• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Klausimai, susiję su tinklalapiu

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-12 19:02 #52946

• zvejyskolia
  • zvejyskolia avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 508
  • Gauta padėkų: 669
Pokstas parašė:
Prisidėsiu ir aš, man taip pat nemaišo toks nuotraukų kėlimas. Kaip tik pasidžiaukt reiktų, kad skiria laiko ir parašo reportažus, nes būna įdomu paskaitinėt. :good:
Sutinku, kad reportazus paskaityti labai smagu. Bet viena nuotrauka ar gali reportazu vadinti? Mane tai savotiskai atstumia.Ir as, tiesa pasakius, Sigucio reportazu del to neskaitau
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-12 19:03 #52947

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Įterpsiu ir savo trigrašį :blush:
Sigitai, visų pirma - didelis ačiū, kad dažnai pasidalini nuotraukomis, kurios tikrai praskaidrina tinklalapį :good: :bye: Dabar parašysiu keletą priežasčių, kodėl visgi jas reikėtų į komentarą dėti bent po kelias.
1. Sakai, kad keli po vieną todėl, kad taip lengviau būtų pakomentuoti kažkurią nuotrauką. Esmė tame, kad reportažai ne tik paties, bet ir kitų, beveik visiškai nekomentuojami. O jeigu kas ir parašo komentarą - jame nuotraukos necituoja. Juk teisingai pateikus klausimą bus visada aišku, apie ką klausiama.
2. Jeigu visgi kas nors ima ir pacituoja visą taip vadinamą "paklodę" - čia jau moderų darbas su tuo susitvarkyti. Kolkas lyg ir sėkmingai su tuo dorojamės :blush:
3. Padėkos. Dažnas reportažas, parašytas viename komentare, susilaukia daugybės padėkų. Aš tikrai norėčiau pačiam padėkoti už reportažus, tačiau kai savo reportažą išdėstai per 30 komentarų - nejaugi ties kiekviena nuotrauka ir spaudyti "Padėkoti"? :S Pabandyk visas nuotraukas sukelti į vieną komentarą - pamatysi, kaip iškart mikliai padidės padėkojusiųjų skaičius :good:
4. Lankytojų nepasitenkinimas. Jeigu dėl to nuolat iškyla tai vieno, tai kito lankytojo nepasitenkinimas - gal tikrai visgi kažkas yra negerai? :unsure:
5. Laukiame ir toliau daug gražių nuotraukų, tik viename ar keliuose komentaruose :bye: :labas: Nėra ko pykti, o kritiką reikia mokėti priimti :bye: Tikiuosi, per meet'ą visi susėdę draugiškai sutarsim dėl šio mažo nesklandumo :balius: :uj:

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-15 06:51 #53305

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Atsiprašau, kad dėl asmeninių priežaščių kurį laiką negalėjau vienaip ar kitaip sureaguoti ir forumo dalyvių pasisakymus.Atsakydamas noriu iš anksto pastebėti, kad rašau be jokių iš ankstinių nusistatymų, priešiškumo ar ambicijų nes tai ne mano būdui.Yra toks juokelis.Kada manęs klausia: -gražiai sutarsime ar negražiai tai visada atsakau: - aš geliu visaip, bet kaip tamstai patogiau :) O dabar pabandysiu išdėstyti savo mintis iš eilės.

Neprieštaraujančiai pusei noriu padėkoti už išsakytą nuomonę, supratimą bei išsakytą jūsų tiesą.Nemananiau, kad rasis tiek žmonių kurie mane bei mano tas "rašliavas" supras, neignoruos, o kantriai skaitys.Kiekvienas rašome, dėstome savo mintis taip kaip jam gaunasi geriausiai ir atrodo priimtiniausiai.Šiuo atveju man taip rašyti savo žvejybines, ir ne tik išvykas, yra patogiausia.Sako jei žmogus kaž ką kuria vadsinasi mąsto.Aš, suprantama, jokiu būdu tai nelaikau kūryba, o greičiau informacijos pateikimu ir tai su tam tikrom išlygom.Ir toks būdas man asmeniškai geriausiai gaunasi.Jum visiem nuoširdžiai dėkoju, kad tame išvelgėte daugiau teigiamų dalykų negu neigiamų.Dėkoju.

Prieštaraujančiųjų pusei nors kaip sakė ir ne visi skaitys, bet vis viena noriu padėkoti už tiesų ir atvirą žodį - kritiką su kuria galima sutikti arba nesutikti.Jums leidus tai pasiliksiu asmeniškai sau nereikšdamas čia jokių emocijų.Manau visiem nuo to turėtų būti tik geriau.Visiškai suprantu tuos žmonis, jų pasipiktinimą ir emocijas kada jie skaitydami mano fotoreportažus, trumpas santraukas, pamato negražias nuotraukas su plaukiojančiom "vištom", užšalusiu ledu, vaikiškais piešinukais, kalnus šiukšlių ar pirmąsias pavasarines gėles kurios buvo interpretuotos bendram rašinio kontekste.Tik ta proga noriu išsakyti porą pastebėjimų (jokiu būdu ne pamokymų, supraskite teisingai).Patys pasistenkite rašyti, fotografuoti, dėti įvairias nuotraukas, eksperimentuoti su jaukais ir gal tuomet tapsime kolegomis bei mažiau liks nesusikalbėjimo.Manau bus tik papildoma proga, motyvacija vieniem iš kitų daugiau pasimokyti ar sužinoti.Dėkoju.

Neutraliai pusiai
Tur būt labiausiai buvau nustebintas (maloniai) už tokią administracijos bei moderatorių reakciją nes tai tik parodo, kad mūsų puslapio valdančioji valdžia daugumoje yra pakanti ir tolerantiška.Ji gana oriai išsakė savo pastebėjimus ir tuom apsiribojo.Vyrai, dėkui jum už tai.Tur būt kiekvienam solidesniam portale taip ir turėtų būti kur administratorių darbas prižiūrėti bendrą tvarką padedant moderatoriams, o nesivelti į neproduktyvius dialogus.Truputį su šypsena veide noriu pasakyti, kad darbą kurį darau (blogai ar gerai nediskutuosime) tikrai atlieku nelaukdamas jokių aplodismentų ar padėkų, o greičiau kritikos.Jei nebūtų kritikos, vadinasi blogai - kaž ką daryčiau netaip.Viską perskaičiau, išvadas padariau ir tvirtai pažadu, kad ateityje mano rašomi ir keliami foto reportažai, pasisakymai bei kt. tikrai neviršys daugiau 10vnt.O apie didesnį atskirai keliamų nuotraukų kiekį tikrai ir minčių neturėsiu išskyrus savo asmeninį internetinį dienoraštį.Kadangi administracija aiškiai išsakė mintis dėl atskirai dedamų nuotraukų ir nerado jokio nusižengimo todėl manau toliau iškoti problemų lygioje vietoje neverta.O prieštaraujančiai pusiai linkiu visada rašyti, kritikuoti ir kartais patiems sukurti vieną kitą straipsnį.
Dėkoju, kad radote laiko, kantrybės mane išklausyti ir visiem dar kartą padėkodamas sakau:
-iki susitikimo prie vandens :bye:
Paskutinis taisymas: 2012-04-15 06:54 nuo nėra.
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas, tukas, saulius67, Plano, aras, zvejyskolia, Vaidas48

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-15 15:53 #53349

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Parašysiu Siguti atvirai.Kad esi žmogus tu geras ir nori padėti nuo širdies abejonių nekyla, bet tikrai daugeliui įgriso aukšlė, Sensas ir kėlimas po vieną nuotrauką.Visą tą tu darai įkyriai.Kas bus, jei aš gaudysiu vien kuojas, kyšiu vienos firmos pašarus ir prie kuojų nuotraukų dar dadėsiu kokią pienę? Dėl vieno kiti karto gal būtų ir nieko, bet kai tai vyksta pastoviai, tai manau ir atsiranda nepatenkintų.Žmogus protingas, matęs ir juodo ir balto, todėl kartais reikia šiek tiek prisiderinti ir prie kitų.Lauksim tavo reportažų, nes kai kurie ne tik, kad įdomūs, bet ir suteikia naudingos info ;)
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Jums padėkojo šie nariai: ZIUPKA, baubas, tukas, TADZIUS, Kabliukas, saulius67, simka, zvejyskolia, mode

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-17 16:19 #53641

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
cia tikriausei reik pas admina prasyti kad tuos gimtadienius sutvarkytu kaip seniau nes dabar betvarke

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-20 13:57 #53941

• Vitalijus
  • Vitalijus avataras
  • Rimtas žvejys
  • Dugnine, spiningas, kartais pludine
  • Žinutės: 1145
  • Gauta padėkų: 1074
Ar cia pas mane viena rodo taip atsivertus titulini puslapi? :unsure: skaityti po DEMESIO
www.part.lt/img/147f3c993052bcb0642fc56adb24a86d686.jpg
Valium and cherry wine
Paskutinis taisymas: 2012-04-20 13:59 nuo Vitalijus.

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-20 14:57 #53951

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
  • Žinutės: 576
  • Gauta padėkų: 193
Ziurint ka turi omeni,jeigu ta e raide po 2012 .tai cia ivelta klaida.Na ir skelbimo pradzia nesirimuoja.Pas mane matosi Karsis,o pas tave ne.
Paskutinis taisymas: 2012-04-20 15:00 nuo Vaidas48.

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-20 15:45 #53953

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
viskas pries tai buvo gerai,matyt kazkas pagedo :nu: ,kiek zinau Balandzio 28 bus isjungta svetaine profilaktikai,bus pertvarkomos kazkokios programos,tai tada viska greiciausiai ir sutvarkys

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-26 07:41 #54383

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
Neveikia parduotuvių adresų skiltis.
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-26 12:27 #54406

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
pas mane lygtais gerai

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-26 12:30 #54407

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Nu akurat neveikia.--"404-konponentas nerastas"

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-26 17:03 #54455

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Pas mane veikia ( su "Chrome").
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-26 17:43 #54463

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
o pas mane su ABRA-KADABRA

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-04-26 18:10 #54471

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
saulius67 parašė:
o pas mane su ABRA-KADABRA

Tokią naršyklę turi? :unsure: :lol:

Re: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-06-02 20:53 #56977

• GedWu
  • GedWu avataras
  • Naujokas
  • Rimtas vaikinas, bet nelabai.
  • Žinutės: 72
  • Gauta padėkų: 113
neveikia favorite funkcija. gal ji ne visiem tokia ir svarbu, bet man asmeniskai labai truksta jos

: Re: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-06-03 06:57 #56983

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
GedWu parašė:
neveikia favorite funkcija. gal ji ne visiem tokia ir svarbu, bet man asmeniskai labai truksta jos
O kas tai yra, ir kam tai naudojama?... :unsure:

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-06-03 08:37 #56993

• japis
  • japis avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 71
  • Gauta padėkų: 44
Cia ta prasme add favorite?cia narsykles beda jei neveikia

Re: Ats: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-06-03 08:43 #56994

• GedWu
  • GedWu avataras
  • Naujokas
  • Rimtas vaikinas, bet nelabai.
  • Žinutės: 72
  • Gauta padėkų: 113
Ne ne ne, cia tikrai nesusije su narsykle. Tarkim sitam forume yra keliasdesimt temu ir ju man aktualios ir idomios 5-6. Tai su favorite funkcija, man idomiausiai temas rodytu arba paciam forumo naujausiu temu virsuj arba atskiram puslapyje prie favorite topic.

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-06-03 08:48 #56995

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
Atsidarius bet kurią temą, virš jos ir po ja yra mėlynas mygtukas su žvaigždute "Mėgstamiausi". Sau aktualias temas pažymėk šiuo mygtuku, tuomet viršuje virš temų pasirink "Mano temos" - tau aktualios, prieš tai pažymėtos temos bus pačiame viršuje.

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2012-06-07 09:42 #57294

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
chrustik parašė:
Sveiki,

Šiandien atlikta:

• Sukurta forumo skiltis skirta tik administracijai.
  • Sutvarkytas gimtadienių modulis (arutį su gimtadieniu) :present:
  • Nuorodose pradėjo veikti lietuviškos raidės.
  • Pakeista privačių žinučių vieta. Padaryta tam,kad nebūtų to tuščio tarpo tarp viršutinio pagrindinio paveiksliuko ir forumo.

Anksčiau, kad ir turėdavau gautas 2 neperskaitytas žinutes, visvien ties žinutėmis degdavo skaičius 1. Ar sistema jau išmoko "skaičiuoti"? :)
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.069 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top