Įkišiu savo trigrašį ir aš.

Pirmiausia paskaičius daugybe komentarų gimė viena mintis. Klubo įkūrimas ir startas kaip ir bet kurioje kitoje naujoje veikloje visada būna ekspresyvus. Idėjos, jėgų anplūdis, planai, entuziazmas... visa tai labai gerai

tad norisi palinkėti visiems, kad neišsektų jėgos, nepritrūktų įdėjų, gerų sprendimų o svarbiausia neišblėstų antuziazmas ir klubo veikla netaptų rutina. To norisi palinkėti pirmiausia. Jei vis tai neišblės ir užteks geranoriškų jėgų ateities planams įgyvendinti, bus viskas

Dėl klubo veiklos krypties man atrodo pagrindinis tikslas yra ir bus dalyvavimas tarp klubinėse varžybose. Man atrodo tai pagrindas, nors labai būtų gražu kad klubo veikla tolimesnėje ateityje vien tuo neapsiribotų, bet pradžia nebus lengva, tad gal nereikia iš karto stengtis apimti visas planuojamas klubo veiklos sritis nuo pat pirmos įkūrimo dienos.
Kas gali ir turi būti klubo nariais? Pirmiausia man atrodo, kad užduodamas klausimas "ką man duos klubas" nevisai teisingas. Bent pradžioje nemanau, kad klubas galės kažką konkretaus duoti.Gal daug svarbiau ką galiu aš dėl klubo padaryti, ką įnešti į jo veiklą siekiant rezultatų ir pan. O tiems kas tikrai siekia aukštumų primiausia klubo nario statusas suteikia galimybę dalyvauti atitinkamose varžybose, tobulinti žūklės įgūdžius klubo erdvėje, tad čia iš kart sprendžiasi klausimas, kas gali būti klubo nariais.
Kas iš to jei įstosiu į klubą, bet mano žūklės rezultatai prasti ir neturiu jokio noro daryti progresą. Nauda iš manęs klubui bus tik nario pinigėlis ir ne daugiau, o stoti lygiaverčiai kovai su rimtai pasiruošusiais kitų lubų nariais, nepajėgsiu.
Pamastymas toks, kad klubą turi primiausia sudaryti perspektyvūs prgresuojantys žvejai.
Iš kitos pusės niekas manau neturėtų drausti tapti klubo nariu, mokintis tobulintis siekti rezultatų kad ateityje išplaukti į platesnius vandenis ir atstovauti klubą. Buvimas po klubo vėliava siekiančiam rezultatų nariui juk taip pat būtų tik į naudą jei tik tas narys turi tokius siekius.
Jei kalbėti apie įrankius, įrangą ir tt tai pamastymas toks. Nieko mandro atrodo nereikia bet,.... juk nebus lygevertė kova su lazdyniniu kotu prieš kito klubo narius, ginkluotus iki dantų auštos klasė įranga ir įrankiais. Kova beveik visada bus nelygi ne mūsų naudai, tad klubas manau kaip tik tas elementas kuris kažkuria dalimi gali prisidėti prie klubo varžybinio invertoriaus kokybės gerinimo, pasinaudodamas nuolaidomis ar surasdamas rėmėjus ir pan.
Dėl įrangos kokybės ir pan. man atrodo dar yra ir kita medalio pusė. Nekaip atrodys kibkit.lt klubas jei įranga ir įrankiai bus labai žemo lygio. Nesijuokit nes skamba tikrai juokingai bet..... Pagalvokit kaip atrodo klubas kada atvažiuoja į varžybas su aukščiausios klasės įrankiais. Aišku tai tik įvaizdis ir ne visada nuleme rezultatus bet....kartais ir įvaizdis prisideda prie pergalės, kartais tas įvaizdis net sutrikdo varžovus. Juokinga bet tiesos tame tikrai yra. Aišku čia tik mano garsiai pasakyti pamastymai, tad nepriimkit labai už grynuolį pinigą

.
O tiems, kas turite ambicijų varžytis, siekti aukštumų, kovoti, tobulėti jau tarp klubinėje varžybų erdvėje noriu palinkėti tapti klubo aktyviais nariais ir lygeverčiai kovoti su kitais klubais išgarsinti savo ir klubo vardą, na ir aišku " nušluostyti" kitiems klubams nosis

Nors neesu varžybų entuziastas ir nesijaučiu pajėgus lygeverčiai varžytis su profesionalais, bet dėl bendro reikalo jei tik kas priims mielai manau tapsiu jo nariu

.... taikau į kokią palaikymo komandą ar masalų užkabinėtojo etatą