• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Kas, kur kimba?

Kas, kur kimba? 2013-05-18 18:54 #88451

• FanaticFlyer
  • FanaticFlyer avataras
  • Pradedantysis
  • pagauk savo svajoniu zuvi - nuzudyk svajone...
  • Žinutės: 332
  • Gauta padėkų: 597
tvenkinyje ;)
cia tu apsimeti tokiu keistu, ar esi is tikro keistas, kad tikiesi jog zmones pasakoja vietas kur kimba lynai????? :))))
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Kas, kur kimba? 2013-05-18 19:11 #88457

• fanas
  • fanas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1547
  • Gauta padėkų: 1894
FanaticFlyer parašė:
tvenkinyje ;)
cia tu apsimeti tokiu keistu, ar esi is tikro keistas, kad tikiesi jog zmones pasakoja vietas kur kimba lynai????? :))))

:vooo:
Supratau, kartais papuola ant tokio kabliuko.

Kas, kur kimba? 2013-05-19 14:01 #88480

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Na kimba tos žuvys visur. Netikiu kad Skirvytė būtų išimtis. 9- ryto kaimynas jau turėjo 4-karšius Nemune. O aš turėjau tik porą laisvų valandėlių :lol: todėl nutariau patikrinti kokia nors "pelkę" :lol: ir išsiaiškint kaip ten žuvytės laikosi. Įrankis "mačiukas" masalai įvairūs. O pelkėse gyvenimas pilnu tempu verda. Juda , kruta pakrantės žolės ir krūmai, neršia visi kas tik netingi :lol: Kibimo ilgai laukti nereikėjo, į pašariuką suregavo žaibiškai :good: Tai karšiokas, tai plakiokas ar žiežula :cha: , valgo viską :good: Vienu žodžiu pasižaidžiau smagiai.

Nu aišku be nuotykių negaliu. Krantai slidūs, iš po potvynio dumblu užlieti. Saulutė užšildė, nusimoviau guminius, apsimoviau kroksus. Na ir bežvejojant slystelėjau :lol: Kai jau drėbiausi ant šiknos į molyną. Čia dar hernią, Mačas tai rankoj buvo, na ir mostelėjau kaip su botagu, viršūnė iš karto sutrumpėjo :( . Nuu kūū darysi , iš nuostolių gyvenam.
Paskutinis taisymas: 2013-05-20 07:19 nuo baubas.

Kas, kur kimba? 2013-05-19 18:05 #88488

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Kimba kimba tik reik žvejot o nemiegot ;) Šiandien su Foxsu iš ryto patikrinom Angirius :fishing: tikslas pabūt gamtoj grynam ore ir atsipūsti nuo kasdienių darbų ;) Reziume abu po norma puskaršiu ir keletą kuojų bei ešeriuku.Dar tiesa kaip visada, ikinkau kažka gražesnio ant dziko :) pasirodo graži lidekaitė ,ši karta nepabėgo ;) su foto patingėjau :blush: Tiek būtu šiai dienai :bye:
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas, mode, STUDENTAS, donatasx3

Kas, kur kimba? 2013-05-19 18:37 #88489

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
Na,o man šis savaitgalis ne kiek žvejybinis,o poilsinis :alus: :drink: -pramoginis :P ,bet kaip be meškerės žmogus apsieisi,jei vanduo šalia :) Žodžiu;šeštadienį lengvas paspiningavimas ir vienintelis kibimas,kurio pasekoje gana neblogas ešerys :f: Sekmadienį vėlgi keli metimukai,reziume guminuko prarasta uodega ir už nugaros stovintis GA pareigūnas,bet ne pas mane jis atvyko,tik patikrino leidimą ir palinkėjo geros dienos :10: ,kaiminystėje žmogiukas sugalvojo pažuvauti,taigi;primetė skrituliukų kiek tik turėjo,va ir neapsikentė žmonės tokiu įžulumu :good: surašė protokolą-skyrė baudą.Taigi,toks vat ir savaitgalis,sodų bendrijoje, pas mane :bye:

vienintelis,bet realizuotas kibimas

gražios žuvies,gražus paleidimas ;)

GA su papke keliauja pas klijantą :kkk:

Nors ir sekmadienis,bet matomai pareigą atlieka sąžiningai :)
Paskutinis taisymas: 2013-05-19 18:39 nuo donatasx3.

Kas, kur kimba? 2013-05-19 21:44 #88503

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Po savaitės darbų ir aš išlekiu žvejoti.Nusipirkau raudonos kuojinės tešlos milteliais, tai kodėl gi neišsikepus raudono blyno?Išsikepiau :) Gražus, rožinis :cheer: nors pats valgyk :hub: deja, nevalia, žuvims reikia :)

Galiu pasakyti, kad kibo ir ant raudono ir ant geltono.Skirtumo labai nepastebėjau.Nuo 5 ryto iki 6,30 neturėjau nei vieno kibimo, o po to teko ir pamojuoti.Tiesa, nieko įspūdingo nepagavau.Vienas karšis apie 800-900gr., kitas apie 600gr.Dar 5 pagavau netoli puskilio.Pagavau ir kuojų ir karšiukų, bet jie iš karto keliaudavo atgal :)

Apie pietūs kibimas labai susilpnėjo, tad iškenčiau žvejyboje iki 18 val. ir susikroviau žaislus.Šiaip nuo 12 val. iki 18 val. nepagavau nei vienos rimtesnės žuvelės.Nepapuolė šiandien nei lynas, nei karosas.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Kas, kur kimba? 2013-05-19 22:00 #88510

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
donatasx3 parašė:
Na,o man šis savaitgalis ne kiek žvejybinis,o poilsinis :alus: :drink: -.....................................................................

Pareigūną šį pažystu asmeniškai. Dirba :good: Jeigu reikalas bus Nr. turiu. Tik neatseku vietos : sodai????
Paskutinis taisymas: 2013-05-19 22:00 nuo baubas.
Jums padėkojo šie nariai: donatasx3

Kas, kur kimba? 2013-05-19 22:12 #88515

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
baubas parašė:
donatasx3 parašė:
Na,o man šis savaitgalis ne kiek žvejybinis,o poilsinis :alus: :drink: -.....................................................................

Pareigūną šį pažystu asmeniškai. Dirba :good: Jeigu reikalas bus Nr. turiu. Tik neatseku vietos : sodai????

Čia Česiuk Bernotiškės sodai,apatinis vandens telkinys :bye:
Jums padėkojo šie nariai: baubas

Kas, kur kimba? 2013-05-20 14:38 #88564

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Šiandien vėl 5 ryto, vėl tas pats telkinys ir vėl tie patys blynai :cheer: Kad pats jų nevalgyčiau, nusipirkau "karvutės" saldainių :) Blyną ant kablio, karvutę sau į burną :cheer: Galiu pasakyti, kad jei vakar blyno spalva ir skonis reikšmės neturėjo, tai šiandien mieliau rinkosi raudoną.Ant kriauklės kvapo kukurūzo turėjau labai gerą kibimą.Žuvį laikiau apie porą minučių, bet ji tik plaukė per vidurį ir niekaip nenorėjo atsisukti į meškerės pusę.Nors stabdis suveikė kaip priklauso, atitrūkus žuviai kablio neberadau :( Nors būčiau pamatęs kas, bet įtariu arba didelis karšis, arba karosas, nes karpis būtų startavęs, o čia tyliai, lygiai be jokių šuolių.Na galėjo būti dar ir lynas, nes ten kur gaudau, pilnas dugnas pernykštės žolės.Čia pirmas mano šiais metais pagautas Lietuviškas gražuolis karosas.Abu pasimėgavome saule :)

Žinau, kad mes abu mėgstame šilumą kaip ir laisvę, todėl keli kadrai, (negi tokį gražuoliuką čirškinsi ar juo labiau katinui atiduosi :evil: ) gražus nuleidimas į vandenį ir ate :)

Šiaip žuvys kabaliojosi, nors aktyvumo labai ir nebuvo.Kuojos, karšiukai (ten dar nesu pagavęs plakio :unsure: )keliauja atgal, o kas jau sveria nors 300gr., keliauja į sietelį.Deja, nedaug keliavo, nes paprasčiausiai neužkibo :cheer: Čia mano šiandienos didžiausias laimikis.Karšis 1200gr.Jau be ikrų :)

Prireikė išvažiuoti į miestą, todėl žvejybą baigiau anksti.Gal reiks pabandyti nuvažiuoti vakare jei neužmigsiu :cheer:

Kas, kur kimba? 2013-05-21 11:47 #88607

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Pas mumis šamai nemiega. Vakar vakare netoli Alytaus ištraukė 4,9 kg, o kitą, jeigu tikėti, valandą laiko traukė, kol įplaukė į kažkokius kliuvinius :ikio: Baigėsi valo nutrūkimu... Tik tas blogai, kad jau baigėsi tvankuma - kibimas gali apslobti :unsure:
Jums padėkojo šie nariai: baubas, Dolcas

Kas, kur kimba? 2013-05-21 13:57 #88610

• IvanTek
  • IvanTek avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 263
  • Gauta padėkų: 1222
Tik dabar radau daugiau laiko prisesti daugiau prie kompiuterio, kad parasyciau trumpai apie savaitgalio zukles. Taigi penktadieni vakarop nulekiau i savo vietele pasedeti vel. Saule kepino, todel sedeti ant saules nelabai smagu. Bent jau gerai kad uodai nekapoja :cheer: Kibimas taip pat silpnesnis. Visgi apie 7 uzkibo karsis. Isigijau patikimesnes svarstykles, tai jos rode lygiai 2kg. Wow:))) mano rekordas :uj: Toliau sedejau kibimas silpnas todel pagavau tik keleta raudeliu. Tiesa, apie puse 10 uzkibo karpis. Bet kadangi sistema tam nebuvo pasiruosusi, o karpio startas buna ispudingas, spejau tik truputi palaikyti ir ilindo jis i zoles. teko atsisveikinti tiek su plude, tiek su zuvimi. Baigiau zvejyba po 10 vakaro, papyliau apie puse kilogramo zirniu, puse indelio kukuruzu, nes zinojau kad kita ryta atleksiu vel cia. Taigi puse 4 ryte keliuosi. Kaip tingisi :D Na bet susidedu daiktus ir islekiu. Pries puse 5 jau sedziu vietoje uzsimetes. tolimesnes pludes nematau, todel itempiu vala ir laukiu. Ilgai laukt nereikejo, kai pamaciau kad meskeres galiukas linksi. Pakertu. kazkas yra. Eserys. ech, ju nelabai noriu :unsure: Truputi labiau prasvito ir kibimas is karto pagerejo. Pirmasis pasirode didziausias lynas, po to keletas raudeliu. Po to vel du lynai, ir galiausiai karosas. Lynu nesveriau po viena, o isdarineti visi trys svere pusantro kilogramo :) Buvau vakar nuejes i Nevezi pametyti spininga, maciau jau salaciai pradejo duotis :) bet kadangi vakar oras buvo labai prastas apart eseriuku nieko ir nesuzvejojau. Tai tiek siam kartui ;)

Kas, kur kimba? 2013-05-22 15:50 #88668

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Šiandien vėl pasėdėjau prie vandenuko :) kažko tai šiandien man nelabai kas kibo :unsure: Bet kaip sakoma, kiekviena žūklė kažko tai įsimintina.Prisiminsiu ir šią :) kabaliojosi nedideli karšiukai ir kuojos, praktiškai tik kas dešimta žuvis keliavo į tinkliuką.Papuolė gražuolė raudė :)

Buvau skaitęs, kad jų pagauna su spiningais virš kilogramo, bet man matyti tokių neteko.Teisybę pasakius, net nuotraukos nesu matęs su tokio dydžio žiežula.

Neužilgo, įkertu kažką padoresnio.Jei būtų nutrūkę, būčiau sakęs šapalas buvo, o čia kuoja :yes: Nemune tai įprasta žuvis, bet telkinyje tai jau grobis :cheer: Paėmė ant rožinio blyno :) Net graibštą teko kišti.

Gaudau toliau kas kimba, bet tik, kad nelabai kas kimba :cheer: Kibimai retoki, žuvis nedidelė.Jei dedi slieką, tai jis labai greitai apsigyvena pas ešeriuką gyliai pilve.Eilinį karta nesulaukus kibimo ir besiruošiant permesti meškerę, pajuntu, kad anam gale kažkoks tai svoris yra.Pagalvojau, kad kriauklė, bet ne, tai vėžys, ir ne bet koks kanadietiškas, o tikras Lietuviškas :)

Ateis ir jiems laikas, o dabar tenka paleisti, nes iki liepos 15d. draudimas, nors būčiau vis tiek paleidęs, nejau vieną virsi :) Nors nelabai ką ir pagavau, bet žvejyba patiko :)

Kas, kur kimba? 2013-05-22 21:16 #88685

• BINGO
  • BINGO avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 21
  • Gauta padėkų: 52
snd po darbo nusprendziau porai valandikiu nuvaziuoti prie vieno karjero pazvejot, nesiplesiu per ne lyg tai laimikiai tik kuojos :) laikas praleistas labai gerai tik uzklupo mane lietus su perkunija tai biski suslapau :) :lol:

si karta zuvys iskeliavo pas tevus i namus :lol:

kibo tik ant kokuruzu :cheer:
Paskutinis taisymas: 2013-05-22 21:28 nuo BINGO. Priežastis: klaida

Kas, kur kimba? 2013-05-22 23:37 #88695

• buumas
  • buumas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 326
  • Gauta padėkų: 238
Buvau labai užpykęs ant žūklės,bet dirbdamas naktinėje pamainoje sukurpiau planą,kad vis dėl to reikia išlėkt pasimėgaut gamta bežūrint į feeder'io viršūnėlę...buvau pasirinkęs 2 variantus: Nemunas arba ežeras. Tad po darbo susitikęs su drauge,nutarėm važiuoti prie ežero. Atvykom prie jo 09:30 ir mus pasitiko širdžiai mielas vaizdelis:

Pradėjom nuo jaukų maišymo,atsivežęs buvau daugiau,bet bazę nusprendžiau maišyti iš VDE Gold Pro Yellow ir VDE Big Fish,pusė kilogramo VDE kopros melasos, atraktorių naudojau VDE Bream White,taip pridėjau kukurūzų,Timar'o džiuvėsių,kokonų ir pinkų.

Gaila,bet per skubėjimą palikau melasą....taip žvejybos eigoj pridėdinėjau VDE atraktorių Big Fish. Masalui naudojau spalvotas musės lervas,sliekus,kukurūzą,blyną ir uodo trūklio lervą,variaciijass naudojau visokiausias,bet ištikrųjų labiausia pasiteisino slieko ir uodo trūklio kombinacija,kurią žuvis griebdavo labai greitai ir intesyviai."Sausarūrių" pagavom labai daug,bet visi iškeliavo atgal į savo vandenis paūgėt.Tad gerai ir intensyviai leidžiant laiką,vakarienei parsivežėm tokį laimikį:

Ištikrųjų gal dar kokią valandėlę dar būčiau ir pasilikęs paveizėt prie vandens,bet mus užklupo labai stipris lietus

tad teko patiems vyniot meškeres namo (vair) (ispro) (ispro)
Paskutinis taisymas: 2013-05-23 07:32 nuo buumas.

Kas, kur kimba? 2013-05-24 22:53 #88757

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Keliuosi šeštą kartą iš eilės 4,30 :) Nu nesveikas, ką dabar padarysi.Kiekvienas turime savo silpnybę, be to ir taip pusę gyvenimo pramiegam :cheer: 5 ryto aš jau prie telkinio :)

Jau beveik mėnuo kai aš čia žvejoju :) akiai mielas vaizdelis :)

Kad viskas būtų patogu, net šlaitą nusikasiau, o tai atsibodo griuvinėti :cheer:

Primakliavoju visokio pašaro, kad tik žuvytėm įtikti.Žinoma, kaip be kukurūzų.Dzikų specialiai nededu, nes nenoriu, kad greitai ardytų pašaro.Tikslas žinoma karšiai, o kaip ten bus, niekas nežino.

Pasiruošiu ir savo 8m. neseniai įsigytą lazdą.Jau ne vieną karšį su ja ištraukiau :)

Taip pat teks ruošti ir aukšlinę 2,5m. meškerytę. Tokios pilnai pakanka, nes žvejoju vienas ir žinau, kad su pašaru aš jas prisiviliosiu prie pat kranto, juo labiau, kad vanduo nėra skaidrus. Nors jų ir nenorėjau gaudyti, bet motina labai pasikept užsinorėjo :) dedu monstrinę plūdę :cheer:

Tokiai plūdelei užtenka štai tokio vieno mažo švino rutuliuko :)

Kaip ir tikėjausi, aukšlių laukti ilgai neteko, kaip ir kantrybės jas gaudyti.Pagaudžiau tik porą valandų ir tai ėmiau tik didesnes

Begaudydamas aukšles, žinoma gaudau ir karšį, bet jo teko ilgokai laukti.Kibo kuojos, karšiukai, bet tik ne tai ko norėjau.Tik apie 12 val. ištraukiau vienintelį karšį kuris svėrė 900gr.

Pražvejojau iki 20val.Žuvies tikrai pagavau nemažai, nors ir po pietų pūtė stiprokas šoninis vėjas.Kas nereikalingo, keliavo iš karto atgal, o kas jau tinkamo, į sietelį.Taigi, tik per 15 val. žūklės, net 4kg.600gr. žuvies :cheer: Jei viską imčiau, tai gal ir 10kg. trauktų :) Beja, gaudydamas aukšles, pagavau gal 20 žiežulų, bet jau tokios mažytės :( .Bet labai gražios :) Štai ir visas mano laimikis.

Kas, kur kimba? 2013-05-25 13:21 #88790

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Šiandien šalta, vėjas stiprokas, tad nelabai kas ir kibo.Truputėlis kuojų ir vienas puskaršis.Kadangi vėjas stiprus šoninis, tai gaudžiau su pikeriu.Perėjau į aukštesnį lygį, kuojas ne su masalu gaudau, o su šėrykla :cheer: Net dvi taip pagavau :)

Kas, kur kimba? 2013-05-27 09:25 #88942

• IvanTek
  • IvanTek avataras
  • Pradedantysis
Šiandien laisvadienis, tai rytinė žvejyba buvo suplanuota iš anksto :side: vakar iš vakaro nuvažiavau papyliau žirnių, ir šiandien puse 4 keliausi :) po 4.20 jau sėdėjau savo vietoj, užsimečiau meškeres ir pradėjau maišyti pašarus. I pašarus pridėjau kukurūzų ir žirnių. Bemaišant pašarus, pakeliu galvą žiūriu sliekas važiuoja. Kirtimas. Yra :fishing: Lynas pirmasis vos užmetus meškeres. turbūt nuo vakar čia sukiojosi. :cheer: Užmetu vėl. Pašarai sumaišyti, laukiu, kol išbrinks. Važiuoja vėl - karosas. O, pradžia nebloga B) Kibimas apstojo, pamečiau pašarų. Neužilgo dar vienas lynas. Kimba tik ant slieko, kukurūzas nejuda. Po kurio laiko ir kukurūzas prašneko. Pakertu ir kažkas visai smagiai mano "matchiuka" lenkia. Raudė. Namie pasvėriau beveik 400gr. Neužilgo ir dar viena. apie 7 pagavau dar 2 nedidelius lynukus, kuriuos paleidau. Šioje žvejyboje buvo toks kuriozas, kad kukurūzą pagriebė lydys apie kilogramą. Deja, kaip ir turėjo būti, nukando valą. Ka padarysi. Būtų pirmoji legali lydeka šių metų. (kažkaip nesiseka šiemet su lydekom). Kas keisčiausia, kad jau antra lydeka šiemet susigundo kukurūzu šioje vietoje. Taip ir pabaigiau savo žvejybą 8 val.

Kas, kur kimba? 2013-05-27 12:08 #88947

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Visko gali būti, kad lydeka griebia ne kukurūzą, o kuoją kurią tik ką pakirtai, tik dar nepajutai... ;) Man ir buvę ne kartą, kai lydeka griebia pakirstą žuvytę... :bye:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Kas, kur kimba? 2013-05-27 14:39 #88958

• IvanTek
  • IvanTek avataras
  • Pradedantysis
Yra man taip buve, kad betraukiant aukšlę ją griebė lydeka :) Tačiau praeitą savaitę užkibusi lydeka griebė jau betraukiamus iš vandens kukurūzus, norint permesti meškerę, o šiandien gražiai važiavo, pakirtau ir iš karto pajutau nemažą svorį. sunku pasakyt kaip čia yra iš tikro :S :)

Kas, kur kimba? 2013-05-27 21:59 #89002

• Prudelis
  • Prudelis avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 5
kokius zirnius nadojot zalius ar kokius ten?
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.090 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top