AudriusM parašė:
Kadangi LT parduotuvės išdūrė su užsakymais

, tenka skubiai ieškoti spiningų, tad gal būtų kažkokių rekomendacijų .
Ieškau DROP SHOT arba JIG spiningų, ne trumpesnių kaip 270cm. Išmetimų svoriai: 0(3) iki 10(15)gr ir kito koto su išmetimu: 5(7) iki 25(30)gr. Pastarajam geriausias ilgis būtų 300.
Gal būtų kokios rekomendacijos siekiant tilpti panašiai į 500 už abu kotus. Domina tik tolimų metimų žiedelių išdėstymas.
Jo, Audriuk, negraziai cia su tavim pasielge

Nu ka, bandysim kaip nors padet, va cia is mano puses ka galeciau tau pasiulyt:
1.
zvejybosparduotuve.lt/spiningai/838-kosadaka-invince-270lm.html
Cia pas mus sitas kotas naujiena, pas rusus jau labai isgirtas modelis, Kosadaka firma gamina voblerius klonus paciu garsiausiu firmo modeliu klonuoja ir daro tai labai kokybiskai, manau, kad ir kotai taip pat gerai padaryti. Be to, gamina si firma ir rites, kurios konstrukciskai labai patvarios. Apie ji gali paziuret cia
yourfish.ru/index.php/cPath/33_262_515
fishingmade.ru/product/spinning-kosadaka-invince-210m-1-11gr
www.udochkin.ru/catalog_spinning_kosadaka_invince/270ml.html
fishingmade.ru/articls/mini-obzor-spinninga-kosadaka-invince-240-wl-240m-1-11gr
2. Mikado NSC Ultralight spin
www.zuklys.lt/index.php?page=catalog&category=2122
Mikado spiningai jau nuo seno giriami uz gera kainos ir kokybes santyki. Beja, mano akimis jie krupsciai padaryti, kelis esu turejes Mikado, tai tikrai galiu pasakyt kad tai smagus irankiai. Cia yra modelis su iklijuota virsunele
3. Mikado Silver Eagle Spin 300L
www.zuklys.lt/index.php?page=product&id=5842
4. SavaGear Dropshot XLNT
www.zuklys.lt/index.php?page=catalog&category=2764
Beja, sitas modeliukas labai idomus, Drop shotui skirtas bet puikiai susitvarkytu ir su normaliu dzigavimu. Kiek zinau, dropshot virsuneles buna kietesnes, tokios daugiau "fast", turetu but kazkas panasaus i ta Balzer Karthago kurio negavai...
5. WFT Bio Sense DropShot 1D-B 558-270
Turiu toki, bet ne dropshot varianta, bet galiu pasakyt kad uz ta suma koteliai vokiski fantastiski

Gali nepatikt rankena, pradzioj ir man taip pasirode, bet pripratau ir ji man netrukdo...
6. JAXON XT-PRO NEW
parduotuve.spiningavimas.lt/jaxon/1414-jaxon-xt-pro-new.html
Geriausi kotai lenku gamintojo Jaxon
Tai va, kol kas tiek ka galiu perekomenduot is to kas realiai yra Lietuvoje ir ka su ciupinejes, ka pats turejes