• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Kas, kur kimba?

Kas, kur kimba? 2013-05-27 22:12 #89011

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Po darbo neiškenčiu.Noriu žvejoti :) Kadangi grįžtu tik po 19val. belieka spiningas.Žvejai giriasi, kad pagauna ešerių.Na ir man reikia, nors žinau, kad ešeriams vakaras ne pats geriausias metas, bet.........Imu spiningėlį ir prie vandens :) Pirmi grybštelėjimai atsargūs, kol vienas užsėda.Ešerys gal kokie 300-400gr.Jau prie pat kojų :) , matau, kad kabliukas vos vos įsisegęs į lūpą, krantas žolėtas, ranka paimti neis, tad tenka kelti su spiningu į viršų.Čia žinoma kaip ir tikėjausi, nemažas pliumpt ir ešerio nėra :) Reiškiasi kimba.Gaudau toliau, neblogas užsėdimas, kirtimas, bet nėra.Ištraukiu, o ten guminukas visas nutrauktas prie geluonies galo.Nieko, pataisau ir vėl žvejoju.Štai ir pirmas laimikis į fotosesiją atkeliavo :)

Nedidelis, bet smagu.Keliauja augti.Po kelių metimų, jau kažkas rimtesnio, bet jau pagal priešinimasi suprantu, kad tai lydekaitė.

Dar viena fotosesija, ir dar viena laisvė.Deja, daugiau pamojuoti neteko, nes...........

Žvejoju,nes nemoku dirbti
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Kas, kur kimba? 2013-05-28 08:14 #89026

• IvanTek
  • IvanTek avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 263
  • Gauta padėkų: 1222
Prudelis parašė:
kokius zirnius nadojot zalius ar kokius ten?

Zirniai geltoni, virti, su luobele :good:

Kas, kur kimba? 2013-06-01 22:29 #89230

• mode
  • mode avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1272
  • Gauta padėkų: 755
siandien su Eseriu ir family pakais emem mantviliski

aisku su visaias bajeriais :alus:

cia musu \dzigitai zuvauja su savadarbem meskerem

o cia musu naninis laimikis

Kas, kur kimba? 2013-06-02 14:11 #89258

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
tai o jus ka pagavot :unsure:
Jums padėkojo šie nariai: Arutis

Kas, kur kimba? 2013-06-02 15:02 #89262

• mode
  • mode avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1272
  • Gauta padėkų: 755
girinis37 parašė:
tai o jus ka pagavot :unsure:
mes vaziavom pasikept desrele ir alucio pagert,o ne bonusus gaudyt :lol: :cha:

Kas, kur kimba? 2013-06-03 10:40 #89312

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Atžvejojau kaip už tėvynę :cheer: Šeštadienį po darbo, aš 19 val. užmetu pirmą meškerę ir.....antros nespėju paruošti, nes nebėra plūdės nuo pirmos meškerės.Pakertu, o ten lynas :)

Iki 23.30 val. pagavau apie 10 lynų, bet normalūs apie 600-700gr. buvo tik 6 vnt., tafd kitus teko paleisti.Pagavau 7 karpiukus, bet visi nedideli, todėl žinoma paleidau.Pagavau dar kelis puskaršius.Nuo 23,30 val. iki 11val. dienos, daugiau nieko rimto.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Kas, kur kimba? 2013-06-03 15:21 #89316

• fanas
  • fanas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1547
  • Gauta padėkų: 1894
:vooo:

Pasaka o ne LYNAS Man taip ir nepasisekė sugauti LYNĄ, nors ir daug kur bandžiau. :no:
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas

Kas, kur kimba? 2013-06-03 16:31 #89318

• FanaticFlyer
  • FanaticFlyer avataras
  • Pradedantysis
  • pagauk savo svajoniu zuvi - nuzudyk svajone...
  • Žinutės: 332
  • Gauta padėkų: 597
pora paskutiniu zvejybu :) Fanas... kodel sakai nepagavai? juk dar pagausi... mano lynukas uzvakarykscias :)

Kas, kur kimba? 2013-06-06 21:47 #89548

• pasiklydes
  • pasiklydes avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1254
  • Gauta padėkų: 427
na pagaliau ir as issiruosiau isbandyt nauja fideriuka :) :good:

o gavosi stai tokie bonusai :cha:

tai tiek is zukles, kotu likau patenkintas o ir diena prabego super :good:

P.S bonusai auga toliau :t:
Paskutinis taisymas: 2013-06-06 21:48 nuo pasiklydes.

Kas, kur kimba? 2013-06-06 21:59 #89549

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
o fideriu ar likai patenkintas :cha:
Jums padėkojo šie nariai: Arutis

Kas, kur kimba? 2013-06-06 22:08 #89550

• pasiklydes
  • pasiklydes avataras
  • Rimtas žvejys
jo sauliuk tikrai geras meskeriukas, dekingas uz pagalba, ragausim garduolio is zemaitijos ;)
Paskutinis taisymas: 2013-06-06 22:09 nuo pasiklydes.
Jums padėkojo šie nariai: saulius67

Kas, kur kimba? 2013-06-08 15:21 #89670

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Taigi va, patikrinom vakar balų virtinę. Beveik visos jungiasi tarp savęs , nedidelės , bet gan gražiosios. Prieš daug metų buvau daėjęs iki vienos iš paskutiniūjų virtinėje iš 7 balų , apžiūrėjau, gan prižėlusi , bet žvejoti eina. Vakar nuvariau apsiginklavęs Dolco dalgiu :good: , bet jo neprireikė.Tikrinom pačias pirmases ir toliau nuo Nemuno esančias balas. Aišku žolės iki pažastų, žmogaus pėdų nesimato, bet kaip apšvietė prisistatęs pasienietis, retkarčiais užklysta tokių , bėgančių nuo civilizacijos, žvejų. Deja :cha: šiais metais buvom pirmieji . Štai dviejų pelkių bendras vaizdelis :good:

Taigi , jamam mes tą reikalą, metu masalus į pelkę, jau nuo kranto matosi kad tarp lapūkų plaukioja ne varlės ar tritonai :lol: , o raudų (žiežulų) tuntai. Aišku tokių aš nenoriu , užtat naudoju tik stambų masalą :good:

Kibimas silpnas, bet karts nuo karto pasitaiko vat tokia gražuolė :cooll:

Kolega mėgino dar kitą, labiau apžėlusią ir seklesnę balą.

Deja , lynų šį kartą nesulaukėm.Bet manau aš ten dar sugryšiu. Na o dabar einu ruoštis, meginsiu patikrint dar kokią , kitą pelkę :cha: :bye:

Kas, kur kimba? 2013-06-08 17:00 #89671

• Pokstas
  • Pokstas avataras
  • Pradedantysis
  • ;)
  • Žinutės: 462
  • Gauta padėkų: 216
Pajaukinus kokias zirniais manau atplauktu, nes vietos simpatiskos :hub:
Žvejys iki kaulų smegenų ;D

Kas, kur kimba? 2013-06-08 18:25 #89673

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Pokstas parašė:
Pajaukinus kokias zirniais manau atplauktu, nes vietos simpatiskos :hub:

Šiaip jau, esu įsitikinęs, kad tokiose "balose" gausiai jaukinti neverta - tai laukinė gamta, galima visiškai išbaidyti žuvį... ;) :bye:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Kas, kur kimba? 2013-06-08 22:00 #89676

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Patikrinau dar viena balą . :evil: Ir vėl pranosas. Mėginau išsiaiškinti kaip laikosi karšei pelkėse :lol: , deja dar tylu :lalk: . Tiesa , kartą nuo kažko tai plūdė ėmė ir nuvirto. Matyt nuo pašaro kvapo užvilko :lol: , bet po poros sekundžių atsigavo :lol: . Jos laimei , būčiau kitą plūdę dėjęs, kuri nesivarto :cha: :uj: . "Lapūkų" zonoi smulkmės tai gali primušti kiek tik nori, pamėginau, pasišėriau, tai raudelės, kuojos ir plakiukai- delno didumo , vienas po kito, tik spėk mesti. Greitai tokie agresija buvo nutraukta. Dėjau kitą masalą, dariau gylį apie 5 m. ir tolyn, o ten tylu. Prasėdėjau porą val. nusprendžiau palikti tą karšinę balą vėlesniam laikui. Foto nebus , nes sušara , visur vienoda. :bye:
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM

Kas, kur kimba? 2013-06-09 01:31 #89681

• japis
  • japis avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 71
  • Gauta padėkų: 44
i koki karjera baubas buvai ilindes?

Kas, kur kimba? 2013-06-09 07:11 #89682

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
japis parašė:
i koki karjera baubas buvai ilindes?
Ne karjere buvau. Tikrinau Nemuno senvages :lol: :good:

Kas, kur kimba? 2013-06-09 19:19 #89696

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Šiąnakt buvau vienuose kanaluose. Tikslas - karosai, lynai, gal koks karpiukas... :pop: Atvažiavus nustebino tai, kad beveik visiškai nebuvo žmonių - paprastai šie kanalai tarp žvejų yra populiarūs, gal kažkas ne taip su kibimu? :oo: Tačiau vos atėjęs į žūklės vietą nurimstu - žuvies yra :good:

Kas, kad paviršiuj plaukioja ir į jokį masalą nekreipia dėmesio - juk ateis laikas, kai išalks ir nusileis žemyn :vooo: Tikiuosi... :)

Grožiuosi gamta, bandau įvairius masalus, tarp jų - man nemėgintus pūstus kviečius, tačiau tuščia :zip:

Kviečiai nepatiko - kyla į viršų :zip: Turbūt reikia papildomą svarelį pridėti prie pat kabliuko, bet patingėjau eksperimentuoti - masalas nusėdo į "nieko gero" masalų kertelę :S
Turėdamas laiko, užsišėriau ir sumečiau net 4 plūdeles - jau jei gaudyt, tai gaudyt :uj: Tačiau kibimo nėr... Matosi rausimai, pašaras žuvims patinka, tik kad tie rausikai atsisako ragaut masalo su kabliuku :evil: Prieš pat sutemstant vargais negalais į krantą išprašau pirmąjį karosą - pradžia yra :uj:
Sutemos praeina, galima sakyti, be kibimo. Vieną kažką užkirtęs buvau, bet labai greit padarė atia - kaip vėliau paaiškėjo, iš pradžių dėjau per mažus kabliukus, dėl kurių praradau bent 5 žuvis :oo:

Brėško labai gražus rytas :pop: :pop:

Žuvys pradėjo judėti :clap: Išvien vyko rausimai, krantan išprašiau kelis gražius karosus, dar keli nuėjo, ir tada įvyko tai, apie ką nei nesusapnuočiau :lol: Kaip jau minėjau, kanalai buvo beveik tušti, jie užima tikrai nemažą teritoriją, aplink gali apsėsti būrys žmonių. Ir daugmaž visur matosi, jog žuvis vaikšto - vartosi visame telkinyje. Ir vat kodėl pro šalį einančiam žvejui su 3 meškerėm reikėjo atsisėsti per kelis metrus nuo manęs, tai supratimo neturiu :lol:

Nesu konfliktiškas, tyliai nurijau karčią piliulę ir nusprendžiau nuotaikos nesigadinti. Gaudau sau toliau. Ir tada tas mano naujasis kaimynas kad rėžė bajerį.... :lol: Ištraukiau savo kraštinę meškerę, kad pakeist dzikus, o jis ir sako garsiai - aš ką tik užsišėriau, mano pašaras dar neveikia, tai kolkas metu į tavo vietą :uj: :uj: :uj: Ir užmetė į tą vietą, iš kurios ką tik ištraukiau vieną meškerę ir kuri šeriama nuo vakar vakaro :sokis: Man net stalčius atvipo... :nerd: Liepiau ištraukti - nesiginčijo, nors perkreiptas veidas rodė nepasitenkinimą :uj: Tai vat kaip gali būti - gyveni žmogus ir mokaisi :good:
Viso sugavau 14 karosų ir "bonusą" - sportinį karpiuką, kuris davė ritės stabdžiui ką veikt :good:

Kas, kur kimba? 2013-06-10 07:37 #89716

• pasiklydes
  • pasiklydes avataras
  • Rimtas žvejys
patikrinau ir as viena is zemaitijos tvenkinuku- tikslas lynas, karosas. Pasarui naudojau TIMAR-MIX pasariuka LYNAS- KAROSAS. masalui, modifikuoti kukuruzai, sliekai zirniai. sestadienio popiete nuvaziave padarom pirma serima ir meta plude mano kolega. As likau istikimas feederiui ir zvejoju juo, iki 9 val vakaro vien tik kuojytes, aisku ant kukuruzo papuole viena kita rimta kuoja. Po 21h nurimo vejukas pradejo matytis burbuliukai kylantys is dugno reiskia kazkas atplauke pavakarieniaut :cheer: na ir viena mano kolega nuo vakrienes stalo isprase- lyniukas apie 500g kuriam dar reikia augt ir gausiai maitintis todel paleistas atgal...
Sekmadienio vakaras, nusprendem nezaist su kuojytem, taigi tik 20h mes prie vandens, vieta ta pati pasarai tie patys tad uzmete meskeres sedim laukiam :) apie 21.30 kolegai pirmas lynas uz poros minuciu man karosas, ir taip iki 22.30 mazdaug kibimas kas 10-15min. zuveliokai ivairaus dydzio, namo su mumis keliavo vienas karosas 750g ir lynas 930g tai tiek is savaitgalines zukles :zip:

P.S. kiti zuveliokai gyvena toliau
Paskutinis taisymas: 2013-06-10 07:38 nuo pasiklydes.

Kas, kur kimba? 2013-06-10 10:53 #89729

• Tautvydas
  • Tautvydas avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 18
  • Gauta padėkų: 79
Gavau ir aš sekmadienį galvosūkį. Ten, kur gaudau, dugne daug kliuvinių ir kriauklių, tad dugnas nusėtas šėryklomis, nes labai dažnai trūksta pagrindinis valas, o ne pavadys. Tad pasiploninau kablius, tempiant įsirėžus atlinkdavo kablys ir tiek. Karpį 2 kg ištraukdavau, didesni nepakliūdavo, tad atrodė, kad viskas optimalu. O šį kartą baigiant žvejybą buvo maždaug taip: py-py-prrr bumt-bumt ir kotas vandeny, ištraukiu - kablys atlinkęs. Nu va, galvoju sau, vienas rimtas kibimas per tiek metų, ir tą praš-kau. Reik kablius perrišt, galvoju, ir pats iš savęs juokiuosi - vienas praėjo per šimtą metų, kito tiek pat laukt reikės, o jis jau kablius keis, jau laukt pradės ir tt ir pan. Juo labiau, kad ir daiktai jau beveik supakuoti, pašaras išnaudotas, liko tik meškeres susirinkt. Kol žuvis iš skiaurės perkėlinėjau į kibirą, už nugaros tik py-py-prrr bumt-bumt... Kol atsisukau, kitas kotas vandeny su visais kuolais. Tai dabar sėdžiu ir suku galvą, kiek čia tų naujų šėryklų pirkti ir kiek ilgai užteks kantrybės gaudyt stipriais kabliais su didesniais praradimais.
Vakarykštis laimikis - keli karosai po 1 - 1,5 kg ir pora lynukų apie 1 kg, keli iš jų pagauti lengva plūdine, tas tai jau duoda adrenalino. Dar krūva smulkesnių karosų, raudžių, kuojų, karšiukų, kurių dalis grižo namo, dalis panaudota įžuvinimui.
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.083 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top