Sveiki

,teko pamėginti pagauti vėgėlikių ir man šį savaitgalį,vos tik įsikūrus,prisistato pasienis ir painformuoja ,jog netoli manęs esantys žvejai jau antra para nieko nepagauna.Jo blyn

-reikia čia man tavo patyčių,galvoju,nieko nepalinkėjęs pasišalino

.Na,o žvejų nebuvo tiek,kad nebūtų kur rasti kokią normalesnę viečike

Prie Nemuno atvykau šeštadienį 11.30,neskubėdamas taisau amuniciją-užmetu pradžiai(kol šviesu)mėšlinukus.Vietikė irgi vipinė papuolė-visas namas;
Jei jau apartamentai laisvi-tai laikinai jų šeimininku,patapsiu aš.
Liūdėti nereikėjo ilgai,mano kompaniją papildė smalsuolė
Na,o kai likau vienas teko užsiimti kitais reikalais
Apie 19.00 sudrebina vytelę,ant kurios skambutis-lekiu prie meškerės,deja labai jau ramiai ji elgiasi.Dar palaukiu,bet nieko,vėl lendu į apartamentus,nes lauke būti sąlygos nekokios-šlabdriba

,bet kas negerai man,gerai vėgėlėms.Tik atsisėdu ir vėl ta pati situacija,vėl bėgu,vėl labai jau ramu

Visgi patikrinu kaip sliekai atrodo,lengvas pakirtimas ir.......oba yra lygtai kažkas,akūrat;
Azarto apimtas,nuotaika kaip mat pasitaisiusi vėl nebejaučiu nuovargio ir vėl laukiu kibimo

Taip prasėdėjau iki 24 val,na senka ir mano baterijos,tad einu link auto pasišildyti.Apie 3.oo tikrinu sliekus ir.....ant tos pačios vėl kažkas yra

-antra vėgėlė.Prieš 5.00 vėl kartoju procedūrą ir jau dabar suprantu tiksliai,jog vėl yra vėgėlė

Tuo mano žvejyba ir pasibaigė,7 val baigiu žvejybą ir link namų.Taigi viso 3 vėgėlės,kurių bendras svoris 5kg.Visos sugautos naudojant naktinius sliekus.Žvejota žemiau Pagėgių.Pirmos mano vėgėlės šiais metais,tad keliauja į virtuvę.
Žvejybą užskaitau