Sekmadieni dar i Neri buvau nuejes pazvejoti.Niekad ziobrio tikslingai nesu sugaves

Oras grazus,pamaniau,kodel gi prie vandens dar nepasedeti,juk tik gatve pereiti tereikia.Tai po 18 val.as jau prie Neries su lengvu fyderiuku

Po teisybe,tai nesitikejau ziobri pagauti,juk ju aktyvus kibimas anksciau buvo,o dabar turbut jie jau plauke-nuplauke.Turejau tik matyliu ir kukuruzu.Bandau ant matyliu.Po kazkelinto permetimo suvirpa virsunele.Auksle.Praeina valanda.Ziobrio nera.Dar pagaunu auksle,po to gruzli auksles didumo.Visai vakarejant jau rimtesnis virsuneles papurtymas.Pakertu ir sustoju,lyg i kokia saka ikabines

O ten ziobris,neprates as pries srove traukti.Na,desitraukiau as ji is leto iki saves,bet jau kai ji maciau pavirsiuje,tas pasimuiste ir atsikabino kabliukas.Tfu,vel zuvis nuejo per tuos mano maziukus ir plonus kabliukus

,kurie nuo per didelio svorio spyruokliuodami atsilenkia.Zvejodamas masciau,kad reiketu susiristi kita pavadeli,su didesniu ir tvirtensiu kabliuku.Bet nesitikejau,kad man uzkibs ir nesusirisau...Kai saukstai jau po pietu,tada susirisu nauja pavadeli su tvirtesniu kabliuku.Na,iki sustemstant pagavau dar du ziobrius.Namo ejau jau po 21 val.Tiesa,ziobriai neispudingai dideli~28cm.
Kita vakara vel atlekiau.Dar ir su dzikais,bei fyderiu ir pikeriu

Ant vieno dzikas,ant kito matylius.Uzmetu fyderi su dziku,tada ruosiu pikeri.Pikeris paruostas.Uzmetu.Ir is karo purtosi jo virsunele

Is karto net nesumojau,kad traukti reikia.Ziobris! Ale koks sroves ir zuvies pasipriesinimas,traukiant su plonu pikeriuku!Atrode,lyk traukciau koki 4kg.monstra! Na,galvoju,dabar tai prigaudysiu zuvies,kad jau is karto kimba! Bet ne,prasedejau iki pat puses devyniu,kol sulaukiau kito ziobrio.Antras vel ant matyliaus(pikeris)ir supurte virsunele gerai.Jau beveik parsitempiau ta ziobri,ziuriu-fyderis perlinko.Griebiau kita ranka ji,bet per stipriai timptelejau,tai nutruko 0.1 pavadelis.Taigi vel namo gryzau su dviem ziobriais

Ziobriai vienodo didumo,kaip ir pries tai sugauti.