• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Klausimai, susiję su tinklalapiu

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2010-12-28 11:10 #2205

• Zubatka
  • Zubatka avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 57
Turiu pasiulyma - reikalinga vieta temoms apie zukle uzsienyje. Norisi atidaryt pora temu , bet nelabai randu kur.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2010-12-28 11:33 #2207

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
Zubatka parašė:
Turiu pasiulyma - reikalinga vieta temoms apie zukle uzsienyje. Norisi atidaryt pora temu , bet nelabai randu kur.
Kur kategorijoje Žvejybos būdai - Kita :uj:
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!
Jums padėkojo šie nariai: Zubatka

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-01-02 18:59 #2553

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
Chrustikai, siulau prie "ivairus" sukurti tema kaip pvz: "Nariu bloga'i". Sigutis parase ir manau galetu dauguma panasu dalyka daryti, labai geras budas pamatyti ivairiausius lietuvos kampelius,atrasti kazka naujo is kitu ispudziu :good:
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-01-02 19:02 #2555

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Pritariu. :good:

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-01-02 19:38 #2559

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
viskas gerai, pasiūlymas užfiksuotas, savaitgalį kitą tik padarysiu :clap:

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-01-02 19:42 #2560

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
chrustik parašė:
viskas gerai, pasiūlymas užfiksuotas, savaitgalį kitą tik padarysiu :clap:
sukurk tik tema, o perkelti viska jau leis i modero teises, nereiks laiko tau gaisti ;)

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-01-02 19:48 #2561

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
ryt pabandysiu dabar laiko nėr. :good:

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-01-02 19:50 #2562

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
chrustik parašė:
ryt pabandysiu dabar laiko nėr. :good:
saunu ;) geru mokslu :uj:

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-01-16 06:12 #3849

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Gerbiami forumo dalyviai,pabandžiau pasižiūrėti tinklapį iš svečio pusės ir nepykit,bet turiu priekaištų.Tinklapis tikrai :good:bet mes patys jį stumiam į duobę. Yra sukurta tikrai pakankamai įdomių temų ir kai kurios tikrai gana įdomiai diskutuojamos,bet yra tokių,kur prasideda rašinėjimasis vienas su kitu dalyviu.Naujas lankytojas pasižiūrėjęs gali ir nusivilti,nes tarkim atsidaręs kažkokią temą,turės perskaityti ir mūsų prirašytas pagyras ar pagiežas,ar šiaip kas kur..Juk yra sukurtos temos kaip BLEVYZGOS,SUSITIKIMAI tai ten tarpusavyje visokias nesąmones ar sąmones ir rašykime.Prisipažinsiu ,ir aš tikrai esu parašęs ne į temą,bet nuo šiol tikrai stengsiuos atidžiau žiūrėti kas kur ir kaip.Na čia aišku tik mano pastebėjimai,taip kad prašau nesureikšminti.
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Paskutinis taisymas: 2011-01-16 06:15 nuo Dolcas.

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-01-16 07:55 #3856

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Pritariu Dolcai tavo pastebėjimams. Negerai kai kažkurioje konkrečioje temoje užverda diskusija tarp keletos forumiečių jau visai ne pagal temą. Tokiose temose rasti naudingos info pasidaro tikrai sunku, nes puse temos užpildyta nereikšmingais pašnekesiais tarp keletos forumiečių kurie visiškai neinformatyvūs.
Manau ateityje teks griežčiau reaguoti į tokius nukrypimus nuo temų paskirties ir arba tokius pranešimus šalinti arba jei jie atitinka kitą tema, juos perkelti į atitinkamas temas.

Prašymas diskusijų dalyvių:
Forumo įvaizdis priklauso nuo mūsų visų dalyvių. Kaip jame diskutuosime, kaip rinksimės temas ir ką jose rašysime, nuo to priklauso, kiek forumas bus informatyvus ir patrauklus visiems kitiems jo dalyviams. Tad pasistenkime padaryti patys sau išvadas ir nukrypusias diskusijas nuo temos, patys persikelkime tą diskusijos tesinį ten, kur jai vieta ir ten prateskime. Tikimės visų geranoriško supratimo. AČIU.
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-01-16 10:34 #3890

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
:good: temos tam ir yra, kad jos atitiktų turinį. Tik čia teoriškai viskas aišku, o praktiškai? Nori nenori kažkoks "juokutis" prasprūsta. :) Nemanau, kad tai yra blogai. Pokalbis tampa netoks sausas, darosi kiek gyvesnis, panašus į tikrovišką. Aišku, jis neturi užsitęsti labai ilgai. Kol kas moderatoriai su tais dalykais manau labai tvarkingai ir etiškai tvarkotės. :yes:
Aš asmeniškai, jei pokalbis darosi ne į temą, ar matau, kad jis pasisuks kita linkme, visad stengiuosi perkelti tolimesnį pokalbį į blevyzgas. Nekart tai dariau. Įkišt "trigrašį" norisi, o į temą nemoki...:blush: tai kas belieka? Na, yra II -as variantas - protingai patylėti. :unsure:
Nežinau kaip kiti galvoja, bet mano nuomone tie trumpi "lyriniai nukrypimai" nuo temos ne baisi tragedija. O jeigu išsiplėtė kas... tai dažniausiai pats supranta, kad be moderatorių neišsivers.:balius: Reiktų dalyviams paaiškinti kaip perkelti pokalbį į kitas temas, kam skirtas, komentarus rašant, laukas "Tema". Kai žmonės mokės manipuliuoti savo komentarais, viskas bus į temą. :)

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-01-16 12:26 #3896

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Teisingi Daliau pamąstymai. Nieko blogo pajuokavimai ir lyriniai tumpi nukrypimai. Čia viskas suprantama ir tikrai tik pagyvina pačią temą :good: . Neturiu nei aš nei kiti nieko prieš tokius komentarus :sokis: . Negerai tik tada, kai užverda ir užsitęsia diskusija, kuri nieko bendro su tikrąja tema jau neturi. Tuomet tikrai reiktų patiems susiprasti persikelti tolimesnį diskutavimą kažkur, kur tam būtų tinkama tema :good: Šaunu, kad dauguma suprantant ir taip padarot. Tiesa patys jau parašytų komentarų ne į temą, persikelti negalėsite. Tai kas buvo jau parašyta, perkelti galės tik moderai ;)
Paskutinis taisymas: 2011-01-16 12:38 nuo AudriusM.

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-01-16 13:38 #3904

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Na ką, moderams kortas į rankas... ;) :cheer: Puikiai vyrai tvarkotės, ir toliau taip. :good:
Dar vienas, čia jau gal adminui - Modestui: Orų prognozės "orai24.lt" - niekinės... :no: Jei negalima patalpint kokios nors "importinės (aišku - norėtūsi lietuviškai...:blush: ), tai siūlyčiau bent jau "orai.lt", ar "meteo.lt" - vis rimčiau.:bye:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-01-16 14:03 #3912

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Visiškai teisingai,ir aš sutinku,kad kartais vienas ar kitas komentaras tikrai nemaišo,tik nelabai norėtųsi,kad kažkurioj temoj vienas su kitu pradėtų aiškintis.Čia aišku ne mano tinklapis,bet prieš atsakinėdami ar rašydami pagalvokime ar kitiems tai įdomu.Prišiukšlinti galima greitai o iškopti sunku.Beje,moderatoriam pasiūlyčiau parašyti į privatą jei kuris narys ne taip daro ar nesupranta,gal taip būtų lengviau.

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-01-16 14:10 #3914

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
Kas dėl orų, tai Lietuvoje beveik nėra, orų tinklapių, kurie duotų orų skydelius kitiems tinklapiams. O tuos kurie duoda, dar reikia žiūrėt ar tinka tinklapyje nes jų dydžiai ir formos netelpa vienoje ar kitoje tinklapio pozicijoje, o jų mažinti negalima. Tai radau optimaliausią variantą, nemanau, kad tie keli laipsniai čia kažką atspindi. Pas mus kaime irgi būna, pas viena rodo 10, pas kita 12 nu bet esmė ta, kad orientojies kaip kas. Galima arba palikti šį arba dėti tą seną mėlyną mažą skydelį iš gismateo. B)

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-01-16 14:19 #3915

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Dolcas parašė:
Visiškai teisingai,ir aš sutinku,kad kartais vienas ar kitas komentaras tikrai nemaišo,tik nelabai norėtųsi,kad kažkurioj temoj vienas su kitu pradėtų aiškintis.Čia aišku ne mano tinklapis,bet prieš atsakinėdami ar rašydami pagalvokime ar kitiems tai įdomu.Prišiukšlinti galima greitai o iškopti sunku.Beje,moderatoriam pasiūlyčiau parašyti į privatą jei kuris narys ne taip daro ar nesupranta,gal taip būtų lengviau.

Kol kas Dolcai manau nėra jokios būtinybės rašyti į privata, nes kol kas net nėra ka rašyti. Visi dalyviai labai puikiai supranta ir niekas rimtai tikrai nėra nusiženges forumo taisyklėms. Moderai tikrai gali tik pasidžiaugti, kad labai puiki publika čia susirinkusi ir kad nereikia kiekvieną vakarą sėdėti iškuopiant netvarką. Tie lyriniai nukrypimai tik mažos nereikšmingos smulkmenėlės kurias puikiai visi suprantame ir jos kol kas tikrai visai nežymios. Pažiūrėjus kas dedasi kokioje nors biteplius ir pan net plaukai pasišiaušia lyginant su mūsu forumu. Taigi bendraukite rašykite diskutuokite, juokaukite, o kai labai nukrypsite nuo temos ir diskusija išsiplėtos tuomet prateskite diskusija tokioje temoje kurioje jai būtų vieta.Jei reikės tai moderai perkels ir visa "ne į temą" diskusijos istorija.
Norisi pasakyti tik AČIU visiems diskusijų dalyviams, kad mūsų forumas pripažintas vienas iš kultūringiausių :good:

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-01-16 14:20 #3916

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
Man tai ši orų vinjetė visai nieko. Matosi orai visuose LT regionuose. Tikslumas..na, Kaune rodo "0" ir pas mane prie lango...+/- laipsnis, kitas tikrai nieko nereiškia. O kuo šie orai24.lt negerai, Aruti, tavo nuomone?

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-01-16 17:14 #3934

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Iš tikro tai aš apžvelgiu labai nemažai orų prognozuotojų kiekvieną dieną, taip kad nuomonę apie vieno ar kito orų tinklapio patikimumą jau esu susidaręs. Šis būtų kažkur dešimtuko pabaigoje. Vaizdas geras, bet ne vaizdų žiūrėt aš po tuos tinklapius landžioju... pvz.: čia ryte rodė kad Kaune +3 :unsure: :S ;) :bye:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-01-16 17:21 #3935

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Aš tai orus trumpam, iki 2 parų laikotarpiui žiūriu čia, mano nuomone tiksliausia parodo kelių valandų tikslumu.

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-01-16 17:23 #3937

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Taigi patys žiūrime visokius orus,taip kad nesikibinėkim
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.057 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top