Keliuosi šeštą kartą iš eilės 4,30

Nu nesveikas, ką dabar padarysi.Kiekvienas turime savo silpnybę, be to ir taip pusę gyvenimo pramiegam

5 ryto aš jau prie telkinio
Jau beveik mėnuo kai aš čia žvejoju

akiai mielas vaizdelis
Kad viskas būtų patogu, net šlaitą nusikasiau, o tai atsibodo griuvinėti
Primakliavoju visokio pašaro, kad tik žuvytėm įtikti.Žinoma, kaip be kukurūzų.Dzikų specialiai nededu, nes nenoriu, kad greitai ardytų pašaro.Tikslas žinoma karšiai, o kaip ten bus, niekas nežino.
Pasiruošiu ir savo 8m. neseniai įsigytą lazdą.Jau ne vieną karšį su ja ištraukiau
Taip pat teks ruošti ir aukšlinę 2,5m. meškerytę. Tokios pilnai pakanka, nes žvejoju vienas ir žinau, kad su pašaru aš jas prisiviliosiu prie pat kranto, juo labiau, kad vanduo nėra skaidrus. Nors jų ir nenorėjau gaudyti, bet motina labai pasikept užsinorėjo

dedu monstrinę plūdę
Tokiai plūdelei užtenka štai tokio vieno mažo švino rutuliuko
Kaip ir tikėjausi, aukšlių laukti ilgai neteko, kaip ir kantrybės jas gaudyti.Pagaudžiau tik porą valandų ir tai ėmiau tik didesnes
Begaudydamas aukšles, žinoma gaudau ir karšį, bet jo teko ilgokai laukti.Kibo kuojos, karšiukai, bet tik ne tai ko norėjau.Tik apie 12 val. ištraukiau vienintelį karšį kuris svėrė 900gr.
Pražvejojau iki 20val.Žuvies tikrai pagavau nemažai, nors ir po pietų pūtė stiprokas šoninis vėjas.Kas nereikalingo, keliavo iš karto atgal, o kas jau tinkamo, į sietelį.Taigi, tik per 15 val. žūklės, net 4kg.600gr. žuvies

Jei viską imčiau, tai gal ir 10kg. trauktų

Beja, gaudydamas aukšles, pagavau gal 20 žiežulų, bet jau tokios mažytės

.Bet labai gražios

Štai ir visas mano laimikis.