Daug nieko neplanave iš anksto tiesiog susirašėm su giriniu per privatą ir ryte 6val mes jau prie Nemuno.
Planas buvo pabaigti kuojų kibimą nes su kiekviena diena kimba vis prasčiau o tiek pas girinį tiek pas mane dar like nemažai jauko. Tad daug nepliurpe apie bites, ruošiamės sumerkti meškeres.
Girinis dar kažką primaišė į jauka

na o man net nėra ką ruošti. Visas jaukas kruopos ir kukurūzai
Pradedam "darbą"
Rytas lyginant su tuos kas dėjosi vakar vakare, tikrai gražus. Apsiniaukes dangus, vos juntamas rytinįs dvelksmas, Nemuno vanduo kaip stiklas, atrodo tokiu rytu tik žvejoti ir žvejoti
Sumetėm po porciją jauko, bet kibmas buvo gan retas (prisidėjo prie to ir praėjas škvalas ir drumstas vanduo). Gal puvalandį beveik nebuvo iš vis kibimo, bet po truputi veiksmas atsirado.
Tai viens tai kitas, vis traukėme po kuojikę. Jautrėsi kad kibimas atsargesnis, retesnis ir kartais su ilgokomis pertraukomis. Tikriausiai eina į pabaigą kuojų "šėlsmas" o ir tokie paskutinės paros orai manau kibimo nepagerino. Vanduo gan drumstas

Na bet negalima sakyti kad visai nekibo nors mamyči ir mažiau papuolė bet kibo.
Gal apie devintą valandą trumpa pertraukėlė
Nors beveik pastoviai jaukinome bet kbimas pastebimai nelabai priklausė nuo jaukinimo tempo. Tiesiog užplaukia būrelis kuojų, turi kelis kibimus ir vėl keletai užmetimų tyla.
Pakliuvo keli šapaliokai, šį kart pasitaikė pagaut ir kelis plakius. Taigi kažkas po truputi jau keičiasi.
Žvejyba baigėme dvyliktą valandą. Nebuvo pagauta labai daug kaip kitais kartais bet pagavom tikrai pakankamai.
Man dienos normą manau įveikti pasisekė nesunkiai , girinukui truputi sekėsi sunkiau, bet gal savam ir savos sienos padeda. Smagiai pažvejojom, smagiai pakapojom kuojikes, nes gerasis jų kibimas tikriausiaijau į pabaigą, nebent pasikeitus vėjo krypčiai vėl būtų sujudimas.
Manau dienos normą įveikiau
Girinukui truputi pritrūko , bet kai svečiui mano valdose ir dar po ilgos pertraukos žvejyboje su plūdine manau taip pat labai puiku.
Kagi, neplanuota žūklė įvyko. Galima dabar truputi pailsėti, paplepėti apie šį bei tą, o paskui namolio.
Daiktai jau sukrautoi belieka tik atsisveikinti
Malonu buvo sustikti su girinuku ir kartu smagiai pamojuoti meškerėmis, sunaudoti užsilikusias jaukų atsargas, prisigaudyti kuojų ir grįžti namo ne tuščiomis.
Ačiū Dariukai už gera kompaniją, gerą rytinę nuotaiką, už maloniai praleistą laiką kartu mojuojant meškerėmis. Manau tai tikrai ne paskutinis kartas, juk netoli vienas kito gyvenam. (tik 25km

)
Kuojos vis dar tebekimba bet su kiekviena diena vis silpniau.Vandens lygis vis dar auk6tokas bet po truputi vis krenta.
Tai tiek žinių iš Nemuno