• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Klausimai, susiję su tinklalapiu

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-03-20 16:07 #50602

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
  • Žinutės: 576
  • Gauta padėkų: 193
Tai cia del tu gimtadieniu niekas ir nepasikeis ?
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-03-20 17:56 #50616

• simka
  • simka avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 284
  • Gauta padėkų: 168
tai kad ten jiems viskas gerai

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-03-22 20:36 #50866

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
Butu gerai,kad butu uzvesta nauja tema,kazkas panasaus i "zvejo zodynas","zvejybiniu zodziu paaiskinimai",kur butu galima paklausti,kai kuriu "specifiniu"zvejybiniu terminu ir zodziu reiksmes.Nes kartais nelabai suprantu,apie ka jus blevyzgojate :)
Astrus....

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-03-22 20:59 #50870

• Pelekas
  • Pelekas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 980
  • Gauta padėkų: 1332
Tai klausk drasiai, visus keiksmazodzius isversim :lol:

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-03-22 21:03 #50871

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
Dekui :lol: Bet kurioje temoje klausti?!?! Blevyzgose paklausi,tai kol kas atrasys,tai mano zinute per tris puslapius bus ir nebepamatys :)
Astrus....

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-03-22 21:05 #50872

• Pelekas
  • Pelekas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 980
  • Gauta padėkų: 1332
Na jei kokioje temoje randi nesuprantama zodi, tai gal joje ir reik klausti, manau taip butu geriausiai :good:

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-03-24 05:10 #50951

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
kazkas ir vel su gimtadieniais atsitiko :unsure:

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-03-24 06:16 #50969

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
cia jau nuo kovo 1 taip

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-12 03:53 #52902

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Kas naikina mano rašomus postus apie žvejybą ir vandens telkinius? Kam turiu būti dėkingas? Jei nenorima mano buvimo čia tai reikia rašyti tiesiai, o ne krūmuose tupėti.Manau rasis tas žmogus kuris taip daro ir viską paaiškins :tut:

Ps.Paskutinis dingo vakar dienos postas apie Nevežio žvejybą :angry: Neliko net nuotraukų :lalk:
Paskutinis taisymas: 2012-04-12 04:04 nuo nėra.

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-12 04:17 #52904

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
SIGUTIS parašė:
Kas naikina mano rašomus postus apie žvejybą ir vandens telkinius? Kam turiu būti dėkingas? Jei nenorima mano buvimo čia tai reikia rašyti tiesiai, o ne krūmuose tupėti.Manau rasis tas žmogus kuris taip daro ir viską paaiškins :tut:

Ps.Paskutinis dingo vakar dienos postas apie Nevežio žvejybą :angry: Neliko net nuotraukų :lalk:

Keista, man atrodo, kad ne tik tavo dingo, vakar skaičiau atrodo daugiau buvo, o dabar ti 10 d. 18 val. paskutinis įrašas.

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-12 04:28 #52905

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
nieks niekur nedingo :tut: paprasciausiai,kadangi ir ana ir si karta buvo gauta skundu,kad jau atsibodo tersimas temu po viena nuotrauka,darant reportazus,tai kad visi butu patenkinti,visos foto neistrintos,o sukeltos i SIGUCIO BLOGA.

TAI PADARIAU AS IR DARYSIU,KOL KOLEKTYVAS RASYS,KAD ZEKIT,KA JIS DARO IR NET SIULO JAU PERSPEJIMA DUOT,BET KAD MAZIAU BUT RIETENU,TIKIUOSI PATS SIGUTIS SUPRAS IR ARBA KELS FOTO NE PO VIENAKA SEKMINGAI MOKA DARYT ZVEJOKLIUOSE,O TO NESUGEBA PAS MUS ,TIKIUOSI VISKA ISSAMIAI PAAISKINAU

PS nieks krumuose nesislepia
Jums padėkojo šie nariai: saulius67, simka

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-12 07:47 #52907

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Nu net administratoriui tokie dalykai neužkliuvo, bet tamsta esi dievas kaip supratau todėl viską ir sprendi.Kągi nuotraukų kėlimo forma vienokia ar kitokia tikrai niekur nėra privaloma jei tik nedaro nusižengimo :tut: Vadinasi aprašymų daugiau nebus.Būtų idealu, kad aplamai visas blogas, straipsniai ir kita mano rašliava būtų išimta.Tada padaryčiau pačiam šventę - duočiau ramybę ir iš čia išsiregistruočiau.Esi vienintelis toks arogantiškas moderas todėl tavo elgesys man irgi nepriimtinas.Manau išsakyti sonavo nuomę turėjau teisę nors.........
Jums padėkojo šie nariai: balys, Vaidas48

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-12 09:09 #52908

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
siguti tadzius is dalies teisus ,jis tavo nuotrauku neistryne o tik perkele i tavo bloga nes tikrai ir zvejams ir zvejams megejams tikrai nelabai buna idomu ziuret temoj apie vandens telkinius nuotraukas kaip tu zmonai zibutes skini pamiskiai kuriu negalima aplamai skinti ir medzius ant kuriu pripaisyta visokiu karikaturu ,butum ikeles keleta nuotraukeliu apie zvejybos eiga ir aprases kokiais pasarais gaudei ir kokiais instrumentais o ne kaip kazkokios vistos plaukioja po nevezi ir nieko panasaus nebutu atsitike ,su pagarba
Jums padėkojo šie nariai: baubas

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-12 09:22 #52909

• simka
  • simka avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 284
  • Gauta padėkų: 168
ne is dalies,o teisus,nes jau juk ne viena karta forume ir ne vieno zmogaus buvo rasyta del nuotrauku,kad jokio idomumo po viena vartyt.Taip,kad manau buvo atsizvelgta i visu nuomuone,o beto,matyt Siguciuj nepatinka tokios fotkes jojo bloge,tai kudel kitose temose jos turi kitiem patikt.Aplamai,butu daromi reportazai normalus,kaip ir visi daro.tai nwbutu ir tokiu konfliktu.Aisku atsakyma zinom,o jei kas nores pakomentuot,bet kitas klausymas,kiek nuotrauku is tukstancio po viena buvo komentuota

PsSveikinu Siguti priemus vyriska sprendima :lalk:
Jums padėkojo šie nariai: baubas

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-12 09:37 #52910

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
Man tai netrukdo,lai deda ir po viena nuotrauką. Didelės problemos tame nematau. Nebūtų visai reportažų,tada būtų problema,o dabar stengiasi įdėt kažką, parodyt. :) Geriau kelti į šiukšlyną komentarus be cenzūros ar netgi komentarus,kur grubiai pažeidžiama lietuvių kalbos rašyba. Sakysit,kad ne lietuvistai čia renkasi,bet tada gal ir ne kompiuteristai,gal jam neišeina kelt ne po vieną :) Galit akies krašteliu ir praleisti tokius dalykus. Juolab,kad tinklapio taisyklėse nenurodyta,kad negalima kelt po vieną nuotrauką. Neginu nei vienos nei kitos pusės. Ateis Dalius.Kaunas parašys komentarą ir vėl visi draugiškai gyvens :) :joint:
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!
Jums padėkojo šie nariai: Gintaras, Dolcas, tukas, Vaidas48

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-12 11:23 #52913

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
  • Žinutės: 576
  • Gauta padėkų: 193
Man taip pat netrugdo,o kam trugdo tai matosi po Taduko komentaru.Todel nereikia sakyti kad daugelis piktinasi tokiu nuotrauku kelimu ir ju aprasymais.Buvau ir anksciau issakes savo nuomone ir dar pasikartosiu : Kol siame tinklapyje bus ziurima ir vertinama pagal parasytu zinuciu ( nesamoningu ),ikeltu nuotrauku kieki,draugai bus skirstomi pagal garduolio suvartojima tol taip ir bus.Sori,nieko izeisti nenoriu.Bet man atrodo kad tokie aprasymai galetu ir buti,na o tokios zinutes kur vartojama zargoniski keiksmazodziai,arba skaitant nezinai is kurio galo zodi skaityti ( cia vienas moka taip parasyti ) turetu buti TRINAMI.ACIU UZ DEMESI !!!!!
Jums padėkojo šie nariai: Arutis, Gražvydas

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-12 13:32 #52919

• Pokstas
  • Pokstas avataras
  • Pradedantysis
  • ;)
  • Žinutės: 462
  • Gauta padėkų: 216
Prisidėsiu ir aš, man taip pat nemaišo toks nuotraukų kėlimas. Kaip tik pasidžiaukt reiktų, kad skiria laiko ir parašo reportažus, nes būna įdomu paskaitinėt. :good:
Žvejys iki kaulų smegenų ;D
Paskutinis taisymas: 2012-04-12 13:32 nuo Pokstas.

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-12 14:17 #52922

• Gražvydas
  • Gražvydas avataras
  • Pradedantysis
  • Nei žvyno, nei karosiuko!
  • Žinutės: 111
  • Gauta padėkų: 67
Na koks skirtumas ar nuotraukos įdėtos viename ar atskiruose komentaruoe? Kam tai trugdo? Žinoma geriau ne dėti ten žibučių foto, į vandens telkinių forumą, tačiau jei tai susijus su žvejybą, tai kuo trugdo? Nematau čia išvis problemos. :tut: ir dėl tokio menkniekio tikrai neverta pyktis :fishinggg:
Paskutinis taisymas: 2012-04-12 14:22 nuo Gražvydas.

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-12 14:56 #52925

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
O as protariu tinklapio valdzios sprendimuj pagaliau pasipriesinti sitam zinuciu talpinimu (mano nuomone tai floodinimas ir nieko daugiau), as asmeniskai neskaitau sigucio komentaru ir neziuriu jo blog'o kur jis gali daryt ka nori. O po keliu dienu prisijunges prie jusu tinklaio mane dominancioje temoje pamatau 40komentaru ir tikedamasis info pradedu ziuret nuo 3 lapo ir pasirodo visi komentarai yra sigucio po vieta sukeltos foto apie plaukiojancius butelius. Kodel as turiu skaityti ko nenoriu, as manau tam dalykuj yra lankytoju blog'ai ir juose tegu talpina foto kaip nori. Ir sitame visame as matau sigucio uzsispyrima ir nora yrodyt savo virsu neziurint kitu pastabu, o darant atbulai - kodel kituose tinklapiose jis moka parasyt puiku straipsni ir kaip nekeista i viena tema sudet foto, o cia daro ka nori....
Pritariu tam kas buvo padaryta. :bye:
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)
Jums padėkojo šie nariai: saulius67

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-12 17:22 #52931

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Taisyklės kelti po vieną nuotrauką į komentarą ir taip atskirais komentarais sudėlioti visą ilgą reportažą, nedraudžia, tad kažkokios didelės problemos tame nėra.
Man tik atrodo, kad jei darant savo reportažus, kažkas kritikuoja jų pateikimo būdą, tai manau reiktų pagalvoti kaip jį pateikti , kad tokios kritikos būtų kuo mažiau ir tie reportažiai būtų visiems priimtini. Juk reportažus tam ir pateikiam , kad kažkas juos su malonumu skaitytų, kad rastų naudingos informacijos, ar tiesiog maloniai išgyventų malonias kitų patirtas akimirkas. Juk nuo to priklauso kiek tie mūsų rašomi reportažai bus skaitomi, kiek jais domėsis ir kiek jie bus lankomi.
Kritikuoti kitus aišku visada sugebame būti pirmi, bet kartais juk galime kažką padaryti ir patys, kad tos kritikos mūsų pačių adresu būtų kuo mažiau. Tada ir ginčų nereikės.
Nepalaikau jokios pusės šiame ginče.
Šeip kartais manau, kad tiek nedaug tereikia, kad tokių konfliktų nekiltų, tad siūlau būti pakantesniems, kiekvienam padaryti kažką, kad panašių situacijų nešikiltų, paspausti vieni kitiems ranką :labas: ir nesipykti :tut: :vooo:
Jums padėkojo šie nariai: Gintaras, tukas, Vaidas48, Gražvydas
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.066 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family