Čia mano paskutinis pasisakymas šia tema - daugiau neketinu veltis į ginčus. Neatstovauju niekieno interesų, nieko neginu, nekalbu už kelis žmones, niekas man neprašo ar nesako, ką turėčiau parašyti. Kalbu tik UŽ SAVE, o ne už kažkokius draugus. Ir juo labiau niekam niekur nelendu ir nestveriu už gerklės, kaip ir vėl išsireiškė vienas su normaliu bendravimu susipykęs pilietis. Primenu, dėl ko kilo kivirčas:
Dariau, turbūt daugelis pamena tavo pažadą, jog pasitrauki iš tinklalapio ir nebebūsi čia. Jeigu visgi sugrįžai - tikiuosi, jog padarei atitinkamas išvadas ir apie konfliktiškas situacijas nebus nė žodžio.
Beje, jau iš pat pirmos sugrįžimo dienos bruki savo mašinas...
Jeigu tai yra kažkam kažkur lindimas ar stvėrimas už gerklės - na, čia kiekvienas kaip supranta. Aš esu tik už tinklalapį, jo gerovę ir taiką jame. Esu senas narys, jau turbūt apie 10 metų kaip esu prieš tai buvusiame ir šiame tinklalapiuose, taip sakant, matęs šilto ir šalto, tad išvadas galiu susidaryti teisingas. Mano manymu, Mėgėjas nuolat sukuria įtampą, supriešinimą, konfliktus, kas kenkia puslapiui. Kaip ir Tadžius, beje

Nors jo pastaruoju metu visiškai nebesimato. Daugiau nebepasisakinėsiu, užtenka pilstyti iš tuščio į kiaurą.
P. S. tie, kurie sako, jog čia galima kelti automobilio skelbimus - gal pasidairykite aplinkui? Ar tekę nors viename žvejų forume skelbimų skiltyje matyti parduodamą mašiną? Kaip manote, kiek ilgai ten toks skelbimas gyvuotų? Na, nebent norime išrasti dviratį - tada taip...
P. P. S. Daugiau - nė žodžio

Gyvenkime draugiškai