Balandžio 7d.
Jokių gyvų masalų neturiu, kad užmesti dugninę, tad beliko tik bandyti kažką apgauti su gumomis

.
Taigi šiandieną padariau lengvojo spiningėlio testą Nemune.
Saulutė išlindo apie 11val, tad apie 12 val jau klampojau per kalnus ledų ir kai kur labai gilų sniegą. Su auto važiuoti nerizikavau

tad pasiėmiau tik vieną spiningėlį ir saują guminukų.
Pradžioje mėginau visokius dirbtinius sliekus matylius ir pan. įsiūlyti baltai žuvytei. Neįsiūliau

. Virš valandos pamojavau tai prie vienos gilesnės vietos tai prie kitos, bet visiškai nieko.
Taip žaisdamas "nurėpliojau" tikrąja žodžio prasme, per kalnus ledų apie kilometrą.Su balta žuvimi neišėjo nieko tad persidariau sistemėlią ir

...na gal bent ašarukas pakrutins

.Vėl apie valandą visiškai nieko. Išmaišiau kelias gilesnes vieteles, bet nė krepšt. Kaitaliojau visokius mažus guminukus, galiausiai vietoje "paternoster" sistemėlės užsidėjau tiesiog karboninį pavadėlį, pasirišau paprasčiausią čeburašką ir tiesiog džiginau. Net nepastebėjau kaip atsidūriau dar už gero kilometro
Taip viskas būtų ir pasibaigę, bet praktiškai mano galinėje "klampojimo" per sniegynus ir ledynus, stotelėje,- bummm

.....ir
spiningavimo sezonas Nemune, mano valdose atidarytas
Gal niekas nesupyks, bet iš to džiaugsmo "priplęškinau" visą krūvą kadrų su laimikių
Ešeriukas netoli 400gr

Kaip tokiam metų laikui tai jau super

kad aplamai kažką pavyko tokiu laiku Nemune, mano valdose pagauti su spiningu

.
Pasmardinau rankas pavasarine žuvimi, užsiprašiau ešeriuko gero ateinančio sezono ir sugražinau į savo valdas. O jis lyg žinodamas, vos palietė vandenį, nėrė kaip strėlė, pas saviškius, su gera mano susakyta jam žinia. MANO SEZONAS ATIDARYTAS
Na, o lengvo komplektuko testas tik vidutiniškas.
Ritukė ABU GARCIA ORA CX 20. Iš 10 balų duočiau tikriausiai visus 10.

Jokių problemų ar nesklandumų.

Spiningas. BALZER DIABOLO VI 275cm JIG 2-12gr. Iš 10 balų duočiau tik kokius 6. bet kol kas net nežinau kodėl. Kažkas man su juo ne taip...o gal tiesiog reikia priprasti, tad neskubu nuteisti

Pintukas. SALMO ELITE BRAID. Iš 10 balų duočiau kokius 5. Sunaudosiu, bet daugiau nepirksiu.

Deklaruoja, kad labai slidus ir tylus. Nė velnio. Ir zvimbia kaip, bet kuris kitas ir vos kelias valandas pažvejojus slidumas baigėsi. Pats galas pradėjo darytis net šiurkštus. Taigi yra ir pigesnių ir labiau man pasiteisinusių

. Aišku sunaudosiu, bet jaučiu tas įvyks greitai

...
Tai tikriausiai ir viskas. Testas atliktas, o svarbiausia, SEZONAS ATIDARYTAS