• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Spiningai

Spiningai 2013-02-25 19:41 #79628

• alkanas
  • alkanas avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 7
  • Gauta padėkų: 1
is shimano vienintelis spiningas- diaflash ul mikrodzigui yra vertas demesio, visa kita tikrai niekam tike kotai, ir tas pats diaflashas- kaina jo perdidele mazdaug taip dvigubai :sokis:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Pelekas

Spiningai 2013-02-27 15:03 #79847

• justas82
  • justas82 avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 43
  • Gauta padėkų: 29
UL turiu schimzno ta niekam tikusi kotą ir man labai patinka, gal ir nėra labai patogus, bet pagal kainą ir kokybę tikrai geras kotas. Beto žuvį gaudo ne kotas, o žvejys, daug mačiau apsišarvavusių gerais kotais, bet pagauna tą patį, ką aš su niekam tikusiu. Gerai sako, jei limpa tai ir peerki.
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas

Spiningai 2013-02-27 16:08 #79859

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
justas82 parašė:
UL turiu schimzno ta niekam tikusi kotą ir man labai patinka, gal ir nėra labai patogus, bet pagal kainą ir kokybę tikrai geras kotas. Beto žuvį gaudo ne kotas, o žvejys, daug mačiau apsišarvavusių gerais kotais, bet pagauna tą patį, ką aš su niekam tikusiu. Gerai sako, jei limpa tai ir peerki.
pagal tave tai galima zvejot ir su lazdynu,juk ne kotas gaudo,mano pirmi spiningai irgi buvo ten kazkokie tai irgi buvo virsune kol geresniu neisigijau

Spiningai 2013-02-27 16:21 #79863

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Tuoj prasidės bereikalingi ginčiai.Jei kiekvienas galėtų, tai žinoma rinktųsi įrankius neatsižvelgdami į kainą, paprasčiausiai ir pigus įrankis gali būti labai smagus ir mielas tiek rankai, tiek širdžiai :) Iš tikro, kažkada ir bambukas buvo mielesnis už lazdyną, bet man, kaip kaimo vaikui, puikiai tiko ir lazdynas.
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Jums padėkojo šie nariai: mekas, Renatas.

Spiningai 2013-02-27 16:35 #79865

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
tai ir man lazdynas gerai buvo,bet tik nereik pasakot kad simano labai geri spiningai nors pats raso kad ner labai patogus ir gincitis cia net nereikia ,pats doleriau irgi ne su bambuku zvejoji
Paskutinis taisymas: 2013-02-27 16:36 nuo saulius67.

Spiningai 2013-02-27 18:47 #79885

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Vyručiai nesibarkit, kiekvienam savo - kas už 1000 perka spiningą, o kam ir už 100 labai neblogas... ;) Jei žmogus teiraujasi apie spiningo kotą jau nurodydamas kainą - į tai ir žiūrim... :bye:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, Dolcas, TADZIUS, Pelekas, Ramas02, pasiklydes

Spiningai 2013-02-28 08:56 #79941

• justas82
  • justas82 avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 43
  • Gauta padėkų: 29
Nėra ko čia pyktis, bet paprasčiausiai nervuoja, kai atsiranda ekspertai ir aiškina, kad geras spiningas tai kainuoja daug ir tas kurį jis turi yra pats geriausias, nes kainavo su trim nuliais,o kiti kurių kaina maža tai jau iškart š.....man gerai ir lazdynas su bambuku, o pagal kitus tai kiek supratau nereikėtų žvejoti be G Loomis. Saulius įdėmiau skaityk kas parašyta, aš rašiau, kad pagal kainą ir kokybę geri, o ne labai geri, kaip tu išvertei.
Paskutinis taisymas: 2013-02-28 09:15 nuo justas82.
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas

Spiningai 2013-02-28 09:25 #79944

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
geras spinas yra tas,kuris prie rankos limpa,as daugeli metu gaudziau su neaiskios firmos kotu ir kaina lyg 160 karbovansu kainavo,liuks spinas buvo,kol nenufiso padlos ,o zvejo kulte laikiau vokiska kazkoki uz 1500 tai pardavejas vos nuo rankos nulupo ,smagus buvo,bet esme ne koto kainoj,o ryboku smegeninej , :uj: :joint:

Spiningai 2013-02-28 09:30 #79947

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
man tai atvirai nusispjaut su kuo gaudo kiti,as gaudau su tuo kas man siuo momentu tinka ir teikia malonuma
Jums padėkojo šie nariai: girinis37

Spiningai 2013-02-28 09:33 #79950

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
va Sauliuks,apie ka as ir rasiau, :good:
Jums padėkojo šie nariai: saulius67

Spiningai 2013-02-28 10:19 #79959

• Pelekas
  • Pelekas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 980
  • Gauta padėkų: 1332
saulele parašė:
gal kas turit toki vienos dalies spinigeli www.zvejoklis.lt/lt/prekiu-katalogas/spiningavimas/meskeres-81/2/spiningas-wft-penzill-572
kokie atsiliepimai

Turiu tik ne vienos dalies, siaip :good: geresni kota tvicingui uz sia kaina vargu ar galima butu rasti. Kai ji tik paemiau i rankas iskart prilipo ir supratau kam jis skirtas. Padarymas super vokiskas, viskas surinkta tvirtai, preciziskai. Blankas storasienis, is paziuros labai tvirtas...
Kita vertus, ne visiem patinka tokio tipo rankenos, bet cia jau reikia uzsidejus rite paziuret paciam. Man normaliai, patinka kai rankenoje ispjauta vieta ir ranka lieti blanka, tai del didesnio jautrumo, kad menkiausia kibima jaust...
Paskutinis taisymas: 2013-02-28 10:29 nuo Pelekas.
Jums padėkojo šie nariai: girinis37, saulele

Spiningai 2013-02-28 11:51 #79963

• pasiklydes
  • pasiklydes avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1254
  • Gauta padėkų: 427
Pelekas parašė:
saulele parašė:
gal kas turit toki vienos dalies spinigeli www.zvejoklis.lt/lt/prekiu-katalogas/spiningavimas/meskeres-81/2/spiningas-wft-penzill-572
kokie atsiliepimai

Turiu tik ne vienos dalies, siaip :good: geresni kota tvicingui uz sia kaina vargu ar galima butu rasti. Kai ji tik paemiau i rankas iskart prilipo ir supratau kam jis skirtas. Padarymas super vokiskas, viskas surinkta tvirtai, preciziskai. Blankas storasienis, is paziuros labai tvirtas...
Kita vertus, ne visiem patinka tokio tipo rankenos, bet cia jau reikia uzsidejus rite paziuret paciam. Man normaliai, patinka kai rankenoje ispjauta vieta ir ranka lieti blanka, tai del didesnio jautrumo, kad menkiausia kibima jaust...

man atrodo as is tamstos kazka panasaus pirkau ;) ar ne?tik darf taip ir neisbandziau :S

Spiningai 2013-02-28 21:14 #80048

• Pelekas
  • Pelekas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
pasiklydes parašė:
Pelekas parašė:
saulele parašė:
kokie atsiliepimai

man atrodo as is tamstos kazka panasaus pirkau ;) ar ne?tik darf taip ir neisbandziau :S

Jei turi omenyje Ron Thompson Flexide, tai jis nelabai panasu i Penzill, Penzill yra daug kietesnis, grynas kuolas ir tinka labiau tvicingui vobleriu, o Flexide yra minkstesnis ir gali jau tvarkytis su blizgem ir guma

Spiningai 2013-03-13 20:49 #81740

• Mariniss
  • Mariniss avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 8
Gal kas esate išbandę spiningą Shimano Technium DF (BX arba CX) ML? Ir ką galite pasakyti apie jį?

Spiningai 2013-03-13 21:00 #81741

• pasiklydes
  • pasiklydes avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1254
  • Gauta padėkų: 427
Mariniss parašė:
Gal kas esate išbandę spiningą Shimano Technium DF (BX arba CX) ML? Ir ką galite pasakyti apie jį?

paskaityk nuomones apie shimano spiningus apacioj :lol: :good:
Paskutinis taisymas: 2013-03-13 21:18 nuo pasiklydes.

Spiningai 2013-03-14 12:18 #81809

• Darius1
  • Darius1 avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 135
  • Gauta padėkų: 40
Mariniss parašė:
Turiu Shimano Technium DF, tai galiu pasakyti, kad :good: :good: :good:

Spiningai 2013-03-28 10:25 #83547

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Kadangi LT parduotuvės išdūrė su užsakymais :angry: , tenka skubiai ieškoti spiningų, tad gal būtų kažkokių rekomendacijų .
Ieškau DROP SHOT arba JIG spiningų, ne trumpesnių kaip 270cm. Išmetimų svoriai: 0(3) iki 10(15)gr ir kito koto su išmetimu: 5(7) iki 25(30)gr. Pastarajam geriausias ilgis būtų 300.
Gal būtų kokios rekomendacijos siekiant tilpti panašiai į 500 už abu kotus. Domina tik tolimų metimų žiedelių išdėstymas.

Spiningai 2013-03-28 15:48 #83587

• Pelekas
  • Pelekas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
AudriusM parašė:
Kadangi LT parduotuvės išdūrė su užsakymais :angry: , tenka skubiai ieškoti spiningų, tad gal būtų kažkokių rekomendacijų .
Ieškau DROP SHOT arba JIG spiningų, ne trumpesnių kaip 270cm. Išmetimų svoriai: 0(3) iki 10(15)gr ir kito koto su išmetimu: 5(7) iki 25(30)gr. Pastarajam geriausias ilgis būtų 300.
Gal būtų kokios rekomendacijos siekiant tilpti panašiai į 500 už abu kotus. Domina tik tolimų metimų žiedelių išdėstymas.

Jo, Audriuk, negraziai cia su tavim pasielge :x Nu ka, bandysim kaip nors padet, va cia is mano puses ka galeciau tau pasiulyt:

1. zvejybosparduotuve.lt/spiningai/838-kosadaka-invince-270lm.html

Cia pas mus sitas kotas naujiena, pas rusus jau labai isgirtas modelis, Kosadaka firma gamina voblerius klonus paciu garsiausiu firmo modeliu klonuoja ir daro tai labai kokybiskai, manau, kad ir kotai taip pat gerai padaryti. Be to, gamina si firma ir rites, kurios konstrukciskai labai patvarios. Apie ji gali paziuret cia yourfish.ru/index.php/cPath/33_262_515
fishingmade.ru/product/spinning-kosadaka-invince-210m-1-11gr
www.udochkin.ru/catalog_spinning_kosadaka_invince/270ml.html
fishingmade.ru/articls/mini-obzor-spinninga-kosadaka-invince-240-wl-240m-1-11gr
2. Mikado NSC Ultralight spin
www.zuklys.lt/index.php?page=catalog&category=2122
Mikado spiningai jau nuo seno giriami uz gera kainos ir kokybes santyki. Beja, mano akimis jie krupsciai padaryti, kelis esu turejes Mikado, tai tikrai galiu pasakyt kad tai smagus irankiai. Cia yra modelis su iklijuota virsunele

3. Mikado Silver Eagle Spin 300L
www.zuklys.lt/index.php?page=product&id=5842

4. SavaGear Dropshot XLNT
www.zuklys.lt/index.php?page=catalog&category=2764
Beja, sitas modeliukas labai idomus, Drop shotui skirtas bet puikiai susitvarkytu ir su normaliu dzigavimu. Kiek zinau, dropshot virsuneles buna kietesnes, tokios daugiau "fast", turetu but kazkas panasaus i ta Balzer Karthago kurio negavai...

5. WFT Bio Sense DropShot 1D-B 558-270
Turiu toki, bet ne dropshot varianta, bet galiu pasakyt kad uz ta suma koteliai vokiski fantastiski ;) Gali nepatikt rankena, pradzioj ir man taip pasirode, bet pripratau ir ji man netrukdo...

6. JAXON XT-PRO NEW
parduotuve.spiningavimas.lt/jaxon/1414-jaxon-xt-pro-new.html

Geriausi kotai lenku gamintojo Jaxon

Tai va, kol kas tiek ka galiu perekomenduot is to kas realiai yra Lietuvoje ir ka su ciupinejes, ka pats turejes ;)
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM

Spiningai 2013-03-28 17:13 #83600

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Dėkui Andriau už info.
SAVAGEAR Dropshot XLNT senei domino tik truputi žiedų išdėstymas galėtų būti kitas bet visumoj gal nieko. Esu jį laikęs rankose, nieko blogo nepasakyčiau kol su juo nežvejojas, tik įdomu kaip dirbtų jei pradėti su juo mėtyti 3-5gr.

Kitas klausimas apie šį kotuką WFT Bio Sense DropShot 1D-B 558-270.
Deklaruojamas išmetimas nuo 3gr ir net iki 30gr. Įdomu kaip jam sektūsi su dar lengvesniais masalais susitvarkyti. Šio spiningėlio net neteko gyvai matyti :blush:

Lengviems masalams iš MIKADO man visai tiktų ir šis www.zvejokpigiau.lt/product_info.php/cPath/160_248_249/products_id/2450
tik jų niekur LT nėra :(
Paskutinis taisymas: 2013-03-28 17:20 nuo AudriusM.

Spiningai 2013-03-28 17:25 #83601

• saulele
  • saulele avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 125
  • Gauta padėkų: 108
ta internetine parduotuve zvejokpigiau yra jurbarkiecio,to kur Kauno gatveje turi zukles prekiu parduotuve,kai busi Jurbarke bandyk uzeit ir pasiklaust del to mikado spiningelio,arba galiu duoti jo telefona
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.072 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family