stop, stop tik nepradėkit, brolyčiai šitaip. Nu, ot degtukai...

truputį kas tuoj už žaisliukų ir į savo kiemą. Klubas tik sukurtas

, o jau

Tartis ir siūlyti reikia, ir viens kitą palaikyti. Viešinti gal visko nereiktų ir strateginių planų kurt, kas būtų, jeigu būtų, taip pat.
Sunkoka manau bus su tais rėmėjais...

neskuba jie savo babkių dalint "našlaičiams".

Sorry, už palyginimą, bet kol neturite pasiekimų, laimėjimų, kol esate tik A4 formate grupelė žmonių, nieks nerems. Na, kits dalykas jei yra pažįstami "dėdės". Tuomet gali užtart, bet ir tai tų "dėdžių" kolektyvas pasidomės, kas tokie esam. Visur reikalinga pradžia, geras startas, reklama, kad Klubą apskritai, kas nors pamatytų, o po to jau bus galima tikėtis paramos.

Nu, kas rems, ant stulpo perskaitęs skelbimą? Iškart tik nusistatysit tokių būdu prieš rėmėjus. Čia gi LT, o prašančiam laaabai sunkiai ranką į savo kišenę "dėdė" lįs.

Gal čia aš svaigstu, bet tokie mano pamąstymai. Aišku, nenoriu sumenkinti Jūsų pastangų. Esate aukštos klasės žvejai. Šaunuoliai, kad sukūrėt Klubą, turite startinį narių visai nemenką būrį. Ateitis tikrai yra. Reiktų jums gero konsultanto - "speco" klubo reikaluose. Googlėj ko gero visko nerasi, kas padėtų greitai ir užtikrintai atsistot ant kojų. Mano nuomone, visų pirma nuoširdi,gera atmosfera tarpusavy. Kitaip kas norės eit į Klubą, kur piktas Prezidentas, ar Taryba pasikėlus?..

Brolyčiai, pradžia

, santykių aiškinimuisi

neturite nei laiko, nei pinigų.

Turite būti kaip vienas kumštis.