Dolcas parašė:
Gerb.moderiai,ar nebūtų galima kažkaip padaryti,kad būtų surašyti LR žvejų taisyklės ir apie jas būtų galima komentuoti.Manau,kad mūsų idijotiškiems įstatymams tikrai atsiras nemažai diskutuojančių ir sudarydami visumą,galbūt būtų ką nors galima pakeisti.Visi Lietuvos žvejai supranta,kad su tokiom rogėm vasarą nepavažiuosi visi dejuoja,aiškina,o niekas nieko nedaro.Jei mes bendrai sukurtumėm kažkokius tikrai įdomius ir naudingus pasiūlymus,gal kažką būtų galima ir pakeisti.Visi sutikit,kad dabar įstatymai tik brakonierių pusėj,o apie žvejus mėgėjus mažai kas ir kalba.Visi rėkia apie verslininkus,nes jie išgaudo žuvį,bet gerbiamieji,kur jūs karjieruose ar tvenkiniuose matėte verslinę žvejybą.Aišku jų nėra,kaip ir žuvies,o pagal dabartinius įstatymus jos ir negali būti.Kodėl mes su pavydu Žiūrime į Airius,Anglus,Švedus,galų gale Latvius.Ką,pas juos vandenys kitokie.Aš manau pirmiausiai viskas slypi mumyse ir įstatymuose.Laikai pasikeitė,o įstatymai sovietiniai ir tikrai neatitinka dabartinės padėties.Gal būtų galima gauti ir kitų artimų šalių žūklės įstatymus,būtų labai įdomu sulyginti.Jei manote,kad aš čia be reikalo,tai paprasčiausiai šią žinutę ištrinkite,aš tikrai neužpyksiu.
Nu tai kurk temą "žvejų taisyklės" ir įmesk taisykles. visi komentuosim