Atsiprašau, kad dėl asmeninių priežaščių kurį laiką negalėjau vienaip ar kitaip sureaguoti ir forumo dalyvių pasisakymus.Atsakydamas noriu iš anksto pastebėti, kad rašau be jokių iš ankstinių nusistatymų, priešiškumo ar ambicijų nes tai ne mano būdui.Yra toks juokelis.Kada manęs klausia: -gražiai sutarsime ar negražiai tai visada atsakau: - aš geliu visaip, bet kaip tamstai patogiau
O dabar pabandysiu išdėstyti savo mintis iš eilės.
Neprieštaraujančiai pusei noriu padėkoti už išsakytą nuomonę, supratimą bei išsakytą jūsų tiesą.Nemananiau, kad rasis tiek žmonių kurie mane bei mano tas "rašliavas" supras, neignoruos, o kantriai skaitys.Kiekvienas rašome, dėstome savo mintis taip kaip jam gaunasi geriausiai ir atrodo priimtiniausiai.Šiuo atveju man taip rašyti savo žvejybines, ir ne tik išvykas, yra patogiausia.Sako jei žmogus kaž ką kuria vadsinasi mąsto.Aš, suprantama, jokiu būdu tai nelaikau kūryba, o greičiau informacijos pateikimu ir tai su tam tikrom išlygom.Ir toks būdas man asmeniškai geriausiai gaunasi.Jum visiem nuoširdžiai dėkoju, kad tame išvelgėte daugiau teigiamų dalykų negu neigiamų.Dėkoju.
Prieštaraujančiųjų pusei nors kaip sakė ir ne visi skaitys, bet vis viena noriu padėkoti už tiesų ir atvirą žodį - kritiką su kuria galima sutikti arba nesutikti.Jums leidus tai pasiliksiu asmeniškai sau nereikšdamas čia jokių emocijų.Manau visiem nuo to turėtų būti tik geriau.Visiškai suprantu tuos žmonis, jų pasipiktinimą ir emocijas kada jie skaitydami mano fotoreportažus, trumpas santraukas, pamato negražias nuotraukas su plaukiojančiom "vištom", užšalusiu ledu, vaikiškais piešinukais, kalnus šiukšlių ar pirmąsias pavasarines gėles kurios buvo interpretuotos bendram rašinio kontekste.Tik ta proga noriu išsakyti porą pastebėjimų (jokiu būdu ne pamokymų, supraskite teisingai).Patys pasistenkite rašyti, fotografuoti, dėti įvairias nuotraukas, eksperimentuoti su jaukais ir gal tuomet tapsime kolegomis bei mažiau liks nesusikalbėjimo.Manau bus tik papildoma proga, motyvacija vieniem iš kitų daugiau pasimokyti ar sužinoti.Dėkoju.
Neutraliai pusiai
Tur būt labiausiai buvau nustebintas (maloniai) už tokią administracijos bei moderatorių reakciją nes tai tik parodo, kad mūsų puslapio valdančioji valdžia daugumoje yra pakanti ir tolerantiška.Ji gana oriai išsakė savo pastebėjimus ir tuom apsiribojo.Vyrai, dėkui jum už tai.Tur būt kiekvienam solidesniam portale taip ir turėtų būti kur administratorių darbas prižiūrėti bendrą tvarką padedant moderatoriams, o nesivelti į neproduktyvius dialogus.Truputį su šypsena veide noriu pasakyti, kad darbą kurį darau (blogai ar gerai nediskutuosime) tikrai atlieku nelaukdamas jokių aplodismentų ar padėkų, o greičiau kritikos.Jei nebūtų kritikos, vadinasi blogai - kaž ką daryčiau netaip.Viską perskaičiau, išvadas padariau ir tvirtai pažadu, kad ateityje mano rašomi ir keliami foto reportažai, pasisakymai bei kt. tikrai neviršys daugiau 10vnt.O apie didesnį atskirai keliamų nuotraukų kiekį tikrai ir minčių neturėsiu išskyrus savo asmeninį internetinį dienoraštį.Kadangi administracija aiškiai išsakė mintis dėl atskirai dedamų nuotraukų ir nerado jokio nusižengimo todėl manau toliau iškoti problemų lygioje vietoje neverta.O prieštaraujančiai pusiai linkiu visada rašyti, kritikuoti ir kartais patiems sukurti vieną kitą straipsnį.
Dėkoju, kad radote laiko, kantrybės mane išklausyti ir visiem dar kartą padėkodamas sakau:
-iki susitikimo prie vandens