Nors ir nekulinaras ir pirma kart gyvenime dariau suvelsiu aš jums receptuka kuri išbandžiau vakar ir šiandien jis jau baigiamas vartoti

Žodžiu prisigaudžiau kuoju ir pagalvojau kodėl gi iš ju nepadarius silkės
1. 500 gr. kuoju filė.(odelė lengvai nusisima,kadangi nugarkaulis su žobrais isimeta ir lieka šoniniai kaliukai jie aptirpsta valgai beveik nesijaučia).Supjaustom smulkiais kasneliais ir į bliudeli.\
2. 2 galvas svogunu supjaustom griežinėliais (galima ir daugiau kas mėgsta).tai pat į bliuda.
Paėmus kita inda:
3. 400 gr. virinto vandens.
4. 2 arbatiniai šaukšteliai druskos.
5. 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus.
6. 1 stopke acto ( bus labai švelni,kas macnesne mėgsta

galima 2 stopkes )
7. 1 grežinėli citrinos ispausti galima dėl skonio.
viska išmaišom ir užpilam kuojos gabalėlius su svogunais,dedam į šaldytuva 12 - 15 val.ir vualia