• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Klausimai, susiję su tinklalapiu

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2013-10-19 17:27 #96151

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Kiek aš suprantu, kad žmogus siūlo savo automobilį pardavimui o ne reklamuoja kažkokią firmą. Jei galima siūlyti meškerykotį ar dar kokį daiktą parduoti tai ir auto galima. Arba reikia koreguoti tinklapio taisykles. Čia mano asmeninė nuomonė. Aš asmeniškai reklamos neįžvelgiu.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: chrustik, Dolcas, donce999, fox, Megėjas, Maironis

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2013-10-19 18:21 #96155

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Gal kažkokio konkretaus nusižengimo taisyklėms ir nėra, bet kiekvienas protingas diedas skelbimus apie parduodamus,- perparduodamus auto, deda ne į žvejų forumus :( :no: , o ten kur visi perpardavinėtojai deda.
Atsivertus žvejų forume temą "parduodu", atrodo ne kaip :no:
Kiek suprantu kai kam visada patinka vaikščioti peilio ašmenimis. Sukeliamas pasipiktimas,- kai kam malonumas.
Jums padėkojo šie nariai: dainiuška

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2013-10-19 18:22 #96156

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Aš manau, kad pardavimo skyrelyje gali siūlyti tai, ką nori parduoti ir nebūtinai tai turi būti iš žūklės srities.Šiaip galvoju parduoti fotoaparatą.Šiaip jis kainavo 2200lt., parduočiau už 800lt., bet norėčiau parduoti savam, tai kodėl aš negaliu ten įdėti savo skelbimo?Svarbu skelbimas nebūtų įžeidžiančio ar rasistinio požiūrio, o kas ten kaip. tai nežinau.Nebent galime sukurti pardavimų temą atskirai kas nesusiję su žūklę.
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Jums padėkojo šie nariai: chrustik, donce999, saulele, fox, Megėjas

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2013-10-19 18:41 #96159

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Dolcas parašė:
Aš manau, kad pardavimo skyrelyje gali siūlyti tai, ką nori parduoti ir nebūtinai tai turi būti iš žūklės srities.Šiaip galvoju parduoti fotoaparatą.Šiaip jis kainavo 2200lt., parduočiau už 800lt., bet norėčiau parduoti savam, tai kodėl aš negaliu ten įdėti savo skelbimo?Svarbu skelbimas nebūtų įžeidžiančio ar rasistinio požiūrio, o kas ten kaip. tai nežinau.Nebent galime sukurti pardavimų temą atskirai kas nesusiję su žūklę.

Daliau, esi neteisus. Šiuo metu pardavinėju kolonėlę televizoriui - ką, man skelbimą čia irgi įkelti? Pas mane darbe vyksta akcija plytelių klijams, maišytuvams, klinkerio mūrijimo mišiniui - ar taipogi informaciją įkelti čia? Reikia atsirinkti tam skirtą vietą. O kas bus, jei kas nors užsimanys trusikus pardavinėti? Skelbimai turėtų būti tiesiogiai susiję su žūkle :fishinggg:

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2013-10-19 18:55 #96160

• kolega
  • kolega avataras
  • Naujokas
  • fux'as:)
  • Žinutės: 92
  • Gauta padėkų: 58
ne karta jau dejo kazkas kazka kad parduoda ir auto ir t.t nematau as cia dideles bedos, manau kad kazkam principai suveike, nepykit bet akivaizdu :oo:
Jums padėkojo šie nariai: chrustik, fox, Megėjas

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2013-10-19 19:08 #96164

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Aš kalbu apie asmeninių daiktų pardavimą o ne apie akcijas ar ten kas ką siūlo.Perku kitą daiktą ir man vienas tampa nereikalingu.Daiktas geras tai norėtųsi parduoti ne būtinai naudingai, bet galbūt ir kitam į naudą padaryti.Kitu atveju, man tas daiktas nemaišo :) Be to, nemanau, kad čia aferistų atsirastų kaip kad būna kituose tinklapiuose.

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2013-10-19 19:35 #96166

• fanas
  • fanas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1547
  • Gauta padėkų: 1894
:vooo:

Automobilis tai susisiekimo priemonė nuvykti į žvejybos vietą.
Skelbimui tinka.
Jums padėkojo šie nariai: chrustik, fox, Megėjas

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2013-10-19 19:39 #96167

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
fanas parašė:

Skelbimui tinka.

Trusikai - tai priemonė, kuria apsirengęs vyksti į žvejybą. Skelbimui tinka :good:
Maišytuvas - tai priemonė, kuria nusiplauni rankas po žvejybos. Skelbimui tinka :good:
Garso kolonėlės - tai priemonė, prie kurios ruošiesi žūklei (riši sistemas ir pan.). Skelbimui tinka :good:

Ar aš čia vienas kažko nesuprantu? :unsure:
Jums padėkojo šie nariai: simka

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2013-10-19 19:44 #96170

• fanas
  • fanas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1547
  • Gauta padėkų: 1894
dainiuška parašė:
fanas parašė:

Skelbimui tinka.

Trusikai - tai priemonė, kuria apsirengęs vyksti į žvejybą. Skelbimui tinka :good:
Maišytuvas - tai priemonė, kuria nusiplauni rankas po žvejybos. Skelbimui tinka :good:
Garso kolonėlės - tai priemonė, prie kurios ruošiesi žūklei (riši sistemas ir pan.). Skelbimui tinka :good:

Ar aš čia vienas kažko nesuprantu? :unsure:

Ką tu ligini trusikus su auto.

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2013-10-19 19:45 #96171

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Nebesiginčykim :) Paprasčiausiai pradedame ieškoti subinėj vinių.Nemanau, kad vienas kitas skelbimas ne vietoj gadina tinklapį.Tai geriau nei pastovios rietenos.
Jums padėkojo šie nariai: chrustik

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2013-10-19 19:52 #96174

• mekas
  • mekas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 414
  • Gauta padėkų: 610
o as manau kad cia tas skelbimas megejo uzkliuvo tik seipsau kad prie jo prisifisti,o tai daroma todel kad jis kaip jau pastebejot gryzo -bet nebetkaip gryzo o vel su savo naglu bendravimu nuo pat pirmu zinuciu :ne tavo reikalas-nemyzk y bata ir tt...akivaizdziai zmogus jaucia administratoriu palaikyma tai ir elgiasi kaip chamas.
Pagauk savo gyvenimo svajonių žuvi ir paleisk---NEŽUDYK SVAJONĖS...
Jums padėkojo šie nariai: Arutis, baubas, dainiuška, simka

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2013-10-19 20:13 #96175

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Tai pataisom taisykles, kad draudžiama bet kokia reklama išskyrus žūklės reikmenis (ar panašiai) ir baigiam rietenas.
Jums padėkojo šie nariai: dainiuška, simka

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2013-10-19 22:17 #96189

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
nušnekat jus čia kažką. Gal pereikit per skiltį parduodu, kiek ten dalykų nesusijusių su žūklę, gal prisiminkim tos pačios alaus bačkelės aukcioną, kodėl niekam nekliuvo? O kai buvau pasiūlęs ištrinti nereikalingas temas, kurios nesusijusios su žūklę, tai suėdėt mane, tai kaip čia gaunasi? Vieną kartą reikia jų, kitą jau nereikia. Kas apie naglą šneką, gal pereikit per blevyzgas ir kitas temas surasit dar netokių pasakymų iš geriausių savo draugų. Forumu emocijų neperteiksi, realiai vienam gali pasakyti naglai viską juokais ir jis viską supras, bet parašius čia jau nebesupranta arba supranta,taip kaip nori suprasti :) Tinklapio tendencija yra viena - išėsti žmogų iš tinklapio jeigu jis netoks kaip visi, ir nepritaria kažkam. Ačiū.

p.s komerciniu skelbimu aš irgi vadinu kažkokios įmones prekiaujama produkcija. TAČIAU jos čia irgi butą ir ne vieną kartą, bet visiems viskas tiko, niekas nepastebėjo :)
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!
Paskutinis taisymas: 2013-10-19 22:21 nuo chrustik.
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas, balys, Megėjas, kolega

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2013-10-20 13:30 #96213

• saulele
  • saulele avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 125
  • Gauta padėkų: 108
aš šitam forume rašau retai, nors skaitau beveik kiekviena diena ,gal ir neturiu teisės kažka smerkt ar komentuot ,nes asmeniškai beveik nieko nepažystu,bet kartais juokingai atrodo tas puolimas prieš viena ar kita kolegą žveją.Kas liečia pardavimu skilty ,tai koks skirtumas ka žmogelis nori parduot,juk pardavineja ne narkotikus ar kažką panašaus,tuo labiau kad niekas nieko nesako kai pvz. angleris siulo pirkt pas ji internetineje parduotuvėje ir skelbiasi šiame forume,nors jo skelbimai tikrai yra komerciniai .
Jums padėkojo šie nariai: chrustik, fox, Pokstas, zvejyskolia, Megėjas

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2013-10-20 13:32 #96214

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
saulele parašė:
aš šitam forume rašau retai, nors skaitau beveik kiekviena diena ,gal ir neturiu teisės kažka smerkt ar komentuot ,nes asmeniškai beveik nieko nepažystu,bet kartais juokingai atrodo tas puolimas prieš viena ar kita kolegą žveją.Kas liečia pardavimu skilty ,tai koks skirtumas ka žmogelis nori parduot,juk pardavineja ne narkotikus ar kažką panašaus,tuo labiau kad niekas nieko nesako kai pvz. angleris siulo pirkt pas ji internetineje parduotuvėje ir skelbiasi šiame forume,nors jo skelbimai tikrai yra komerciniai .
tikrai taip. Sutinku. Tačiau Angleris yra mūsų partneris, jis gali tai daryti :)
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2013-10-20 13:54 #96215

• saulele
  • saulele avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 125
  • Gauta padėkų: 108
yrašyk ir mane į partnerius, aš savo internetine parduotuvę pareklamuosiu:D

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2013-10-20 16:23 #96222

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
:) Sveiki, viskas ten buvo gerai su tais skelbimais. Gal kiek ir yra komercijos, bet tikrai su saiku. Niekas iš dalyvių kasdien tų pačių skelbimų įkyriai juk nededa. Manau mūsų tinklalapio taisyklėse tą ir norėjo akcentuoti. :) Tačiau, kiek supratau perskaitęs temas,... :S čia yra kita medalio pusė...Vėl susikirto dvi nuomonės, o liežuvis neužsilaikė burnoj :cha: ir tas nuomones paleido į eterį, sukeldamas neblogą vėtrą. :ikio: :box: :uj: ;) Nu, truputį galima buvo ir mažesnio vėjo tikėtis, bet toks laikas...ruduo :zip: o dar pilnatis :nerd: , aukštas slėgis :bye: :balius: , nesėkmės Aručio valdose :oo: , sėkmės baubo pelkėse :f: :clap: ir staiga per patį dienos piką, išeina į areną Mėgėjas. :kul: Bičas mus buvo palikęs( kažkiek savo , kažkiek ne savo noru), bet matyt be mūsų draugiško kolektyvo :oo: jis nelaabai :balius: :daina: :sokis: , tai įslinko ir iškart buvo draugiškai pasveikintas :hub: :bumm: :box: Gal tuo viskas būtų ir pasibaigę, bet Mėgėjo vidinis balsas iš pykčio prisimyžo į batukus... :evil: aišku, apie tokią nelaimę būtinai reikėjo pasakyt visiems į eterį. Na, tada ir prasidėjo... :ikio: ;) Brolyčiai, negi negalim susitaikyt, kartais patylėt, nei "garsiai pasisveikint"?? :) juk visiems užteks vietos po kibkit.lt saule, nors pastaruoju metu čia vis dažniau niaukstosi... ;) užtat po vėtros saite - ruduo, ruduo, toks nuostabus metas...tylu,ramu. Matyt diskusijose kaip ir gamtoj, kart nuo karto turi kažkur nugriaudėt :angry: , kad vėl išauštų normalus rytas. :ty: :cooll: o aš nugalėjau gripąąąąąąą. :vooo:
Paskutinis taisymas: 2013-10-20 16:27 nuo Dalius. Kaunas.
Jums padėkojo šie nariai: Lydeka, baubas, ANRI, zvejyskolia

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2013-10-20 16:52 #96223

• fox
  • fox avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 521
  • Gauta padėkų: 257
Perskaičiau visą temą ir susidarė nuomonė tokia, kad mes ne žvejai, o rašytojai arba kokie paparacai, kurie iš visko padaro problemas.O taip ką parašys Megėjas, tai niekada nebus gerai, nes jis kažkam nepatinka :joint:
Jums padėkojo šie nariai: chrustik, ANRI, Pokstas, Megėjas, Vaidas48

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2013-10-20 17:36 #96227

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
:nerd: Ne žvejas, tai tik aš vienas čia, Fox, ;) bet kartais būna, kad ir aš pažvejoju, todėl ir rašau čia, nes man patinka šis tinklalapis. Mėgėjas irgi daug kam patinka kaip žvejas, kai kam kaip žmogus. Man asmeniškai jis gyvai paliko visai faino žmogeliuko įspūdį. :yes: Žinoma, yra ir priešingai nusiteikusių, bet prie to Mėgėjas pats nemažai prisidėjo. Nieko nepadarysi. Negali pakeisti nuomonės apie žmogų. Galima tik ją sušvelninti gyvai susitikus. Forume jis nesivaldo, ko pasekoje gavosi rietenos, kurios daug kam įgriso ir tai dar padidino Mėgėjo "populiarumą". Nemokam patylėt, nors tokių yra nemažai. Kad ir pats Dainiuška juk galėjo neužlipt ant senaties termino nesulaukusio įvykio. Būtų viskas gal kitaip. :) Manau nereiktų taip ant žmogaus sėst. Jei sugrįžo gal reiktų į ištiestą ranką bent jau kuloku neatsiremt. Nerasi čia žmogaus, kuris užpultas nesigintų. Tik kai kurie moka gražiai apie tai parašyt, o kiti tik trimis :evil: :evil: :evil: raidėmis... :)
Jums padėkojo šie nariai: ANRI, Pokstas, zvejyskolia

Klausimai, susiję su tinklalapiu 2013-10-20 19:10 #96251

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
O aš nieko nerašysiu... :P Pasakysiu tik tiek: Kęstas gina Darių, tai suprantama - jie draugai, o pareit reikia mokėt gražiai, kaip pas žmoną po barnio... :cha:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...
Jums padėkojo šie nariai: baubas, Dolcas, mekas, zvejyskolia
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.078 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family