašė:
katik nuo Nemuno vienas vegeliukas 0,8 kg,pas drauga 1,2 ir 1,5

Gal senoj prieplaukoj žvejojot kur ant kampo su nemunu pro valymo įrengimus važiuot?
Linkiu, kad pas Jus visko būtų, ir už tai Jums nieko nebūtų :)

Vėgėlė 2012-11-24 08:07 #70632

• saulele
  • saulele avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 125
  • Gauta padėkų: 108
zvejojom tarp Jurbarko ir Smalininku,gaudem ant naktinio slieko,vanduo dar aukstas ,bet gana smarkokai lipa zemyn,metem netoli,zvejojom iki 21 val
Jums padėkojo šie nariai: Lydeka, baubas

Vėgėlė 2012-11-26 19:18 #70765

• Ramas02
  • Ramas02 avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1134
  • Gauta padėkų: 1084
Na kūūū, šiandien atsigaut sumasčiau prie Nemuno, Pamaniau gal koks maumas užklys netyčia :joint: Taigi, pasėdėjau nuo 6 iki 8, ir kai jau nusibodo vienam žiūrėt į kurią pusę Nemunas teka, pakilau rinktis meškerių...SKAMBUTIS :cooll: :ikio: Pakirtau, jaučiu kad yra :vooo: Taip ir atidariau maumų sezoną, 980 gr, 52 cm, kadangi pirma šiemet ir dar prarijus kablį iki subinės, parsitempiau namo

Priedas DSC02853.JPG - nerastas

Linkiu, kad pas Jus visko būtų, ir už tai Jums nieko nebūtų :)

Vėgėlė 2012-11-26 21:25 #70773

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
Aš taipogi ką tik nuo Nemunėlio,papuolė laisvesnė diena,tai nutariau pamatyti kaip šiemet maumai atrodo.Deja didelis :batas: dar,kol šviesu buvo lyg ir gundėsi koks tai karšiokas naktinių sliekų užragauti,bet patampė labai jau atsargiai ir ate :oo: Na tam kartui lyg ir ligos simptomai apmalšinti,bet ateis savaitgalis ir manau aš vėl apsirgsiu ta nepagydoma žvejo liga :lol: Tikiu dar pamatysiu tą maumą :f: :bye:
Šalia žvejojantys taip pat jų nepamatė.
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas, baubas, Megėjas

Vėgėlė 2012-11-27 15:55 #70805

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Vot šendien tai vėgėlinis oriukas :good: . Gerai kad į laikrodį pasižiūrėjau. Sutemo, galvoju laikas darbus baigti. Pasirodo nifiga--buvo tik 15 v. O ryt dar baisesnį su daugiau lietaus praneša. Aišku vėgėlei tai :good: , bet man kažkaip namuos smagiau :cha:

Vėgėlė 2012-11-27 16:16 #70806

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
baubas parašė:
Vot šendien tai vėgėlinis oriukas :good: . Gerai kad į laikrodį pasižiūrėjau. Sutemo, galvoju laikas darbus baigti. Pasirodo nifiga--buvo tik 15 v. O ryt dar baisesnį su daugiau lietaus praneša. Aišku vėgėlei tai :good: , bet man kažkaip namuos smagiau :cha:
Čėsiuk, jei man iki Nemuno būtų tiek kiek tau, tai pofig tas oras, grįši apie vidurnaktį, mamukas išdžiovins ir sušildys :cha:
Paskutinis taisymas: 2012-11-27 16:17 nuo Lydeka.

Vėgėlė 2012-11-27 16:19 #70807

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Visi taip sako, bet kuo arčiau tuo mažiau nuvažiuoji :cha: :cha: . Na nieko, gal ir važiuosiu-dar šeis metais :lol:

Vėgėlė 2012-11-27 16:34 #70808

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
Savaitgalį lėkčiau patikrinti dar kartą,bet kaip vietą reiks rasti net neįsivaizduoju,jau kai pirmadienį buvau,ten hėbra su palapinėmis ir generatoriais įsikūrę.Pamatų tik trūksta dar :cheer: :cheer:

Vėgėlė 2012-11-27 16:39 #70809

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
donatasx3 parašė:
Savaitgalį lėkčiau patikrinti dar kartą,bet kaip vietą reiks rasti net neįsivaizduoju,jau kai pirmadienį buvau,ten hėbra su palapinėmis ir generatoriais įsikūrę.Pamatų tik trūksta dar :cheer: :cheer:
ĖĖĖĖ, apie savaitgalį nesvajok, net visos džiunglės bus pilnos pritūpusios.

Vėgėlė 2012-11-27 16:46 #70810

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
PS> atėjo blyn laikai :evil: greit reikės pas Audrių važiuot kad galėtum laisvai vegėlių pažvejot. Nesvarbu kad ten jų nėra :uj:

Vėgėlė 2012-11-27 16:53 #70811

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
baubas parašė:
PS> atėjo blyn laikai :evil: greit reikės pas Audrių važiuot kad galėtum laisvai vegėlių pažvejot. Nesvarbu kad ten jų nėra :uj:

Čėsiuk, o ką galvoji apie ežerų vėgėles, mane vis erzina mintis pabandyti, vieną ežeriuką žinau kur jų yra ir gan monstrinių. Tik vis neapsisprendžiu ar su dugnine bandyti, ar laukti ledo. Žinau, kad pavasarį, gegužės mėn. pradžioje ten pagavo 2 kg vėgėlę ant skritulio, žvejodami lydekas. Man klausimas kyla kur jos prieš neršta ežeruose laikosi, gylyje ar prie seklumų, gyvena tai afigienam gylyje.

Vėgėlė 2012-11-27 16:57 #70812

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
baubas parašė:

Nemunas iiilgas kaip ..... vietos visiems užteks :fishing: . O vėgėlių pas mane nebuvo, nėra ir nebus :batas: :cheer:

Vėgėlė 2012-11-27 17:00 #70813

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Na šituo klausimu Algi nieko nežinau. Pas mus ežerų nera, tad ir apie ežerines nesidomėjau. Bet manau kažkas panašaus turėtų būti kaip ir upėse. Laikosi gelmėj, o neršia seklumoj. Na gal kas iš tautiečių yra mėginę , būt idomu sužinoti.

Vėgėlė 2012-11-27 17:01 #70814

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
Lydeka parašė:
baubas parašė:

Čėsiuk, o ką galvoji apie ežerų vėgėles, mane vis erzina mintis pabandyti, vieną ežeriuką žinau kur jų yra ir gan monstrinių. Tik vis neapsisprendžiu ar su dugnine bandyti, ar laukti ledo. Žinau, kad pavasarį, gegužės mėn. pradžioje ten pagavo 2 kg vėgėlę ant skritulio, žvejodami lydekas. Man klausimas kyla kur jos prieš neršta ežeruose laikosi, gylyje ar prie seklumų, gyvena tai afigienam gylyje.

teko ezere paimt vegeluka,taip virs kilo,begaudant lydekas ant skrituliu,tai paeme priekrantes zonoj,bet ten gylis taip iki kokia 5 metru .Pagauta buvo kazkur panasiu metu,nes atsimenu,kad po savaitgalio jau ta ezeriuka ledu uztrauke

Vėgėlė 2012-11-27 17:04 #70815

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
AudriusM parašė:
baubas parašė:

Nemunas iiilgas kaip ..... vietos visiems užteks :fishing: . O vėgėlių pas mane nebuvo, nėra ir nebus :batas: :cheer:
O tu nepatingėk ir atvažiuok penktadienį ar šeštadienį prie Nemuno. O vat tada ir žinosi kaip su vietom prie ilgo Nemuno kur nors apie Pagėgius, Žirgyną , Plaškius :cha: . Pernai apie gruodžio 14 pravažiavau apie 30 km. ir spėk kas buvo :lol: , ogi nusispjoviau ir namo :uj: .

Vėgėlė 2012-11-27 17:07 #70816

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Žemaitijoje yra viena "X" balutė (tvenkinys)Šaltiniuotas ir gan gilus. Ten net vasarą pagauna, bet visada tik mažos.
Savaitgalį tikriausiai mėginsiu ir aš pavarvint nosį kur nors tarp vietinių dambų :batas: ;)

Vėgėlė 2012-11-27 17:13 #70817

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
AudriusM parašė:
Žemaitijoje yra viena "X" balutė (tvenkinys)Šaltiniuotas ir gan gilus. Ten net vasarą pagauna, bet visada tik mažos.
Savaitgalį tikriausiai mėginsiu ir aš pavarvint nosį kur nors tarp vietinių dambų :batas: ;)

Ten Audriau,apie ką aš kalbu turbūt suprasi, esi vasarą buves, gyvena jos vos ne 40 metrų gylyje urvuose, mačiau narų foto. Tokiame gylyje teoriškai ir vasarą vanduo apie +4 laipsniai, tai velniai žino koks jų gyvenimo būdas ir kada jos neršia.
Paskutinis taisymas: 2012-11-27 17:13 nuo Lydeka.

Vėgėlė 2012-11-27 17:19 #70818

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Lydeka parašė:
AudriusM parašė:

Ten Audriau,apie ką aš kalbu turbūt suprasi, esi vasarą buves, gyvena jos vos ne 40 metrų gylyje urvuose, mačiau narų foto. Tokiame gylyje teoriškai ir vasarą vanduo apie +4 laipsniai, tai velniai žino koks jų gyvenimo būdas ir kada jos neršia.

Žinau apie kokį ežeriuką kalbi. ;)
Filmuota ten vasarą, o gyvenimas tuose vėgėlių urvuose verda, vadinasi nemiega :fishing: :f:
Kažkas panašaus ir tame tvenkinyje nes ten maudytis brrrrr. Ledinis vanduo dėl daugybės šaltinių, gal todėl ir pagauna.

Vėgėlė 2012-11-27 17:20 #70819

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
Taigi va ir man manau taip bus,aplankysiu visus žvejus,nusispjausiu ir link namų.Nu,bet kaip gryžti reiks-gėda gi bus,bet vistiek- NEPASIDUOSIU :ikio:
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.060 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top