Šiąnakt buvau vienuose kanaluose. Tikslas - karosai, lynai, gal koks karpiukas...

Atvažiavus nustebino tai, kad beveik visiškai nebuvo žmonių - paprastai šie kanalai tarp žvejų yra populiarūs, gal kažkas ne taip su kibimu?

Tačiau vos atėjęs į žūklės vietą nurimstu - žuvies yra
Kas, kad paviršiuj plaukioja ir į jokį masalą nekreipia dėmesio - juk ateis laikas, kai išalks ir nusileis žemyn

Tikiuosi...
Grožiuosi gamta, bandau įvairius masalus, tarp jų - man nemėgintus pūstus kviečius, tačiau tuščia
Kviečiai nepatiko - kyla į viršų

Turbūt reikia papildomą svarelį pridėti prie pat kabliuko, bet patingėjau eksperimentuoti - masalas nusėdo į "nieko gero" masalų kertelę

Turėdamas laiko, užsišėriau ir sumečiau net 4 plūdeles - jau jei gaudyt, tai gaudyt

Tačiau kibimo nėr... Matosi rausimai, pašaras žuvims patinka, tik kad tie rausikai atsisako ragaut masalo su kabliuku

Prieš pat sutemstant vargais negalais į krantą išprašau pirmąjį karosą - pradžia yra

Sutemos praeina, galima sakyti, be kibimo. Vieną kažką užkirtęs buvau, bet labai greit padarė atia - kaip vėliau paaiškėjo, iš pradžių dėjau per mažus kabliukus, dėl kurių praradau bent 5 žuvis
Brėško labai gražus rytas
Žuvys pradėjo judėti

Išvien vyko rausimai, krantan išprašiau kelis gražius karosus, dar keli nuėjo, ir tada įvyko tai, apie ką nei nesusapnuočiau

Kaip jau minėjau, kanalai buvo beveik tušti, jie užima tikrai nemažą teritoriją, aplink gali apsėsti būrys žmonių. Ir daugmaž visur matosi, jog žuvis vaikšto - vartosi visame telkinyje. Ir vat kodėl pro šalį einančiam žvejui su 3 meškerėm reikėjo atsisėsti per kelis metrus nuo manęs, tai supratimo neturiu
Nesu konfliktiškas, tyliai nurijau karčią piliulę ir nusprendžiau nuotaikos nesigadinti. Gaudau sau toliau. Ir tada tas mano naujasis kaimynas kad rėžė bajerį....

Ištraukiau savo kraštinę meškerę, kad pakeist dzikus, o jis ir sako garsiai - aš ką tik užsišėriau, mano pašaras dar neveikia, tai kolkas metu į tavo vietą

Ir užmetė į tą vietą, iš kurios ką tik ištraukiau vieną meškerę ir kuri šeriama nuo vakar vakaro

Man net stalčius atvipo...

Liepiau ištraukti - nesiginčijo, nors perkreiptas veidas rodė nepasitenkinimą

Tai vat kaip gali būti - gyveni žmogus ir mokaisi

Viso sugavau 14 karosų ir "bonusą" - sportinį karpiuką, kuris davė ritės stabdžiui ką veikt