• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Klausimai, susiję su tinklalapiu

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-02-03 12:18 #5579

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
Kad nerasineti PM, zinos zmones kam skirta si zinute, gali ir kiti nuomone isreiskti. buvo siulymai uzklausimai del pateikimo informacijos apie susitikima.
Mano nuomone, dabartine uzvencio meeto temos vieta-netinkama. kai kurie turi ir video ir pan.. ir vel gaudyk veja laukuose.
Mano siulymas: prie "ivairus" kuriam tema "Susitikimai" ( cia jau Mode tik tu tai gali padaryti). o ten potemes is susitikimu. Siuo atveju turetu atsirasti Uzvencio maluno meetas (2011.01.29-30) Sioje temoje, visi kas netingi raso straipsniukus, su nuotruakomis ispudziais ir filmuotom medziagom. Kadangi, niekaip neisvengsime blevyzgu..kaip buvo tas i anas.. tai siulau i tai nekreipti didelio demesio. Susitikimai vyksta retai, todel is moderu turputi laiko tam galesim skirti. Tema pildosi straipsniais, foto video medzaigomis..tarp ju pilna blevyzgu. kai daugiau maziau visa pagrindine info sukeliama, kada atejas zmogus "is gatves" gales atsidares tema pirmuose keliuose puslapiuose pamatyti pagrindines foto, pagrindine info kaip kas vyko,rezultatus..tada mes, moderatoriai prisedam..isrankiojam visas blevyzgas is tarpu ir sumetam i pacia sios temos pabaiga...pagrindine info pradzioje, o jau visos blevyzgos ir maziau reiksmingi ispudziai pabaigoje. taip turetume grazia ir informatyvia tema apie ivykusi susiburima, taip pat visas blevyzgas apie ta rengini.
zodziu prirasiau daug, bet kas minti pagavo, rasot pritarima ar siulyma daryti kitaip..jei ka prasom Modes kurti ivairiuose tema "Susitikimai", ir kas dar turit ka kelti keliat ten..kas jau sukelta ir ismetyta, prisesiu ir surinksiu viska i viena vieta.
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-02-03 12:43 #5582

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Viskas teisingai,ir ateity kiekvienas susitikimas turi turėti savo tam skirtą vietą,pavyzdžiui pagal vietove,kaip dabar UŽVENČIO MALŪNAS
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-02-03 13:32 #5583

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Pritariu Čebui.Tema "susitikai", potemiai įvairūs - "Užventis", "naujas meetas" arba tarkim "Bubliai - birželis" Čia kaip pavyzdys.Būtų tikrai :good:
Paskutinis taisymas: 2011-02-03 13:32 nuo nėra.

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-02-04 11:59 #5717

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Noriu įkelti straipsnį į titulinį puslapį - rašo, jog "Jūs neturite teisių peržiūrėti šį turinį." Kur būtų galima "išlaikyti" tas teises? :blush:

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-02-04 12:50 #5727

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
dainiuška parašė:
Noriu įkelti straipsnį į titulinį puslapį - rašo, jog "Jūs neturite teisių peržiūrėti šį turinį." Kur būtų galima "išlaikyti" tas teises? :blush:

Į titulinį įkelti net moderai negali, o tu paprastas mirtingasis :P Čia jau adminas viską tvarko.Normalu, kaip daugumoje forumų :bye:

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-02-04 12:57 #5728

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
SIGUTIS parašė:
dainiuška parašė:

Į titulinį įkelti net moderai negali, o tu paprastas mirtingasis :P Čia jau adminas viską tvarko.Normalu, kaip daugumoje forumų :bye:

Tai tuomet kodėl yra funkcija "Pateikti straipsnį"? :ohmy:

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-02-04 13:05 #5729

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
SIGUTIS parašė:
dainiuška parašė:

chrustik parašė:
Dabar atsirado funkcija pateikti straipsnius. Ši funkcija randasi pagrindiniame puslapyje prie vartotojo meniu. Tiesa, norintys pateikti straipsnius, pirma parašo man privačią žinutę, tada aš jus įtrauksiu į autorių sąrašą. :good:

Va, Siguti - pasirodo, "nemirtingu" tapti visai lengva :cha:

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-02-04 13:11 #5730

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Na mano straipsnį irgi įkėlė nes pačiam neįmanoma - taip buvo suprasta :blush:
P.S.Klausimas adminui.Rašant straipsnį reikia kiekvieną kartą pačiam rašyti ar užtenka pirmo, vienintelio karto?
Paskutinis taisymas: 2011-02-04 13:13 nuo nėra.

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-02-04 18:10 #5767

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
Sistema tokia, kas nori tą įtraukiu į autorių sąrašą, tada tie žmonės gali naudoti funkcija "pateikti straipsnį". Jei jau vieną kartą aš jus įtraukiau į autorių sąrašą, tai jame ir liksite. Visada galite pateikti straipsnius. Visi straipsniai pirmiausia atkeliauja man, na o aš juos apdirbu kaip reikia :bye:
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-02-05 09:22 #5813

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Vadinas gerai supratau, pirma žmogus parašęs straipsnį persiunčia jį tau, o tu jį apdorojęs įdedi

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-02-05 12:29 #5831

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
nu jei uzdesit varna ant "publish in frontpage", tada atsiras jau pagrindiniame. Bet jus to nedarykit, nes va Dainiuska padare, tai biuski ne ka pridare, :cha:

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-02-05 12:33 #5832

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
chrustik parašė:
nu jei uzdesit varna ant "publish in frontpage", tada atsiras jau pagrindiniame. Bet jus to nedarykit, nes va Dainiuska padare, tai biuski ne ka pridare, :cha:

Tai padaryk, kad straipsnis eitų tiesiogiai į titulinį, be tavo kontrolės, ir nebus jokių "ne ka pridare" :cha:

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-02-05 12:37 #5834

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
Į titulinį jus galit dėti, juk pats įdėjai, tik neapdirbtą. Tad geriau funkcijos "Publish in frontpage" nenaudokit, geriau tegul pirma man ateina, aš apdirbsiu, taip kaip tinklapis reikalauja. :daina: :bye:

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-02-05 12:40 #5836

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
chrustik parašė:
Į titulinį jus galit dėti, juk pats įdėjai, tik neapdirbtą. Tad geriau funkcijos "Publish in frontpage" nenaudokit, geriau tegul pirma man ateina, aš apdirbsiu, taip kaip tinklapis reikalauja. :daina: :bye:

Nea, neįdėjau - tikrinau, tikrai nebuvo. Ir dabar vis dar nėra. Pas patį turbūt kitokios galimybės, kaip adminui.

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-02-05 12:46 #5837

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
Nu užsukęs šiandien į kibkit.lt "iš kito kompo, neprisijungus prie administratoriaus" man jau rodė visą straipsnį tituliniame :P kažkur galai nesueina :S nu žodžiu esmė tame, kad geriau patys į titulinį nedėkit, o pirma tegul man ateina :cooll: aš tada biški juos pataisau ir publikuoju :clap:

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-02-05 12:49 #5838

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
chrustik parašė:
Nu užsukęs šiandien į kibkit.lt "iš kito kompo, neprisijungus prie administratoriaus" man jau rodė visą straipsnį tituliniame :P kažkur galai nesueina :S nu žodžiu esmė tame, kad geriau patys į titulinį nedėkit, o pirma tegul man ateina :cooll: aš tada biški juos pataisau ir publikuoju :clap:

Man kažkodėl nerodė :unsure: Ai, nebesvarbu, nurodymą supratau :good:

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-02-05 12:52 #5839

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
Labai gerai :clap: :uj:

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-02-09 10:24 #6390

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
Lydeka parašė:
O vis dėlto iš dalies esu prieš tai, kad viską reikia kelti į blevyzgas. Blevyzgos ir yra blevyzgos, ten kalbame apie viską arba nieką. Čia diskusija, nors ir nevisą sekiau, buvau darbe, bet kalba, ginčai, buvo susiję su plūdine meškere. Tuo atveju jei viską keliam į blevyzgas, visos temos tampa beprasmėmis ir temų skirstymas pagal žuvis, žvejybos būdus, įrankius ir t.t...taip pat yra beprasmis. Kodėl vienas žmogus turi būti visur ir visada teisus o kiti negali konkrečioje temoji įrodyti, kad ir jie yra teisūs. Aš nematau dėl ko reikėtų viską kelti į blevyzgas ir neleisti žmonėm atskirose temose diskutuoti, reikšti savo nuomonę. Manau moderų darbas prižiūrėti, kad puslapyje būtų laikomasi numatytų taisyklių, etikos, kalbos kultūros o nenurodinėti kas yra teisus, o kas ne iškilus panašioms situacijoms. ;)
Lydekai visapusiškai pritariu. :good: trinti ir kilnoti temas į blevyzgas reik labai atsargiai Jei temos visai nukrypo į pievas, galima duot įspėjimą ir kiek taip buvo, diskusijos bematant nutildavo. Natūralu, bešnekant žodis po žodžio ir jau tema kita, bet tam yra moderatoriai, beje, ir patys pašnekovai dažnai susipranta sustot. Manau dialogų trynimas - tik pažeidus taisykles.

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-02-12 13:10 #6771

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
Temų pavadinimuose - labai daug rašybos ir skyrybos klaidų :S Nors šiaip juk ne to čia susirinkom :) , tačiau jeigu pataisytumėte - nebadytų akių tokiems "jautruoliams" kaip aš :blush: Ar moderatoriai nesupyktų, jeigu kiekvienoje temoje, kur yra klaida, parašyčiau savo komentarą? Po to jį galėtumėt ištrinti.

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-02-12 13:13 #6773

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Ištrint nereikia,tik pataisyti
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.068 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top