Lydeka parašė:
O vis dėlto iš dalies esu prieš tai, kad viską reikia kelti į blevyzgas. Blevyzgos ir yra blevyzgos, ten kalbame apie viską arba nieką. Čia diskusija, nors ir nevisą sekiau, buvau darbe, bet kalba, ginčai, buvo susiję su plūdine meškere. Tuo atveju jei viską keliam į blevyzgas, visos temos tampa beprasmėmis ir temų skirstymas pagal žuvis, žvejybos būdus, įrankius ir t.t...taip pat yra beprasmis. Kodėl vienas žmogus turi būti visur ir visada teisus o kiti negali konkrečioje temoji įrodyti, kad ir jie yra teisūs. Aš nematau dėl ko reikėtų viską kelti į blevyzgas ir neleisti žmonėm atskirose temose diskutuoti, reikšti savo nuomonę. Manau moderų darbas prižiūrėti, kad puslapyje būtų laikomasi numatytų taisyklių, etikos, kalbos kultūros o nenurodinėti kas yra teisus, o kas ne iškilus panašioms situacijoms.

Lydekai visapusiškai pritariu.

trinti ir kilnoti temas į blevyzgas reik labai atsargiai Jei temos visai nukrypo į pievas, galima duot įspėjimą ir kiek taip buvo, diskusijos bematant nutildavo. Natūralu, bešnekant žodis po žodžio ir jau tema kita, bet tam yra moderatoriai, beje, ir patys pašnekovai dažnai susipranta sustot. Manau dialogų trynimas - tik pažeidus taisykles.