• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: AudriusM blog'as

AudriusM blog'as 2011-11-01 20:37 #33047

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Praėjusių metų mini meetas trukes net tris paras. Veiksmas vyko Volungiškių tvenkinyje

Arutis jama Volungiškių žuveliokus

Girinis nesismulkina. Jams lydį

Palapinių mikro rajonas ant Volungiškių tvenkinio kranto

Čebas irgi nusiteikes rimtai. Volubgiškių balai chana. Viską išgaudysim žuvienei :lol:

Uostas

Laikas prabėgu super smagiai :good: ir tai tesėsi tris paras :good: :good: :good:

Smagu buvo sudalyvauti nors žūklė nebuvo labai gausi laimikiais, bet žuvienei tikrai užteko. Ech,- geras susitikimas buvo....

girinis su savo meile :lol:

Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: TADZIUS, saulius67, Dafo

AudriusM blog'as 2011-11-01 20:53 #33049

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Tikriausiai jau praėjusių metų reportažus būtų galima ir užbaigti nes nieko daugiau įdomesnio atrodo ir nebuvo...na nebent dar ši "keptuvė" pakliuvusi ant plūdinės :good:

Praėjusių metų rudenio pabaigoje gimė kibkit.lt ir nuo tada jau daugumas foto yra čia jau publikuotos, tad toliau tik trumpai apie viską, kas įdomesnio buvo šiais metais.

Jums padėkojo šie nariai: ZIUPKA, Arutis, TADZIUS

AudriusM blog'as 2011-11-02 10:35 #33066

• dumiukas
  • dumiukas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 320
  • Gauta padėkų: 78
man kazkodel foto nerodo.. :oo: :nu:
ne viskas kas ryte pakyla yra saule :)

AudriusM blog'as 2011-11-02 18:15 #33096

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Žiema, Užventis. 2011.01.29
Startavo pirmasis kibkit.lt meetas :uj:
Tuo metu dar nebuvo labai gausiai kibkit.lt registruotų narių, bet vos gimęs tinklapis jau subūrė šaunų kolektyvą :good: :clap: Buvo malonu susipažinti su naujais meškerės broliais, o jų į susitikimą susirinko tikrai daug :sokis: .
Pagal programą dviejų dienų varžybos nuo ledo :ice: ir vakarinė programa užvenčio malūno "restorane" :alus: :drink: :daina: :grok: :sokis: :10: :eat: :good:

Prieš varžybų startą. Pirma diena.

Ir pasklido žvejai po visą tvankinį

Buvo stiprus vėjas, atviri tvenkinio plotai tačiau netgi merginos nepabūgo ir lygiai su visais dalyvavo varžybose :good:

Po varžybų jau laukė paruoštas stalas :hub: :good: :sokis: :drink: :alus: :daina:

Prie senesnių įrašų atsiranda vis nauji ir nauji. Ši vėliavėlė sėkmingai saugoma pas mane namuose. Pasijutau truputi kaltas kad nepagavojau ją paimti į jau buvusius susitikimus, nes įrašų joje tikrai būtų labai padaugėja. Manau ši mano klaida dar pataisoma :blush: ;)

Gera prisiminti...
Jei kas nesirįžta atvykti į tinklapio susitikimus manau tokios nuotraukos kaip ši turėtų padėti apsipresti. Šaunus kolektyvas ir dauguma susitinkma pirmą kartą :labas: :good:

Ne tik žvejojom, bet netgi šokom :lol: :sokis: :good:

Antros dienos varžybos :ice:

Neatsiliko nuo kitų ir merginos :f: :good: :good:

Varžybų prizininkai :clap: :clap: :clap:

Ir aš ten buvau. Alų midų gėriau, citrinufke užsigėrinėjau ir atrodo nieko burnoje neturėjau.
Pirmasis kibkit.lt meetas tikrai neprisvilo :good: :good: :good:

Jums padėkojo šie nariai: ZIUPKA, Arutis, Dolcas, TADZIUS, zvejyskolia, Dafo

AudriusM blog'as 2011-11-02 18:26 #33097

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Žiemą tik meškos miega, bet ne mes žvejai . Mini meetas Klausučių tvenkinyje :ice: :good:

Skanumėlis :eat:
Išbandomas Aručio "laužas" :good:

Dar ne kartą tai vieni tai kiti susitikome ant Klausučių tvenkinio ledo :ice: . Manau kad tradiciją pratesim ir ateinančią žiemą, :ice: kad tik to ledo būtų ;)
Jums padėkojo šie nariai: TADZIUS, Dafo

AudriusM blog'as 2011-11-02 18:36 #33099

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Pavasaris.
Kiekvieną dieną jau žvalgaus kada nutirps ledas :hub: kada, bus ledonešis Nemune :uj: .... Per žiema prailgsta tas laukimas :zip: kada bus galima užmesti atviro vandens sezono meškeres :fishing:

Diena po dienos prasideda ledonešis. Išsilieją Nemunėlis į lankas,ledonešio ledai pradeda lipti ant kelio Kaunas- Jurbarkas, o jei žiema buvo šalta ir ledai labai stori tai kartais net užsikemša Nemunėlis. Tada tai jau spėk bėgti kad bataisausi liktų :lol:

AudriusM blog'as 2011-11-02 19:14 #33108

• dumiukas
  • dumiukas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 320
nebesuprantu kas cia darosi visu kitu foto rodo o Audriaus ne, ir nemuno temoi visu kitu foto rodo, o kur Audrius dejo nei vienos nerodo..
ne viskas kas ryte pakyla yra saule :)

AudriusM blog'as 2011-11-02 19:31 #33109

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Pirmieji 2011 metų pavasariniai laimikiai pagauti Dubysoje :joint:

Nors tai nieko įdomaus,bet kažkuom įpatingos pirmosios žuvelės pagautos pirmą kartą prasidėjus atviro vandens ezonui. Kokios pirmos žuvelės tokie irmetai bus... :blush: :lol:

Dubysa nesenei ištirpdė paskutinius ledus. Srauni, vandens lygis aukštas ir tuoj tuoj šias sraunumas mėgins įveikti žiobriai

Atėjus pavasariui nesprendžiau kažką keisti, kad daugiau pažvejoti,o kaip kitaip ištrūkti iš namų :evil: Radau labai neblogą sprendimą. Nupirkau ir savo žmonai meškeres, įtraukiau ją į žvejybą :lol: :fishing: ir nuo tada atsiradau daug daugiau galimynių pažvejoti :evil: :lol: :good:

Truputi pasimokinta mano šeimininkė pradėjo ne vieną vietinį patyrusį žveją apgaudyti :cha: Taigi šeimoje jau abu žvejojantys :good:

Palyginti anksti pradėjau šių metų pavasarinę žūklę ir sekėsi visai neblogai jau nuo pat pirmų pamojavimų nemune su meškere :good:

Patinka pavasarė žvejoti. Tuo metų laiku visos Nemuno žuvys slankioja arti krantų, mažuose gyliuose, lengva pasiekti, masalą po žiemos ima godžiai ir būtent pavasarį plūdine pasitaiko pagauti gražiausius egzempliorius.

Paprastai be balandžio pabaigos į žūklę Nemune net neidavau , tačiau šie metai buvo išskirtiniai ir jau balandžio pabaigoje mėgavomės Nemuno gardėsiais :eat: :pop:

:lol: :lol: :lol:

Štai kokių kartais mamyčių pasigauna ankstyvą pavasarį visai prie pat kranto vos metro gelmėje

Jau dabar laukiu pavasarinės žūklės :f: :uj: . Mano tėviškėje tai pats "linksmiausias" laikas su plūdine

Po ilgos pertraukos šį pavasarį teko pagauti tikras raudas. Jau labai daug metų kai Nemune šių žuvelių neteko pagauti :good:

Pasitaiko kartais ir viena kita "keptuvė" tik gaila kad jos nelabai mėgsta mano tėviškės apylinkes

Paskutinis taisymas: 2011-11-02 19:34 nuo AudriusM.
Jums padėkojo šie nariai: baubas, TADZIUS, Dafo

AudriusM blog'as 2011-11-02 19:44 #33111

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Kaip nie vienais metais šiemet išmėginta net keletasžūklės naujovių. Viena iš jų "surf" plūdės. Pradžia nebuvo lengva bet po truputi įsivažiavau ir kuo toliau tuo labiau patiko :blush: .

Surf plūdžių sistemėlė

Keičiami svareliai

Išmėginau ir dar vieną naujovę plūdinei. Tai "bollo" plūdes. :good:

O kaip žvejyba be gero pikniko :lol: :drink: :hub: ;)

Paskutinis taisymas: 2011-11-02 19:56 nuo AudriusM.
Jums padėkojo šie nariai: ZIUPKA, TADZIUS, Dafo

AudriusM blog'as 2011-11-02 20:10 #33114

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Kai vandenukas Nemune šiek tiek nukrenta,kai pasidaro daug maž praeinamos pakrantės, pradedu spiningavimo sezoną :fishing: :f: Retai kada be gegužės pradžios pavyksta kažką sugraibyti. Dažniausiai tai būna gegužės vidurys. Pirmas taikinys pavasarinės lydekos,bet gegužės pabaigoje pradeda gerai kibti ir šapalai,tik tų šapalų kiekvienais metais pasigauna vis mažiau.
Taigi pirmi šių metų pavasariniai spiningavimo bandymai.

Ir šiek tiek rimtesnė lydekaitė vainikavo pirmus pavasarinius bandymus spiningu

AudriusM blog'as 2011-11-02 20:36 #33115

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Kaip žvejyba be bičiulių. Gegužės pradžia. Automobilis po automobilio gražioje Nemuno pakrantėje prie Gėgės renkasi kibkit.lt nariai. Nusimato šaunus meetas :clap: :good:

Malonu su bendraminčiais bičiuliais bendrauti forume, bet daug maloniau sueiti vidiems į vieną didelį kolektyva :clap:

Ziupkai už gerai suorganizuotą susitikimą - valyti žuvį ir varžybų dalyviams išvirti žuvienę :cha:

Niam niam,kad tik alučio nebūtų per maža :alus:

Koks meetas be Daliuko gitaros :grok: . Nemunas, vakaras, laužas,kepsnių kvapas, žuvienė, bičiuliai ir daina....ar gali būti kas geriau :good: Nuotraukos tos dvasios tikrai neperduos,- reikia sudalyvauti kad tai pajusti ir kas bent kartą sudalyvavo , tas daugiau niekados neatsispirs pagundai dalyvauti vėl ir vėl :good: :good: :good:

Viskas kas turi pradžią,- turi ir pabaigą... Bet manau tikrai dar daug daug kartų susitiksime :clap:

Jums padėkojo šie nariai: ZIUPKA, girinis37, Dolcas, TATA, TADZIUS, Dafo

AudriusM blog'as 2011-11-03 18:16 #33151

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Birželis.
Diena iš dienos, pajudėjo reikalai ir su spiningavimu :fishing: .Į seklumas pasišildyti išėjo lydekos, pasirodė vienas kitas šapalas. mekniukai. Vandens lygis taip pat nukrito iki normalaus lygio, tad kibau š darbą. Pats maloniausias metas kai visa žuvis aktyvi, nebijo slankioti po seklumas, o man to ir tereikia :hub: :good:

Pabyra viena po kitos ir lydekaitės. Tiesa nelabai didelės, bet lyginant su praėjusių metų vasara kai kibo visai smulkios ant legalumo ribos tai šios jau visai padorios :blush: :lol: ...nors galėtų būti ir didesnės :f: ;)

O ešerių ešeriukų. Nepamenu tokios vasaros kad jų tiek daug mano tėviškėje būtų. Kibo visur ir beveik ant visko. Nedideli, bet gausiai :good:

Pradžioje daugiau spiningavau sukriukėmis, vėliau žuveliokai labau domėjosi twisteriukais ir riperiukais ir kuo labiau šilo oras ir vanduo, tuo smulkesniais guminukai buvo valgomi.

Buvo ir auksinė diena :uj: kai per rytinę žūklę papuolė net 17 lydekų, ir tik kelios iš jų buvo ant legalumo ribos :P Kitos gražuolikės jau senei sulaukusios pilnametystės. Visos tada keliavo atgal tik keletą vis tik teko priglausti.Viena jų netoli dviejų kg. Pakiuvo tada ir keli normalūs mekniukai. Vienas iš jų virš pusantro kg :good: Tokių auksinių dienų retai pasitaiko :blush: . Smagiai tada pažvejojau, kaip aukšles su plūdine :blush: :lol:

Kitos dienos jau nebuvo tokios auksinės betkibimas buvo geras. Pradėjo pasigauti ir vienas kitas šapaliukas. Masalus reikėjo dar mažinti ir tai suveikė :good:

Paskutinis taisymas: 2011-11-03 18:18 nuo AudriusM.

AudriusM blog'as 2011-11-03 19:03 #33154

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Vandens lygis Nemune kaip ir praėjusią vasara. Viena dieną aukštas, kitą žemas. Ryte spiningaves ant seklumų vakare jau ten neprieisi. Labai tokie lygio kitimai trukdė žvejybai. Kiekvieną kartą atėjus prie Nemuno reikė prisitaikyti prie esamų sąlygų, keisti žūklės vietas, įrankius ir taktiką. Visa tai trukdė ir negalėjo būti jokios kalbos apie kažkokia vieną vienintelę taktiką.Beveik kiekviena diena- nauja strategija. Kai kuriomis dienomis nukritus lygiui jau buvo įmanoma prieiti prie tikrųjų mano mėstamų sraunių seklumų. Ten šapalai , o kartais nugaras parodydavo ir ūsoriukai :hub:
Turi šios žuvys kažkokios magijos. Jei yra galimybė ir šansų jas pagauti, galiu visą dieną šukuoti tokias vietas, nors gal net kibimo neturėsiu. Šapalo smūgis kaip narkotikas. Kartą paragaves negali sustoti. Ne ką mažiau užburia ir ūsorių kaip traktorių jėga. Jei kartą teko su šiomis žuvimis susigrumti tai jau sustoti neįmanoma. Norisi vėl ir vėl susikauti, pajusti šapalinį galingą smūgį, pajusti kaip negailestingai nekreipdamas į žvejo pastangas jį sulaikyti plėšia iš rankų spiningą ūsorius. Man tai maloniausia žūklė o gal labiau net ne žūklė o medžioklė.
Taigi pakritus vandeniukui visas dėmesys nukrypsta į šias žuvis, nors šalia kimba lydekos ar kitos žuvys :blush: :lol:

Štai ir seklumų gražuoliai :hub: :good:

Gal būt tai joks atradimas bet šią vasarą pastebėjau kad šapalams geriau už bet kokias sukrkiukes tinka mikro twisteriukai. Pradžioje keletą pagavau egzotinėmis spalvomis, bet vėliau isitikinau kad juoda spalva skaniausia. Tai buvo man naujas atradimas, tik teko padirbėti su masalo pravedimo technika. Duaigiausiai šapalinių atakų būdavo gan tankiai pintu valu trūkčiojant. Tuomet twisteriukas juda ne tolygiai sukant ritę, bet juda trumpais šuoliukais ir tai pasirodo labai vilioja plačiaburnius. Niekaip neatsispirdavo pagundai atakuoti ir meknės kurių paskutiniu metu mano apylinkėse daugiau nei šapalų :good: :f:

Kartas nuo karto patikrinu ir ūsorine seklumas. Nekimba, - mažai šią vasarą yra ūsorių bet vienas neatsispyres mano pastangoms pradžiugina galinga kova 4,5kg :good:

AudriusM blog'as 2011-11-03 19:37 #33157

• savas
  • savas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 177
Grazuolis :) :yes: Papasakok koks jo likimas ?

AudriusM blog'as 2011-11-03 19:40 #33158

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Birželis į pabaigą. Pagautas sėkmės seklumose, nepraleidau nei vienos progos pažvejoti,nors namuose laukė begalė remonto darbų, bet vos tik laisvesnė minutė ir aš vėl tuoj pat prie Nemuno :evil: :lol:
Žinau kad vasaros pabaigoje kibimas liausis, kad atėjus rudeniui galėsiu rūkyti pypke :joint: :batas: . Taip jau nuo senų laikų,kad atvėsus orams sunkiai sekasi mano apylinkėse. Gal žuvis pasitraukia, o gal tiesiog nemoku šaltesniuoju metų laiku žvejoti, todėl naudojuosi kiekviena menkiausia proga pamojuoti spiningu :fishing: :lol:
Mojuoju ir daugiau ar mažiau bet sėkmingai :good:

Labai susižavėjau juodų mikriukų darbu, patyrinėjau kodėl taip yra ir atradau naujas mikro masalų galimybes :good: Tai man padėjo nelikti tuščiomis net nelabai kibią dieną kai aplink niekas nieko nepagaudavo :cha: :lol:
Taigi mojuojam toliau ir ne vien mikriukais. Nemetų į šoną ir kitų masalų.
Nusekus vandeniui priėjau prie duobių beveik vidurį Nemuno. Nelabai kibimas yra bet papuola keletas gražesnių laimikių :good:

Atsiprašau už šia foto :blush: . Šitą gražuolią prieš fotografuojant reikėjo "nuprausti" :blush:

Ir tt ...

Šapalai po lydekiukų šėlsmo kažkur pradingo, bet tuoj atradau kad sukriukę mielai graibo meknės. Nors tai ne šapalas, bet ne ką maloniau už šapalus :good:

Smagiai kibo meknės :good: . Viena kita virš kilogramo, kitos puskilio. Pats smagumėlis :clap:

Jei pernai kaip išprotėjusios kibo mažos nelabai legalios lydekaitės tai šią vasarą panaši situacija su ešeriais. Nežinau kiek jų buvo galima prigaudyti kai kuriomis dienomis. :lol:

Smagumėlis birželį ant seklumų :uj: :good:

Pradžiugino seklumos ir dar vienu ūsoriuku :good: 5,6kg

:good: :uj:
Paskutinis taisymas: 2011-11-03 19:42 nuo AudriusM.
Jums padėkojo šie nariai: ZIUPKA, TADZIUS, Dafo

AudriusM blog'as 2011-11-03 20:40 #33162

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Birželio paskutinės dienos. Jau senei buvo kurti planai apsilankyti Nemuno žemupyje. Planas jamti šamą, tik aš dugninėmis nežvejoju :blush: ( ši klaida manau ištaisoma :lol: ) tai man užteks ir spiningu pamojuoti :blush: :fishinggg: . Svarbiausia susiktiti su bičiuliais :sokis: , palaikyti morališkai budint naktį prie dugninių paplepėti :fishinggg: ir aišku smagiai praleisti laiką :clap:

Gera valanda kelionės ir jau ruošiami ginklai žvejybai :joint:

Štai ir visas kolektyvas. ZIUPKA, TADZIUS, baubas, Murmeklis ir aš. Kolektyvas nedidelis bet jau panašu į mini meeta.

Man pirmais metimais kilinis lydekiukas. O toliau nei krapšt :batas: . Svetimos vietos nenoriai atskleidžia savo paslaptis :blush: Sulaukiam nakties. Šilta ir uodai nesnaudžia. Sujuda dugninės ir Nemunas padovanoja pirmą mažįlį. Gaila kad tik toks, juk tose gelmėse tikrai gyvena ne vienas monstras

Gera praleisti naktį beveik viduryje Nemuno ant dambos salelės :yes:

Bet dugninės daugiau nejudino niekas. Taip ir slinko naktis anekdotai, liksmi pasakojimai iš žvejybų ir tt

KAgi. Nemuno žemupys šį kartą nebuvo dornus. Ryte ant dambos seklumų dar iškrapščiau pora šapaliukų,pradėjo lyti ir išvažaivome. Bet prie Nemuno mano valdose oras buvopuikus. Taigi grįždami trumpam stabtelėjo bičiuliai TADZIUS su ZIUPKA mano valdose. Ir ne be reikalo...

Vakarienė tiesiog pievelėje prie Nemuno

Kagi. Tą karta laimikiais nemunas labai nenudžiugino , o gal tiesiog nebuvo tiek žvejota kaip parastai žvejojame. Buvo labai linksmai praleistas laikas draugų būrelyje o žvejyba gal tik priedas prie visko. ;) :lol:
Paskutinis taisymas: 2011-11-03 21:09 nuo AudriusM.
Jums padėkojo šie nariai: ZIUPKA, baubas, TADZIUS, Dafo

AudriusM blog'as 2011-11-03 21:30 #33167

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Liepa. Kaip kibimas spiningu prasidėjo,taip diena po dienos viskas nurimo. Pabodo mojuoti beveik tuščiai, beliko tik ešeriukai, bet ir tie graitai pabodo.
Prisiminiau plūdine. Kagi, pratesiu žūklč su plūdine :fishinggg:
Kukli darbo vieta :blush:

Veiksmas yra ir kuojos viena po kitos keliauja į sietlį. Paprastai liepos mėnesi su plūdine jau būna ne kas bet...Nesuprasi tų žuveliokų. Kartais jiems taip geriau, kartais kitaip. Belieka tik prisitaikyti kad patirti žūklės malonumą

Ne vien normalios kuojos kimba. Nat kukurūzo papuola ir menkiukų :good:

Pavasarį geriau dirbo musės lervos, vėliau sliekas,po to kažkodėl vėl musės lervos, o atėjus vasarai labiau pasitikiu kukurūzu, o ir didesnės žuvys papuola ant kabliuko :f: Pavasarį jaukinau dažniausiai žvejo tako karšiniu jauku, ir įmetus kiekvieną rutulį kibimas tuoj pat suaktyvėdavo, o vasarą pirktiniai jaukai nelabai veikė. Kibimas tik nežymiai pagerėdavo pajaukinus pirktiniais jaukas. Daug geresnis kibimas ir rezultatai buvo jaukinant naturaliais jaukais. Kukurūzai ir kruopos. Gal ne taip greitai šie jaukai [riviliodavo žuvį bet veikimas labiau ilgalaikis ir šiais jaukais man pavykdavo ilgiau išlaikyti žuvį jaukinimo vietoje. Labai pasiteisino naturalūs jaukai kaip buvo galimybė pajaukinti vakare ir žvejoti ryte. :good:

Ir taip visą vasarą. Nekimba spiningu, bandau pldine,nesiseka plūdine vėl tikrinu Nemuną spiningu. vienaip ar kitaip bet tuščių žvejybų pavyko išvengti :blush: ;) :good:
Paskutinis taisymas: 2011-11-03 21:32 nuo AudriusM.
Jums padėkojo šie nariai: ZIUPKA, savas, Dolcas, TADZIUS, Dafo

AudriusM blog'as 2011-11-04 17:09 #33212

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Liepa tesiasi. Spiningas, taip ir liko dulkėti kampe :blush: , nors kitais metais gan daug tokiu metu spiningauju, bet arba šią liepą nesisekė arba tikrai kibimas spiningu visai nurimo :batas: . Nepasigaudavo lydekos, šapalai iš vis pamojavo uodegomis ir atrodo išplaukė kažkur toliau nuo įkyraus spiningautojo :lol: Kelis kartus pamėginau, bet tik ešeriukai. Atsibodo spygliuotieji ir juo labiau kad kuo arčiau vasaros vidurio tuo mažesni daužė per mikro masaliukus. Vėl imu plūdinę, kliuginu puoduose kruopas ir švintant vėl Nemunan :fishing: :cheer:
Prisipažinsiu,- kai susipažines su tinklapio plūdininkais, tikrai nemažai pasisėmiau žinių apie žūklę plūdine, nusiploninau sistemėles, dar sumažinau kobinukų numerukus ir tai pasijuto ant rezultatų :f: :good: Nebuvau niekados labai aistringas plūdininkas, žvejodavau tik šeip... Valai gan stori, didoki kabliukai, nelabai jautrios sitemėlės ir tt. Niekados anksčiau labai nesigilindavau į visas tas subtilybes. Be reikalo :blush: . Šią vasarą pasigilinau, pasidomėjau kaip žvejoja kiti,kas kaip kur ir tt. Ne viską darau kaip kiti patyrę plūdininkai, bet kai kurias išvadas sau jau pasidariau, tad kiekviena žūklės tai kažkas naujo, nauja patirtis, nauji bandymai ir tt. Užkibau :blush: , patiko :good: ir plūdinė manau jau nedulkės kampe per vasarą, kaip ankstesniais laikais :blush:
Kagi, vėl jamam su pldne Nemuną :fishinggg: ;)

Vandens lygis Nemune liepos mėn. turėtų būti mažiausias, bet betvarkė tesiasi nuo pat pavasario. Keičiasi kiekvieną diena o bensras lygis gerokai aukštesni nei įprastai būna vasarą. Tenka prisitaikyti prie salygų nors vos ne kiekvieną diena pasikeitus lygiui keičiasi srovės gyliai, žuvis tai atsitraukia nuo pakrančių tai vėl slankioja arčiau kranto. Tenka išmokti pasinaudoti nepalankiomis žūklės sąlygomis, prisitaikyti ir tai sekasi visai neblogai.

Kartais net tokiu dideliu atstumu nuo kranto tekdavo įsikurti darbo vietą....

Štai kur tie rupužokai :evil: :lol: . Su spiningu nekimba, o kruopą graibo tik spėk sumatyt kaip plūdė žaibiškai dingsta nuo paviršiaus... :evil: :good:

Šapaliukai nelabai dideli bet papuolė keli ir arti kilogramo. Smagumėlis, tais nuplonintais valiukais su jais pakovoti. Šapalas juk ne karšis, ne kuoja. Kol privedi prie savęs,kol paimi į rankas tikrai padovanoja daug malonių kovos akimirkų savo chuliganišku elgiasiu :good:
Visu šimtu procentų pasitvritino vaikystės jaukai ir masalai,- kruopos, pasiteisino ir įsisavinti ploni valiukai ir maži kobinukai :good:
Smagios tokios žūklės kai ne viena neblogos kuojos spurda sietelyje :good:

Manau kad per šias žūkles tikrai truputi pasisėmiau naujos patirties žvejojant plūdine ir tai bus kaip investicija ateičiai :good:

Dauguma žuvelių kaip visada keliauja į savo namus , o į mano namus takeliu per karklynus kartas nuo karto keliauja tik kelios neišgyvenusios ar didesnės....

Paskutinis taisymas: 2011-11-04 17:33 nuo AudriusM.

AudriusM blog'as 2011-11-04 17:32 #33213

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Sulaukiau svečių. Per besisklaidantį rytinį rūką, keliuku prie mano pamėgtos tėviškės žūklavietės, blizgindamas automobilio šviesomis atrieda kibkit.lt Dievs,- girinis :labas:

Merksim plūdines, jamsim viską kas tik kruta vandenyje :uj: :fish: :f:

Visas kibiriukas jauko. Va dabar tai bus mano tėviškės žuveliokams :ikio:

Prasidėjo darbas. Plūdė užmesta, cigaretė uždegta, tuoj bus :f:

Smagiai pažvejojome nors kibimas ne pats geriausias buvo, bet tokie mikro susitikimai su giriniu tapo jau tradicija. Antra jau vasarą kai apsilanko mano valdose Dievs. Manau ir kitą vasarą bent kartą tikrai pamojuosim meškerėmis mano valdose su girinuku :good: Molonūs tokie mikro susitikimai, o dar kai vienas kitas žuveliokas pasigauna tai nebesinori ir namo....bet viskam yra pradžia ,- yra ir pabaiga....
Laimikis :good:

Trupams pasiplepėjimas ir laikas namolio......

AudriusM blog'as 2011-11-04 17:55 #33217

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Dar vienas mikro susitikimas, tik šį kartą svečiuose spiningautojai :labas: :good:
Malonu naujos pažintys :good: Susirinko spiningautojai. Pelekas, Dafo , TADZIUS ir aš. Nežinia ko galima tikėtis spiningu, ne paskutiniu metu nelabai man sekėsi ir dažniau plūdydavau plūdę, taigi pabandysim ir sužinosim

Nepamiršiu šio susitikimo, vien todėl, kad kelias dienas po jo skaudėjo žandikaulius nuo juoko :lol: :lol: :lol: . Linksmas kolektyvas, anekdotai, nuotykiai žūklėje ir tt :good:
Labai smagiai pamojavom spiningais nors tada kažko rimtesnio pagauti net nepavyko. Tikriausiai per daug linksmai mojavom spiningėliais :lol:

Ačiu vyručiai už super linksmai praleista laiką :clap:

Tikiuosi, kad ir ateinančią vasarą vėl susibėgsim taip linksmai pamojuoti spiningais :fishing: :hub: :vooo:
Paskutinis taisymas: 2011-11-04 17:57 nuo AudriusM.
Jums padėkojo šie nariai: ZIUPKA, TADZIUS, Pelekas, Dafo
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.078 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family