• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Receptai

Receptai 2013-01-23 19:29 #76247

  • Vitalijus
  • Vitalijus avataras
  • Offline
  • Rimtas žvejys
  • Dugnine, spiningas, kartais pludine
  • Žinutės: 1145
  • Gauta padėkų: 1074
Valium and cherry wine
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Receptai 2013-02-17 08:53 #78738

  • Gintaras
  • Gintaras avataras
  • Offline
  • Naujokas
  • Žinutės: 72
  • Gauta padėkų: 43
Noreciau pasidziovint stintos gal zino kas koki gera receptuka,kad susuditi su druska tai zinau, bet gal kas zino dar kitoki uz atsakyma iskart dekoju
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Receptai 2013-02-19 14:06 #79019

  • donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Offline
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: baubas, girinis37

Receptai 2013-02-19 17:05 #79038

  • fanas
  • fanas avataras
  • Offline
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1547
  • Gauta padėkų: 1894
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Receptai 2013-02-19 21:17 #79055

  • donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Offline
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
fanas parašė:
Jo,viskas čia tikrai gerai atrodo,o ir aprašyta neblogai,ypač marinatas Stintai :good:
Bet iš savo praktikos,jei tik ją kepti,tai darau taip:
Stintą išvalius,ją apibarstau druska ir šiek tiek maltais pipiriukais(na dėl bendro skonio),o už valandos,ant įkaitintos keptuvės su aliejumi,dar apvolioju į manų kruopas(manus) pakepinu.Bent man geriau nei į paprastus miltus,nes iškepta stinta gaunasi traškesnė,na ir bent man-skanesnė. :eat: SKANAUS :bye:
Paskutinis taisymas: 2013-02-19 21:18 nuo donatasx3.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: girinis37, ANRI, Dolcas, selmis

Receptai 2013-02-26 15:00 #79700

  • girinis37
  • girinis37 avataras
  • Offline
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: ANRI, selmis

Receptai 2013-02-26 18:31 #79743

  • Arutis
  • Arutis avataras
  • Offline
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Įdomus variantas : rūkinti jau pamarinuotą žuvį :unsure: , reiks pamėgint... ;)
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Receptai 2013-02-27 07:37 #79816

  • girinis37
  • girinis37 avataras
  • Offline
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
va jum ir rykykla
!
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas

Receptai 2013-03-23 21:20 #83191

  • Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Offline
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
:vooo: Rammai, imk receptuką stintą kaip silkę. :pop:

http://cocinarendez-vous.blogspot.com/2012/03/stinta-kaip-silke.html
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Arutis, baubas, girinis37, ANRI, Dolcas, rammas, selmis, donatasx3

Receptai 2013-03-23 23:03 #83200

  • Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Offline
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Manau ir kuojos taip tiktų :)
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Arutis

Receptai 2013-03-24 10:27 #83223

  • Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Offline
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Dolcas parašė:
Manau ir kuojos taip tiktų :)

Aš panašiai kuojas taip darau ;) daiktas :good:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Receptai 2013-04-08 14:55 #84981

  • eljotas
  • eljotas avataras
Lašišos receptas, kurį dažniausiai naudoju kepant žuvį ant grotelių.

Lašišą perpjauname pusiau, nuplauname ir nusausiname. Ištriname su nedideliu kiekiu druskos, apšlakstome citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi. Kartais įtrinu imbieru - skonio reikalas. Kepame ant grotelių apverčiant kas 20 min, ant silpnos ugnies. Paprasta, tačiau skanu.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Receptai 2013-04-08 15:04 #84985

  • Arutis
  • Arutis avataras
  • Offline
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
eljotas parašė:
Lašišos receptas, kurį dažniausiai naudoju kepant žuvį ant grotelių.

Lašišą perpjauname pusiau, nuplauname ir nusausiname. Ištriname su nedideliu kiekiu druskos, apšlakstome citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi. Kartais įtrinu imbieru - skonio reikalas. Kepame ant grotelių apverčiant kas 20 min, ant silpnos ugnies. Paprasta, tačiau skanu.

Dar reiktų primint kiek laiko kepti... Lašiša kepama labai nedaug... ;)
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Receptai 2013-04-08 16:00 #84990

  • girinis37
  • girinis37 avataras
  • Offline
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
nu greit kas nors koki ydomu saslu receptuka israsot,nes mano jau atsibodo,treciadieni gryzta draugas is Danijos,tai uzsiprase saslykelio kad padaryciau :ohmy:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Receptai 2013-04-08 17:24 #84999

  • saulius67
  • saulius67 avataras
  • Offline
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
as tai kartais taip darau ,i mesa suberiu saslyko prieskoniu is prieskoniu krautuveles ir slakeli aliejaus ir minkau iki tol kol zmona pasako kad isprotejai ka darai i psio, da kartais pries minkima ipjaustau koki cibuli jai po ranka pasipainioja,visa sita uspaudziu dankciu kad butu prislegta ir po poros valandu drasiai ant jiesmo ,minkyt reikia rankomis ,geriausiai zmonos :lol: prieskonius pasirenki pagal skoni SKANAUS
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Arutis, girinis37

Receptai 2013-04-08 17:34 #85001

  • baubas
  • baubas avataras
  • Offline
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
saulius67 parašė:
as tai kartais taip darau ,i mesa suberiu saslyko prieskoniu is prieskoniu krautuveles ir slakeli aliejaus ir minkau iki tol kol zmona pasako kad isprotejai ka darai i psio, da kartais pries minkima ipjaustau koki cibuli jai po ranka pasipainioja,visa sita uspaudziu dankciu kad butu prislegta ir po poros valandu drasiai ant jiesmo ,minkyt reikia rankomis ,geriausiai zmonos :lol: prieskonius pasirenki pagal skoni SKANAUS
papildysiu Sauliaus receptą, cibulio nepjaustau, bet prie prieskonių ir aliejaus užspaudi citriną, įkuli kiaušinį ir išminkai, palieki pastovėti, po kelių val. užpili majonezu ir vėl suminkai :good: , palaikai pusdienį ir skanaus.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: girinis37

Receptai 2013-04-08 17:36 #85002

  • Arutis
  • Arutis avataras
  • Offline
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Galima ir nekept... :uj: :cha: :bye:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Receptai 2013-05-14 15:11 #88196

  • Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Offline
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
Jus man pasakykit,ka su ziobriu daryt?!?!?1Turiu 4 zuveles.Kiek zinau,netinka ziobris anei kept,anei virt.Dziovinti 4zuviukus vel nei sis,nei tas.
Astrus....
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Receptai 2013-05-14 15:14 #88198

  • baubas
  • baubas avataras
  • Offline
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Kabliukas parašė:
Jus man pasakykit,ka su ziobriu daryt?!?!?1Turiu 4 zuveles.Kiek zinau,netinka ziobris anei kept,anei virt.Dziovinti 4zuviukus vel nei sis,nei tas.
Pasidaryk " balygą"- silkę :good: tikrai skanu . Receptų pasigūglik , rasi.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Kabliukas

Receptai 2013-05-14 21:19 #88216

  • ANRI
  • ANRI avataras
  • Offline
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žvejosi-nesensi
  • Žinutės: 871
  • Gauta padėkų: 1709
Mes jei nerukinam, tai darom taip: navalom, išvalom, pasūdom, papipirinam, į pilvą pridedam krapų,svogūnų laiškų, šiaip įvairių žalumynų, kelis gabalėlius bulvių, suvyniuojam į foliją ir kepam apie 20 min. orkaitėje arba gamtoj ant grotelių. Skanaus.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: vitalka0130, Kabliukas, DianaM, donatasx3
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.058 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top