Vakar išsikepiau blyną pagal jau seniai mano išbandytą receptą ir 7 ryto aš jau prie vandens telkinio.Vėl maišausi Sthil Bic Fisch jauką, ir kadangi jis turi ilgokai brinkti, ruošiuosi savo meškeres ir nelaukdamas kol išbrinks, bandau pažvejoti.Ant vienos meškerės kabliuko maunu kukurūzą, o ant kitos blyną
Neužilgo, kur kabo blynas, plūdė pradeda čiuožti vandens paviršiumi ir pakirtęs supratau, kad tai ne karšis ir ne kuoja.Mano spėjimas pasitvirtino, tai mano pirmas šiais metais sugautas 600gr. karosas
Maunu vėl blyną, ir vėl kibimas.Šį kartą plūdė gulasi ant vandens paviršiaus, tai suprantu, kad greičiausiai bus karšis.Taip ir buvo
Per ateinantį pusvalandį, daugiau jokio kibimo nesulaukiau, tad dedu į pašarą kukurūzų, dzikų, kviečių ir pasišeriu.dar apie pusvalandį mirtina tyla, o po to ir pradėjo kabinėtis.Kadangi žvejoju su ubaginėm meškerėm (kinas pamiršo žiedelius sudėti

), tai vienos žuvies paprasčiausiai nenulaikiau.0,10mm. pavadėlis neatlaikė spaudimo

.Ką gi, rišu 0,12mm. ir jau esu daug ramesnis.pagaunu tai kuoją, tai karšį.mažesni iš karto keliauja atgal, o didesni keliaus į rūkyklą.Didžiausias karšis svėrė 1,300gr.

Nors žuvies pagavau gana nemažai, bet vertos dėmesio buvo tik šios
Ant kukurūzo pagavau tik 2 kuojas ir vieną karšį, daugiau viskas kibo ant blyno