• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Tai susiję su sportine žūkle

Tai susiję su sportine žūkle 2011-02-06 13:42 #5983

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
SIGUTIS parašė:
O tai kaip kalbėti jei ne konkrečiai.Juk jei tu stipresnis šiemet už Uniką vadinas tu turi važiuoti, o jis ne?Arba aš kaž ko nesuprantu, arba jūs.Taigi kalba kaip pavyzdžiu, o ne iš oro sugalvodami kaž ką.Aš kalbu už sportininkų reitingavimą (kas daroma ir kitose sporto šakose), o jūs siūlote už vienų ar dviejų metų rodiklius.Štai ir tenka argumentuotai rašyti.Aš taip suprantu, o jūs ne :blush: O dėl įžeidimo tai čia niekas niekur nesikeikia, nevadina negražiai tad kame priežastys?
Beprasmiai ginčai su tavim, vistiek nei viena nei kita pusė savo tiesos neįrodys :cooll:
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Tai susiję su sportine žūkle 2011-02-06 13:45 #5985

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
SIGUTIS parašė:
Dainiuk, atsiprašau jei užgavau, maniau tiesiog kalbamės.O šį sezoną tu apgaudei Uniką su Kuzminych ar ne?Gal vėl ką sumaišiau :blush:

Unikas buvo žemesnėje vietoje, kadangi dėl ligos negalėjo dalyvauti antrame ture. Valerijų lyg ir apgaudžiau, bet skirtumas nedidelis. Tikrai nelaikau savęs kažką pasiekusiu, man iki lyderių - kaip iki mėnulio. Užtat yra stimulas stengtis kitais metais :uj:

lszkl.lt/uploads/2010-2011%20bendra%20iskaita%20ziema.pdf

Tai susiję su sportine žūkle 2011-02-06 13:47 #5986

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Sutinku nes jaunatviškas maksimalizmas sunkiai derinamas su gyvenimiška patirtimi tik va minusai dėlko taip ir neįkirtau :S

Tai susiję su sportine žūkle 2011-02-06 13:51 #5987

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Taip, Dainiuška, man kada pradėjau sportuoti irgi, kad žinotum kaip norėjosi apgaudyti Lietuvos grangus.Na, pilnai suprantu nes per varžybas eini laimėti ir kada žiūrėk tą apgaudai per vienas, o aną per kitas varžybas būna toks geras vidinis jausmas, palaima.Tik sportininkas tą gali suprasti.Žinau ir tikiu, kad tavo kelyje bus dar tų pergalių, pakilimų, o vėliau bus metai-kritimas, poto vėl kopimas į viršų.Bus visko, bet jei užteks dzūkiško užsispyrimo tada bus viskas gerai :yes: Aš tikrai tikiu, kad viskas eisis tik į kalną :cooll:
Paskutinis taisymas: 2011-02-06 13:52 nuo nėra.

Tai susiję su sportine žūkle 2011-02-06 14:19 #5991

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
SIGUTIS parašė:
Sutinku nes jaunatviškas maksimalizmas sunkiai derinamas su gyvenimiška patirtimi tik va minusai dėlko taip ir neįkirtau :S
Kokie minusai? :unsure:
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!

Tai susiję su sportine žūkle 2011-02-06 15:25 #6000

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Paskaičiau aš jūsų ginčus ir tikrai įdomu pasidarė.Kadangi tikrai daugelį sportininkų pažįstų asmeniškai,o ir sudalyvauti kartu teko tai jei reiktų ką išrinkti į rinktinę,tai tikrai pasimesčiau.Pasakyti lengva,o kai reikia atrinkti,tai sunku,bet kokiu atveju silpnų sportininkų nėra ir visi turi gerą įrangą.Kitas dalykas taktika ir patirtis.Iš kur pas vienametį sportininką gali būti patirties,kada kiti šiai sporto šakai dešimtmečius paaukoję.Jei kuris sportininkas tūpčioja vietoje,tai tikrai iš jo gerų rezultatų nebus,be to ir kiti nemiega o seka naujoves ir jas sėkmingai įgyvendina.Mano nuomone,į rinktinę turėtų patekti bent 3 metus rodantis stabilų rezultatą.Neužpykit,čia tik pamąstymai.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Tai susiję su sportine žūkle 2011-02-06 16:53 #6011

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Lietuva ką tik pasibaigusiame Pasaulio čempionate užėmė garbingą 4-tą vietą, už savęs palikusi 10 komandų, tarp jų - pripažintus grandus Rusijos sportininkus :cha: Į priekį praleidome šeimininkę Ukrainą, kaimynus lenkus ir braliukus latvius, kurių atstovė Verza-Grabovska Rita užėmė antrą vietą bendroje įskaitoje, parodžiausi ilgą nosį kone 70-čiai vyrų :good: Antrojo turo rezultatai:

www.fsfu.kharkov-fishing.org/files/2_tur.pdf

Bendra suvestinė:

www.fsfu.kharkov-fishing.org/files/finish.pdf
Paskutinis taisymas: 2011-02-06 17:15 nuo dainiuška.

Tai susiję su sportine žūkle 2011-02-06 17:00 #6013

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Šaunu, pakartotas paskutinio čempionato rezultatas.Sveikinam vyrus.Bent su ruseliais "atsiskaitė".O trūko tiek nedaug :blush:

Tai susiję su sportine žūkle 2011-02-06 17:06 #6016

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
SIGUTIS parašė:
Šaunu, pakartotas paskutinio čempionato rezultatas.Sveikinam vyrus.Bent su ruseliais "atsiskaitė".O trūko tiek nedaug :blush:
Čia SIGUTI kaip visda TRŪKO TIEK NEDAUG,o šiaip vyrai šaunuoliai :good:

: Tai susiję su sportine žūkle 2011-02-17 15:30 #7334

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked

Tur būt niekam ne naujiena, kad žūklėje patogiai padėtas "po ranka" daiktas taupo tiek laiką, tiek nervus.Žiūrėk kitas žvejas kol pradeda žvejoti daugiau 10 kartų laksto libnk mašinos, tranko durim ir vis niekaip pradėti negali, o ką jau šnekėti jei tai ne eilinė žvejyba, bet treniruotė ar pačios varžybos.Todėl noriu papasakoti kaip aš ruošiuosi varžybom ir išdėstau savo inventorių.
Paveikslėlyje pažymėtu numeriu 1 aš susidedu arčiausiai savęs ant specialių stovelių trumpąsias meškerytes skirtas itin smulkiai žuviai gaudyti.Antruoju numeriu pažymėtos mano ilgosios (5-9m) meškerės skirtos stambesniai žuviai gaudyti.Tai ir didesnės kuojos, plakiai, karšiai, žiobriai ar kitos žuvys.Trečiu numeriu pažymėta kėdutėm platforma ar šiaip vieta ant kurios sėdžiu žvejybos metu.Pagal taisykles kartais platforma leidžiama statyti į vandenį paliekant tik galines kojas ant kranto.Todėl ji gali būti statoma įvairiai- toliau ar arčiau nuo vandens.Skiaurė (ji pažymėta ketvirtuoju numeriu) kaip taisyklė statoma priešais pat kėdutę arba kiek dešiniau.Tai priklauso nuo to kokią žuvį ruošiamasi gaudyti.Penktu numeriu pažymėtas stovelis su vandeniu ir atskirais indeliais masalams laikyti.Jie turi būti po ranka, arti pasiekiami ir patogiam žvejui aukštyje.Šeštuoju numeriu tarp stovelio su masalais ir kėdutės guldomas graibštas.Jei žvejojama nuo lygaus kranto tada srovėje graibštas būna ilgesnis, o stovinčiame vandenyje trumpesnis.Jis turi būti patogus, lengvas ir greitai pasiekiamas esant reikalui.Septintuyoju numeriu pažymėti keletas kibirų su jaukais, vandeniu jiems skiesti bei rankom sudrėkinti.Vieni jų būna didesnės taros kiti mažesnės arba bliudelio formos, priklausomai kokią žuvį ruošiamės gaudyti ir kokius jaukus esame paruošę.Kibirai turi dangčius kurie apsaugo jaukus nuo saulės, lietaus ir pn. dalykų.Kartais kibiras būna pridengtas rankšluoščiu kuriuo žvejybos metu valomės rankas.Tuoj už nugaros aštuntuoju numeriu pažymėti randasi svarbiausi žvejo daiktai.Tai dėžutės su švineliais, valais, kabliukais, pavadėliam skirti dėklai, plūdžių, sistemėlių rinkiniai.Žodžiu viskas ko netikėtai gali prireikti žvejui žvejybos metu.Dar toliau žvejui už nugaros randasi rūbai nuo lietaus, pirštinės, kepuraitė, samteliai, sieteliai įvairūs, gaivinantys gėrimai ir t.t... Galiausiai paskutiniu numeriu, dešimtuoju pažymėtas žvejo dėklas į kurį dedamos meškerės su apsauginėmis tūbomis, įvairūs stoveliai, skėtis nuo lietaus, svarstyklės, kitos smulkmenos kurių gali kartais prisireikti.
Štai taip viskas išdėstoma dešimties metrų pločio pakrantės juostoje esančioje netoli vandens.Dar nepaminėjau, kad žvejai kartais atskirose tarose ir nuošaliau laiko uždengtus gyvus masalus taip slėpdami nuo saulės ir norėdami ilgiau išsaugoti jų gyvybingumą.Maždaug šitaip pasiruošus jau galima galvoti apie normalesnę treniruotę be nuolatinio bėgiojimo pirmyn - atgal.Man belieka tik palinkėti gero poilsio ir malonios žvejybos prie vandens telkinių
Paskutinis taisymas: 2011-02-17 16:01 nuo nėra.

: Tai susiję su sportine žūkle 2011-02-17 15:34 #7335

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Skaičiai surašyti,o kas kur ir kodėl ne visi supras

: Tai susiję su sportine žūkle 2011-02-25 12:57 #8152

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Viasi žinome, kad po varžybų žuvis būna sveriama.Atėjo laikas kada ir aš užsimaniau įsigyti elektronines svarstykles nes paprastos nebetenkina.Kas patarsite kur gauti pirkti santykinai nebrangias ir neblogai sveriančias svarstykles?Būčiau dėkingas

: Tai susiję su sportine žūkle 2011-02-25 13:05 #8153

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Siguti,jei nori pirkti svarstykles varžyboms,tai vienareikšmiškai pastatomas buitines iki 5kg.Pakabinamos tikrai tiksliai nepasvers,juo labiau linkusios sugesti.Kaina būtų apie 30-50lt.Aš dabar žiūriu elektronines iki 15kg.tik laukiu akcijos,nes dabar jos kainuoja 129lt.Žiemos metu tikrai pakanka ir tų iki 5kg.,o vasara tenka sverti kelis kartus,todėl ir noriu iki 15kg.Firma reikšmės neturi.

: Tai susiję su sportine žūkle 2011-02-25 13:07 #8154

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Vat kaip tik šendien žiūrėjau parduotuvėj, kažkokes tai elektronines svarstykles, pavadinimo neįsidėmėjau, kaina 42 lt. Rintos firminės virš 100lt. Sakė sveria normalei, mėgino iš triejų kartų, paklaida apie 2g.

: Tai susiję su sportine žūkle 2011-02-25 14:53 #8165

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Dolcas parašė:
Siguti,jei nori pirkti svarstykles varžyboms,tai vienareikšmiškai pastatomas buitines iki 5kg.Pakabinamos tikrai tiksliai nepasvers,juo labiau linkusios sugesti.Kaina būtų apie 30-50lt.Aš dabar žiūriu elektronines iki 15kg.tik laukiu akcijos,nes dabar jos kainuoja 129lt.Žiemos metu tikrai pakanka ir tų iki 5kg.,o vasara tenka sverti kelis kartus,todėl ir noriu iki 15kg.Firma reikšmės neturi.

Ir aš tokių noriu.Kai bus ta akcija duok žinoti

: Tai susiję su sportine žūkle 2011-02-25 15:12 #8169

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Tokios svarstyklės yra tik topo centre,bent Kėdainiuose,gal Kaune ir kitur kur rastum,o gal ir pasirinkimas būtų.Šiaip ieškau iki 10kg,bet nerandu,be to norisi,kad dugno plokštuma didesnė būtų,tada lengviau kibiriuką svėrimui pastatyti.Šiaip kuo mažiau svarstyklės sveria,tuo didesnis tikslumas,o šiaip jų paklaida 1-2gr.

: Tai susiję su sportine žūkle 2011-02-25 16:02 #8181

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Tavo nužiūrėtos kieno gamybos? Iš savo pusės aš dar SALMO pas savus pažiūrėsiu.Jei ką gero rasiu tai parašysiu, o jei ne tada abu imsim tavąjį variantą

: Tai susiję su sportine žūkle 2011-02-25 16:09 #8183

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Kinų,Siguti,kinų ir nieko čia nepadarysi.Beje,nusipirkęs geriau žmonai nerodyk,nes jai labai jau jų reiks :uj: bent jau taip atsitiko man.Nusipirkau varžyboms,tai kai pamatė,konfiskavo ir dabar aš turiu jos prašyti,kad paskolintų,o kai parneši namo,tai dar uosto,kad tik žuvimi neatsiduotų :lol:

: Tai susiję su sportine žūkle 2011-02-25 16:18 #8189

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Man tas negresia nes rūsyje turiu stacionares sovietines ciferblatines svarstykles kuriomis sveriu jaukus ir visa kita.Žmona irgi jomis naudojasi.Tad su žmona šitu klausimu problemų nėra.Kągi, reikės užsiimti svarstyklių paieška.Įdomu kiek Kaune Topo centre (jei tik bus) jos kainuos

: Tai susiję su sportine žūkle 2011-02-25 16:33 #8196

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Jų yra visokių tipų,manau reiktų atkreipti dėmesį į indo padėjimą,kad ciferblato neuždengtų.Tos kur aš noriu,atrodo kaip paprasčiausia knyga,butų idealu,jei svertų iki 10kg.nes vis tirk,labai jau retas atvejis,kad mes mėgėjai per varžybas daugiau kaip 10kg.pagautume,o blogiausiu atveju galima ir per kelis kartus pasverti,o 5kg.vasara tikrai dažnai būna mažai juo labiau,jei varžybos vyksta 4 val.
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.047 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top