• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Dolco blog'as

: Dolco blog'as 2012-08-27 15:52 #63763

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Seniai bekėliau čia ką.Žvejyba nors ir nevykusi bet prisiminti bus ką.Šį kartą mūsų tikslas - karjeras.
Nieko įspūdingo nepagavome nors kibimus kelis turėjau įspūdingus.Ant musės lervos iš karto sėdi arba kuojytė, arba šapaliukas, tad teko dėti kukurūzą.Kibimai retesni, bet dydis žuvų normalesnis.Viskas keliavo atgal, todėl laimikių nuotraukų nėra, nes kaip minėjau, nieko įspūdingo.
Čia matome kaip mes mylim gamtą :evil: Ten kur mes žvejojome, visos šiukšlės buvo surinktos ir Maironio išvežtos kur ir priklauso.Kada žmonėms daeis, kad gamta kaip ir namai.Nejau taip sunku pasiimti šiukšlių maišą ir po savęs susitvarkyti?

Viskas buvo paruošta kaip ir turi būti, bet deja ..................................
img338.imageshack.us/img338/8043/mg30381544x1028.jpg
Neįsivaizduoju geresnio pašėrimo kaip su spomb.Tiksliai, vietoj, be problemų.Vienintelis minusas, kad viskas vyksta gana lėtokai.

Žinoma, kokia išvyka be maisto :)

Kaip visada, neapsieita be svečių :cheer:

Žvejyba gal ir nenusisekė, bet pailsėjau atsakančiai.Bandysiu jamti kitą karjerą.
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Paskutinis taisymas: 2012-08-27 15:54 nuo Dolcas.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Dolco blog'as 2012-08-27 16:46 #63777

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
Kita karta butinai ir zuveliu foto idek!Nesvarbu kokio dydzio,vis maloniau ziureti,nei,kaip kose valgot :cheer:
Astrus....

: Dolco blog'as 2012-08-27 17:26 #63786

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Kabliukas parašė:
Kita karta butinai ir zuveliu foto idek!Nesvarbu kokio dydzio,vis maloniau ziureti,nei,kaip kose valgot :cheer:
Tai kad visos žuvelės buvo metamos iš karto atgal.Galėjau žinoma nuotrauką padaryti, bet, kad labai jau dydžiai niekingi.

: Dolco blog'as 2012-09-14 09:59 #65461

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Tikiuosi kitiems irgi rodys :)

Dolco blog'as 2012-09-14 13:16 #65467

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Šaunu ir smagu žiūrėti :clap: Pasirodo kas rimtai žvejoja tas ir pagauna :clap: Gaila tik, kad filmukas trumpas :bye:

Dolco blog'as 2012-11-01 13:49 #68753

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Seniai berašiau.Lapkričio 1d.Kiekvienas iš mūsų pagerbiame anapilyn išėjusius savo artimuosius, bet tai nereiškia, kad mes irgi mirę.Iki pietų(kol važiuosiu uždegti žvakutes) laiko sočiai, todėl jau 8val. sėdžiu valtyje.Deja, iki 9,30 jokio judesio, o tada ir prasidėjo :) Kas keisčiausiai, plaukiojau grynai per tas pačias vietas.Tiesa, masalai mano normalūs, taip vadinami "malkos" :)

Su Rimu drožiame atsakančiai.Mano tikslas, didelės lydekos, nors džiaugsiuos jei užkibs bet kas.Reziumė,man 5 kibimai.Pirmas kibimas nesėkmingas, o likusieji 4 realizuoti.Viena lydekaitė keliauja paūgėti, o trys keliauja su manimi.Mažiausia(46cm.) 850gr. keliauja namo prie kitų 1,700 ir 3,800gr.Žvejyba gana nusisekė, nors ir plaukiojome tik 4 val.

Šiaip diena tikrai vykusi.Esu patenkintas tiek pačia žvejyba, tiek laiku praleistu kartu su draugu.JĖGA :uj:

Dolco blog'as 2012-11-01 14:40 #68761

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Kiba šprotų užvalgei išeidamas į žvejybą kad taip sekėsi :good: :good: :lol:
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas

Dolco blog'as 2012-11-01 15:32 #68771

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
baubas parašė:
Kiba šprotų užvalgei išeidamas į žvejybą kad taip sekėsi :good: :good: :lol:
Saulius nespėjo šprotų atvežti :cha:

Dolco blog'as 2012-11-01 15:35 #68772

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
kaszko tai tos tavo lydzekos perbale,kiba kai istraukei tave pamaciusios issigando :cha:

Dolco blog'as 2012-11-01 15:39 #68775

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
TADZIUS parašė:
kaszko tai tos tavo lydzekos perbale,kiba kai istraukei tave pamaciusios issigando :cha:
Paprasčiausiai pasakiau"Arba man, arba Tadziui"Tai pasirodo, po streso neatsigavo :cha:

Dolco blog'as 2012-11-01 15:44 #68776

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Tas didysis lydokas akivaizdžiai kažką puskilinio prarijas :cheer: .
Šauni žūklė turėjo būti :good: :f:

Dolco blog'as 2012-11-01 15:46 #68777

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Nuo Audriaus nieko nepaslėpsi :tut: Mažesnė buvo prarijusi gana solidžią varlę, o didesnioji apie 200-300gr. lydekioką :)

Dolco blog'as 2012-11-01 16:05 #68785

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Tai štai...
Čia priėjo SIGUTIS ir pasveikino Dolcą su gražiu laimikiu :good: :clap: :lalk:
Paskutinis taisymas: 2012-11-01 16:05 nuo nėra.
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas

Dolco blog'as 2012-12-21 16:55 #72944

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Nuo ryto bandau su Megėju laimę.Deja, jokio rezultato.Skambutis priverčia mane išvažiuoti.Sutariu su Megėju, kad užtruksiu vos valandą, bet taip išeina, kad užtrunku visas tris.Pagarba MEGĖJUI.Surinko ne tik savo, bet ir mano inventoriu.Na man širdelė virpa, todėl išvažiavus Megėjui, kinkausi roges ir pirmyn.Nepagausiu, tai nors gamtoj pabūsiu, o gamta įspūdinga

Lauke -14, bet net pirštinių nereikia.Vėjo nėra, saulutė šviečia :)
Vienas krantas normalus, o kitas eina nafik :angry:

Su peikena išvaikštau pusę telkinio ir keliose vietose nerandu ledo :unsure:

Išbandžiau kas įmanoma.Net balansyrą :cheer: Bet blogiausiai yra tai, kad nespėjau išgerti savo mėgstamo alaus.Jis paprasčiausiai užšalo. :lol:

Paskutinis taisymas: 2012-12-21 17:10 nuo Dolcas.
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, Dalius. Kaunas, baubas, ANRI, saulius67, fox, aras, Megėjas, mode, donatasx3

Dolco blog'as 2012-12-25 14:44 #73302

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Kalėdų pirma diena.Atsikeliu anksti ryte, o ten termometras rodo 0 laipsnių.Paneršiu po forumą, pasiskaitau laikraščius.Vėl žvilgteliu į termometrą, o ten jau +1.Pietūs žada būti apie 14val., todėl nusprendžiu eiti pažvejoti :) Žmona eilinį kartą pasukioja pirštu kažkodėl pagal savo smilkinį(kaip supratau durnas tai aš, ne ji :cheer: ), bet man vienodai.Aš ne durnas(bent jau man taip atrodo), aš ligonis.Kraunuosi žaislus į roges ir pirmyn.Gal pagaliau pavyks pagauti kalėdinę lydeką.Užsuku į parduotunę ir nusiperku pašaro žuviai.O jis paprastas.Džiūvėsiai ir manų kruopos.

Pasitaisau pašariuką, ir eidamas link numatytos vietos, vis pašeriu tikėdamasis, kad kažkurioj eketėj žuvytė atsišauks.Pradėjus žvejoti, maloniai nustembu.Kimba tiek šertose, tiek nešertose eketėse, todėl masalinių žuvelių pasigaunu labai greitai :)

pastatau 3 vėlevėlęs ir bandau laimę eidamas per šertas eketes.Žuvys kimba kaip išprotėjusios.Jei taip visas imčiau, dienos normą prilupčiau kaip nieko, bet ką su jomis veikti, juo labiau, kad dydžiai neįspūdingi.

Kuojytės, ešeriukai iš karto keliauja atgal.

Pagaunu tikrai kepamą ešerį :)

Ai, kam jis man vienas? Paleidžiu.Po to, pagaunu dar du panašaus dydžio.Kadangi neėmiau pirmo, tai paleidžiu žinoma ir tuos du :)
Pamatau, kad išmušta viena vėlevėlė :)

Deja, tai ne lydeka, o paprasčiausiai arši masalinė žuvelė :cheer: Vėl likau be kalėdinės lydekos :(

Žvejybą baigiu apie 15val.Pasiimu su savimi žuvelių tiek, kiek reikia katinukams

Pati žvejyba buvo labai maloni.Pirštinių nereikėjo, ekečių daug grežioti nereikėjo, ledas pakankamo storumo, kad galėtum vaikščioti drąsiai.Žvejyba pavyko :uj:

Dolco blog'as 2012-12-26 13:07 #73337

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Nu blyn.Kiek galima nesisekti.Kalėdom žuvies nepagavau :( Bet po kalėdų ;)

Suvažiavo draugai, bet deja :( Visas kibimas tik švintant, arba temstant.Man sutemo anksti :lol:

Dolco blog'as 2012-12-26 13:15 #73338

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
O kažkas sakė, kad tame tvenkinyje starkių nėra :cha: :cheer: (jau antras įrodymas :cha: :cha: )
Šaunus žieminis laimikis :f: :good: :clap: Sveikinimai :clap: :good:
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas

Dolco blog'as 2012-12-26 13:52 #73340

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
:good: ot, respektuks, chebryte, visur spėja Kėdainių bosai B) ir prie vaišių stalo, ir su šeimynom pabūt, ir dar pažvejot kartu yra laiko bei jėgų. :clap:
:cheer: Dolcas, mačiau anksti kėleis, tai vien užtai turėjo sėkmė lydėt...Gražūs žuveliokai...beje,
perskaitęs tavo rytinę žinutę forume, mintyse tau Sėkmės palinkėjau... :cha: Nu, galvoju, reik pabandyt, o tai antrąkart bičas su skaudančia galva žvejot lekia, o vis nesiseka tos margašonės pagaut. :nerd: Nu, matai mačijo. :cooll:
O kad "anksti sutemo", tai nenorėk... ;) tame bermudų trikampyje - Mėgėjas - FOX - Tu - esi silpniausia grandis, bet va, :hub: jie tai lydžio nepaėmė.... Nieko, ryt į darbus...dienos ilgyn, tai ir tems vėliau. :uj:
Jums padėkojo šie nariai: ANRI, Dolcas, fox, donatasx3

Dolco blog'as 2012-12-26 19:23 #73377

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Galvojau nerašysiu.Bet reikia.Gyvenimas verčia.Myliu.Tikrai myliu.Gyvenimą myliu.Pragyvenau 45 metus ir tikrai galiu padaryti išvadas.Kiek save atsimenu, visada su meškerėle rankose.Žmonai tas dzin.Žuvis smirda.Bent jai.Nu smirda, tai smirda, bet aš atkaklus, todėl meškerėlė vėl rankose.Ir taip 40 metų.O ką JŪS man padarysit?Ogi nieko.Pastoviai aiškina, kad tu išleidi tiek, kad mums užtektų 100 metų gyventi nevargstant.O kodėl mums nevargti?Mes juk gyvenam.Mes aplamai gyvenam.Kitas klausimas kaip gyvenam?Jei turi daug pinigų, tai tu laimingas?Tai tik dirbtinis laimingumas.Vedęs 25 metai, bet ir po šiai dienai susikibę už rankučių žiūrime meiliai vienas į kitą.Be pinigų :tut: Sunku buvo, labai sunku.Darbas yra, pinigų nėra.Vaikai maži ir jiems nepaaiškinsi, kad tėvai dirba už dyką :tut: Nieko nepadarysi.Dejuoti buvo smagu(lovoj), tad tenka ir dirbti, kad po dejonių jie nerėktų.Nesigailiu.Nieko nesigailiu.Gyvenu aš ir ne kas kitas.Gyvenu taip, kaip išeina ir man niekas niekada gyvenime nenurodys kaip gyventi :tut: O dabar pavydumui parašysiu kitiems.Jums žmona draudė į žvejybą?Pas jus negali ateiti draugai?Jūs planuojate kažkur išvykti?Viso to reikia klausti žmonos?Tai kur jūsų smegenys buvo, kai prisiekinėjote amžiną meilę?Sperma smegenys spaudė?Jaunimui patarsiu.Su damom šnekėkit meiliai ne tik apie brangakmenius, bet užsiminkit ir apie savo aistrą žūklei.Jei pas merginą galvoje tik brangūs akmenukai, tai ji ne Jums :tut: Akmenukai sudils, o pomėgis žvejybai, niekada :tut:
Niekada gyvenime žmonos neklausiau kur galiu eiti ir ką daryti, tą patį leidžiu ir jai.Tarpusavio supratimas yra stipresnis už laisvę.Draudimas tik pablogina tarpusavio santykius.Yra kaip yra.Nieko nekeisčiau.Patikėkit, pats brangiausias turtas, tai yra ŽMOGUS
Paskutinis taisymas: 2012-12-26 19:25 nuo Dolcas.
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas, ANRI, saulius67, zvejyskolia, justas82, Ramas02, donatasx3

Dolco blog'as 2012-12-26 19:51 #73387

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
Dolcas parašė:
Galvojau nerašysiu.Bet reikia.Gyvenimas verčia.Myliu.Tikrai myliu.Gyvenimą myliu.Pragyvenau 45 metus ir tikrai galiu padaryti išvadas.Kiek save atsimenu, visada su meškerėle rankose.Žmonai tas dzin.Žuvis smirda.Bent jai.Nu smirda, tai smirda, bet aš atkaklus, todėl meškerėlė vėl rankose.Ir taip 40 metų.O ką JŪS man padarysit?Ogi nieko.Pastoviai aiškina, kad tu išleidi tiek, kad mums užtektų 100 metų gyventi nevargstant.O kodėl mums nevargti?Mes juk gyvenam.Mes aplamai gyvenam.Kitas klausimas kaip gyvenam?Jei turi daug pinigų, tai tu laimingas?Tai tik dirbtinis laimingumas.Vedęs 25 metai, bet ir po šiai dienai susikibę už rankučių žiūrime meiliai vienas į kitą.Be pinigų :tut: Sunku buvo, labai sunku.Darbas yra, pinigų nėra.Vaikai maži ir jiems nepaaiškinsi, kad tėvai dirba už dyką :tut: Nieko nepadarysi.Dejuoti buvo smagu(lovoj), tad tenka ir dirbti, kad po dejonių jie nerėktų.Nesigailiu.Nieko nesigailiu.Gyvenu aš ir ne kas kitas.Gyvenu taip, kaip išeina ir man niekas niekada gyvenime nenurodys kaip gyventi :tut: O dabar pavydumui parašysiu kitiems.Jums žmona draudė į žvejybą?Pas jus negali ateiti draugai?Jūs planuojate kažkur išvykti?Viso to reikia klausti žmonos?Tai kur jūsų smegenys buvo, kai prisiekinėjote amžiną meilę?Sperma smegenys spaudė?Jaunimui patarsiu.Su damom šnekėkit meiliai ne tik apie brangakmenius, bet užsiminkit ir apie savo aistrą žūklei.Jei pas merginą galvoje tik brangūs akmenukai, tai ji ne Jums :tut: Akmenukai sudils, o pomėgis žvejybai, niekada :tut:
Niekada gyvenime žmonos neklausiau kur galiu eiti ir ką daryti, tą patį leidžiu ir jai.Tarpusavio supratimas yra stipresnis už laisvę.Draudimas tik pablogina tarpusavio santykius.Yra kaip yra.Nieko nekeisčiau.Patikėkit, pats brangiausias turtas, tai yra ŽMOGUS

Teisingi žodžiai ir mintis teisingai pagauta.žmogus iš praktikos kalba ir teisybė tikra teisybė su mumis ligoniais taip jau yra;tarkis kaip nori,bet Męs padarysim taip,kaip mums reikia.Žodžiu važiuoju link Klaipėdos,o Ji ir klausia;o Tu pro kur į Klp varysi,sakau,jog pro Šviekšną,na ir kaip manote,ką Ji man atsakė?Tai gerai,sako,užsuk,gal pagydys nuo Tavo meškerių ta ligoninė,atsakau-dar tokių daktarų negimė mano laimei. :lol:
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.082 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top