SIGUTIS parašė:
Dainiuška, matau nesupratai ką norėjau pasakyti apie reitingus.Ne 17, 24 ar 35 važiuotų jei būtų skaičiuojama pagal reitingus, o stipriausieji.Dabar žiūrėk kas gaunasi.Pateikiu kaip pavyzdį.Tarkim šį sezoną tu apgaudei V.Kuzminychą ar I.Uniką tai už rinktinę turėtum važiuoti tu, o ne jie ar ne?
Patikėk mano seno vilko patirtimi, jei reikėtų lažybų kontorose statyti pinigus už kurį iš jūsų trijų tai manau supranti už ką aš dėčiau savo pinigėlius.Tai va, kodėl aš kalbą vedu prie to, kad važiuoti turi bent penkių metų išvestų reitinguose geriausi iš geriausių.
Arba imkim vasarą.Esu ne kartą apgaudęs I.Uniką ar J.Jablonskį, bet
n-i-e-k-a-d-a neskaitysiu savęs geresniu už juos.Tiesiog aš žinau kas yra kas.O čia papraščiausiai neteisingai taikoma sistema it tiek.Na, čia aš kaip pavyzdį parašiau.Būsim kada meete ar žvejyboje, turėsi norą ne tiek dar papasakosiu - atskleisiu virtuvės paslapčių
Siguti, aš puikiai supratau, ką norėjai pasakyti. Jeigu aš šį sezoną apgaudyčiau Uniką ar Jablonskį - tuomet aš šiemet esu stipresnis

Jeigu šiemet esu stipresnis, kodėl šiemet į varžybas turi važiuoti silpnesni?
Kitas niuansas. Gerai, pafantazuokime. Tarkime, aš tik šiemet įsiliejau į poledinės žūklės sportininkų gretas. Startavau labai sėkmingai, tačiau į čempionatą važiuoja kiti sportininkai už praeities nuopelnus. Kitąmet vėl pasirodau puikiai - vėl nevažiuoju. Tas pats ir trečiais, ir ketvirtais, ir penktais metais. Ir tik po penkių metų jau turėčiau viltį pakliūti į čempionatą

Kol tiek laiko praeis - dings noras ir dalyvauti varžybose bei kažko siekti. Laikausi savo pozicijos: į čempionatą važiuoti turi stipriausieji tą sezoną. Jeigu praeities vilkai nesugebėjo užkopti į prizines vietas - vadinasi, kažkur atsilieka nuo laimėtojų. Ar taktikoje, ar pašaruose, ar įrankių pasirinkime

Užtat turi treniruotis dar labiau, siekti tobulėjimo ir ateinantį sezoną grįžti ant prizininkų pakylos. O jeigu tie senieji vilkai būtų ramūs dėl savo vietos rinktinėje - juk jiems visiškai nebebūtų stimulo stengtis, kai vieta garantuota

Geriausieji savo vertę turi įrodyti metai iš metų