Gražus laimikis TATA

Su tokiu valiuku jau reikia kantrybės tokią keptuvę išimti
Mano rytinė žūklė taip pat neblogai sekėsi, nors tokių kaip TATA bunusų neįkirtau.

Atvažiavus į seną užšertą viečikę jau ten pasirodo sėdi mano sekliai, tad pamojaves meįkere įsitikinau kad nėra ko ten gaišti laiko. Nebus ne tik šapalų, bet ir kuojos jau senei visos išsilakstė. Gaila byrukai galėjo paskambinti kad užims senają mano vietele tai būčiau neprarades brangaus rytinio laiko. Kitoje vietelėje, su šapalais sunkokai sekėsi. Kibo nedidukai iki 200gr ir mažesni bet už tai kuojos ėjo iš proto. Vienu metu gal valanda vos ne kiekvienu pravedimu po kuoją. Duaigausiai vidutinio dydžio bet jei jau pasikerti mamka tai ir į tetas jau tinkanti.
Šapaliokai tik tokie ir dar mažesni...
O kai kurios kuojikės tikrai vertos dėmesio ir maloniai palanksto meškerės viršnėlią.
Kibo su trumpomis pertraukomis o šapaliokai po kokios devintos val visai nurimo, tad pakapojau eilinį kartą smagiai kuojas o su šapalais nežinau kas darosi šią vasarą. Šapalinių kibimų manau turėjau daug bet arba tuščiai arba mažiukai. Nežinau, bet įtariu reikia mėginti keisti kitokiais kabliukus o gal ir masalo reiktų kito, nes dabar gal per daug užsiciklinau ant kruopų ir kukurūzų.
Žodžiu su šapalais eilinį kartą šnipštas.
Kuojų ir labai daug vertų dėmesio prigraibiau gerokai virš dienos normos. Pabaigoje žūklės kibimas aprimo, nepadėjo ir papildomos saujos kruopų. Na ir rytinis vėjukas truputi trukdė normaliai pravesti plūdę, tad šiai dienai pramogų žūklėje gana. Žvejyba baigiau prieš dvyliktą.
Žuveliokų nekėliau iš vandens ir visi keliavo atgal

. Na kaip visada kad nepapjautų katinas paėmiau silpniausias...
Grįžtant namo užsukau ten nuo kur pradėjau. Vietinis spiningautojas jau buvo išėjas (norėjau paklausti ką paėmė) nebuvo ir mano "svečių" tik gaila kad vyrukai net savo išmatų po žūklės nesugebėjo susirinkti

. Ką padarysi,tokia kultūra, susirinkau juk gal dar ne kartą ten norėsis pažvejoti , o jiems kas....dzin . Gerai kad nors ne tie "sportininkai" buvo...
Ačiū už lauktuves pakrantėje....
Nors ir sugadino nuotaika lauktuvės bet buvo pažvejota puikiai

Vandens lygis ryte buvo aukštokas bet pamažu krenta.