Nu tai kųųų...tęsinys

. Važiuoju ir šiandien iš ryto, tik jau ne taip anksti . Vėjas rytinis, bet ką jau padarysi nepasirinksi. Šiandien nežiūrint į viską "karšis " kibo

Važiuoju ir mastau, kažin ar susišėrę mano viečiukej žuvytės

. Vietom būnu apie 6 val. Jo matau susišėrė

tik ne žuvytės o žvejai. Net trys mašinos . Aišku -mano vakar įruošta, nušienauta , išlyginta apačia, kad eitų kėdę pasidėt- užimta

. Nu ką darysi , vėl imu įrankius einu šienaut lapūkus iš vandens.Šiandien jau nelyginu kėdei vietos, o atsisėdu tiesiog ant žemės

. Na padirbėjau truputį, šeriu , sėdžiu , laukiu . Tik plūdė dulk ant šono, sėdžiu laukiu. Meškerės į rankas neimu, kad širdies dūžių nepajustų

. Pagaliau važiuoja. Kertu

nėra , neaa yra, ogi tikras "karšis", tik kad liežuvis neapsiverčia jį tokiu pavadinti

Matyt kol ištraukiau -sudilo
Vienu žodžiu , tokių karšių pagavau gerokai virš dešimt

, Po metų kokių 5 , manau jau su jeis bus smagu susikauti, tad gyvena toliau :good:Matyt didesnius rytys išgainiojo. Na bet kimba vis vien kaip tikras karšis

Plūdė krenta aukštėlnika, išlaukia kokią pusę min. ir važiuoja

.Taip besižaidžiant tiktai jooopsss yra kažkas tai gero. Pasikeliu o ten jau tikta patelnė, dyyydelis net geltonas karšis

. Va jau galvoju dėl to ir rūkyklą galima kurti. Deja , per pačio tingėjimą neištraukiau aš jo. Ryte tingėjau nusirengti ir įbridus išpjauti kelis tolimiausiu lapūkus. Ai galvoju išvairuosiu kaip nors

. Deja nepataikiau, tiksliau jis pats pasistengė užsukti už vieno iš jų. Tiek ir temačiau aš jį

. Vienu žodžiu karšių kibimas baisinis, o rezultatas 0

Tai tiek. Kur dar čia mums pažvejavus