• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Receptai

Receptai 2014-01-07 11:49 #101040

  • fanas
  • fanas avataras
  • Offline
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1547
  • Gauta padėkų: 1894
DianaM parašė:
O ar yra pokyciu sveikatoje?Veikia tas birzgalas ar ne?Kas darosi jo isgerus? ;)

:vooo:

p.DianaM,čia juk ne cheminiai vaistai,kad veiktu greitai,antibiotikus ir tos reikia sugerti kursą,kad būtų rezultatas.Raudonas vynas širdžiai tinka,česnakas ne nuodas, o vaistas nuo visu ligų.Rezultatas panaudojus tą vaistą - neužčiopemas,bet teigiamai veikia organizmą.
Suvalgai daug daržovių,ar jauti,kad pasidarei sveikesnis,ne,bet nauda yra. Tiesa?
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas, saulius67, DianaM

Receptai 2014-01-19 11:47 #101721

  • TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Offline
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
dainiuška parašė:
Kas mėgstate žuvį valgyti su majonezu - išbandykite šį naują Daumantų gaminį:



www.vesiga.lt/lt/products/categoryProducts/Majonezai/product/___Daumantu____majonezas____MangoMajo____

Laba tinka prie žuvies :pop:

cia jomajo skonis,beveik kaip geras vaizdzelis
isbandem :good: :good: :good: :good:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Receptai 2014-07-28 10:06 #107760

  • Monato
  • Monato avataras
  • Offline
  • Naujokas
  • Žinutės: 1
Reiktų patarimo. :) Šaldytuvas jau prikimštas žuvimi, tad galvoju kaip dar ją būtų galima užšaldyti. Žinau, kad kai kurie mala ją ir daro tokį kaip žuvies faršą. Gal kas plačiau apie tai papasakotų? Ir ar tinka visos mėsmalės, pvz tokios: link visai nebrangios, tik ar tinkamos?
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Receptai 2014-07-28 10:24 #107761

  • Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Offline
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Malimui geriausiai tinka kuojos ir plakiai.Mėsmalė tiks bet kuri, tik reikia atskirti mėsą nuo pagrindinio kaulo.Kepant kotletus, būtina įdėti bent trečdalį maltos kiaulienos.
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Receptai 2014-07-28 14:45 #107764

  • Arta777
  • Arta777 avataras
  • Offline
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 768
  • Gauta padėkų: 841
Dolcas parašė:
Malimui geriausiai tinka kuojos ir plakiai.Mėsmalė tiks bet kuri, tik reikia atskirti mėsą nuo pagrindinio kaulo.Kepant kotletus, būtina įdėti bent trečdalį maltos kiaulienos.
Arba maltu,zaliu lasinuku :good:
Lengvai priklausomas nuo sito reikalo
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Receptai 2014-07-28 15:26 #107767

  • AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Offline
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Malimui geriausiai tinka šapalai, nes daugiau nelabai jie kam tinkami ;) Pas anuos daugiau mėsikės ;) :cheer: Kepti ar kitaip paruošti turi labai daug smulkių kaulų o sumalus jų nebelieka, todėl ir labiausiai jie tam tinkami ;) O kad sumalti nebadytų gomurio kauliukai, juos geriausia malti per kelis kartus, pridėti truputi riebesnės kiaulienos faršo, batono ir vuolia :clap: :good: :eat: :pop: - tikras skanumėlis su virta bulba ir padažiuku, šviežiu aguriecu, viską nuplaunant šaltu alučiu :alus: ;)
Paskutinis taisymas: 2014-07-28 15:27 nuo AudriusM.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Lydeka

Receptai 2014-07-28 17:50 #107768

  • baubas
  • baubas avataras
  • Offline
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
AudriusM parašė:
Malimui geriausiai tinka šapalai, nes daugiau nelabai jie kam tinkami ;) Pas anuos daugiau mėsikės ;) :cheer: Kepti ar kitaip paruošti turi labai daug smulkių kaulų o sumalus jų nebelieka, todėl ir labiausiai jie tam tinkami ;) O kad sumalti nebadytų gomurio kauliukai, juos geriausia malti per kelis kartus, pridėti truputi riebesnės kiaulienos faršo, batono ir vuolia :clap: :good: :eat: :pop: - tikras skanumėlis su virta bulba ir padažiuku, šviežiu aguriecu, viską nuplaunant šaltu alučiu :alus: ;)
Į tą visą dar dedu batono, bet prieš tai išmirkinu piene, pakepini svogūno galvą smulkiai supjaustytą ir morką tarkuotą. Bet šapalas vis vien neskanu, skaniau bruišė :lol: . O šapalas šiaip gražus ir stiprus, lai plaukioja :fish:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: balys

Receptai 2015-02-15 17:22 #109892

  • fanas
  • fanas avataras
  • Offline
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1547
  • Gauta padėkų: 1894
Pavasari bandysiu gaudyti su plūdine,tai bus smulkmės ir norėčiau iš jūsų gauti Žuvies vyniotinio receptuką.
Gal gali kas patarti
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Receptai 2015-03-05 17:26 #110089

  • Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Offline
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Iš kur tik gauti to skysto dūmo?Bet manau prieš tai ir per rūkyklą galima pratraukti

Žvejoju,nes nemoku dirbti
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Lydeka, baubas, Vitalijus, Ramas02, fanas, Arta777

Receptai 2015-03-05 22:35 #110096

  • baubas
  • baubas avataras
  • Offline
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Tokią "skorovarkę" turėjom apie 70 metus. Dėdavom į dugną medinius pagaliukus , ant jų žuvį ir užpildavom aliejum. Lygiai 40 minučių nuo šnypštimo ir išjungdavom . labai skanu būdavo strepetys (bėgūnas) ir aukšlė-kaip sakė "uklėja" ( ukleika)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Lydeka, Dolcas, Ramas02

Receptai 2015-03-19 18:20 #110230

  • Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Offline
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
:$:
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas

Receptai 2015-03-19 21:15 #110232

  • uriahheep
  • uriahheep avataras
  • Offline
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 345
  • Gauta padėkų: 383
Geriausios yra maltos aukšlės. Aišku, nuskustos , be galvų ir pelekų.Aukšlių maltiniai nors ir pilkos spalvos, tačiau labai skanūs .
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Receptai 2015-03-19 22:54 #110234

  • Ramas02
  • Ramas02 avataras
  • Offline
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1134
  • Gauta padėkų: 1084
uriahheep parašė:
Geriausios yra maltos aukšlės. Aišku, nuskustos , be galvų ir pelekų.Aukšlių maltiniai nors ir pilkos spalvos, tačiau labai skanūs .

O man aukšliū teko ragaut šprotų pavidale. Lengvai per dūmą pratrauktos ir kažkaip aliejuje stiklainiukuose užvakuotos.
Linkiu, kad pas Jus visko būtų, ir už tai Jums nieko nebūtų :)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Receptai 2015-03-19 23:15 #110236

  • donce999
  • donce999 avataras
  • Offline
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Ne visi broliai zvejai,bet visi zvejai broliai
  • Žinutės: 812
  • Gauta padėkų: 505
Auksles labai skanu padarytos autoklave,receptas pats paprasciausias,druska ir pipirai nu dar paliai savo nuoziura kanors,o skonis tai :cooll: :eat:
nu bet darbo tai ojojoj:nuskust,isvalyt ir dar pelekus nukarpyt.Nu bet i sezona viena karta verta.
NEVISI BROLIAI ZVEJAI,BET VISI ZVEJAI BROLIAI!
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.184 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top