• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: AudriusM blog'as

AudriusM blog'as 2013-08-29 19:25 #93541

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
:cooll: tai kaaaai Karšis :hub: :clap: :good: Čia jau ne keptuvė, o visas pečius. :uj: Čia, Audriau, tau kompensacija už šiemet nepavykusią ūsorių žūklę, nors gal dar ir ta nuskils. Imk dainiuškos valdas. :yes: Tavose matyt jau ūsų ištekliai baigės.
:vooo: brač, gražus :f: Ale, kaip "džiaugsis" Girinuks pamatęs...pas jį tik tavo žolės vėl nuplauks :angry: :cha: :cheer:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM

AudriusM blog'as 2013-08-30 13:22 #93579

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Rugpjūčio 30d.

Šiam rytui net nesiruošiau :cha: . Buvo likę dar trys skardinės kakarūzo. Nusprendžiau sužvejoti fideriukais viską iki nulio ;) .
Neklampojau į savo gerąją vietelę, o sėdau ten kur kažkada žvejodavau plūdine. Geras privažiavimas, nereikia toli temti mantos :evil: . Jei kibs,- gerai, jei ne, - tiek ir bėdos ;)
Šalia įsitaisė kaimynėlis su šėryklomis, "TRAPER" pašariukų, o aš kaip koks nuskriaustasis :blush: :cheer: , tik du fideriukai ir trys skardinės kukurūzo :cheer:
Vandens lygis labai iškilęs :no: , šiukšlių daugiau negu per pavasarinę akciją "darom" :evil: , tad žūklė nebus nuobodi :ikio:
Nekibo. Apie valandą net netimptelėjo. Paskui lyg pradėjo bruzdėti :fish: , bet kažkas ne taip :oo: . Pirmą karšiuką pasikirtau, pasimuistė ir nėra :oo: :evil: . Antras lygiai taip pat :box: . trečias prie pat kranto užsispyrė ir negulė ant šono. Paspruko ir tas :angry: . Paskui vėl stojo ramybė.
Kaimynėlis su pašarais ir šėryklomis, niego ne geriau gaudė. Jam kibo tik smulkios kuojikės, bet ir tos pačios vis prie kranto pabėga :cheer:
Kagi, ką čia daug ir berašyti.
Sena, gera su plūdine žvejoti vietelė, nepasiduoda taip lengviai. Iškrapščiau tik du nedidukus, karšiukus. Didesnysis gal netoli vieno kg.

Kaimynėlis tenkinosi tik keliomis sprindinėmis kuojikėmis.
Kol mirko nejudėdami fideriukai, tiesiog sėdėdamas mėčiu mikro masaliukus. Ešeriukai pakrantėse tiesiog šėlo, graibydami mailių. Kibo vienas po kito :cheer: Kai apie dešimt pagavau, mailius manau net atsipūtė :good: :lol:
Šio ryto bonusas:

Kagi, UŽTEKS. Pažaidžiau su fideriukais :blush: , laikas nupūsti dulkes nuo spiningų ir užsiimti "normalia žejyba :lol:
Paskutinis taisymas: 2013-08-30 14:39 nuo AudriusM.

AudriusM blog'as 2013-08-31 01:16 #93609

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
Žinai Audriau,kodėl aš džiaugiuosi Tavo parašytais straipsniais;
a,tai nemokama
b,visada smagu pasiskaityti kai pats nepagaunu :angry:
c,Tu visad rašai be užuolankų,t.y.-tiesą(manau)
d,paskaitęs Tavo straipsnių,visad suprantu,jog man dar turi daug Nemuno vandens nutekėti kol galų gale,parodysiu Tau Tavo vietą(prisisvajojau)
e,moki taip pateikti rašliavos eigą apie žvejybą(nors ir kokia ji Tau buvo),jog jaučiuosi kaip koks narkomanas,kuriam,tik To ir trūksta-DOZĖS.
f,ir t.t ir t.t.
O iš tikro džiaugiuosi,kad tai galiu skaityti pusvelčiui ir su dideliu malonumu,nors gal tai jau ir namiokas :oo:
Audriau,o kaip Tu manai,gal pats laikas savo pastebėjimus perkelti į kokį tai žurnalioką apie žūklę?Aišku,palikdamas ir mums mirtingiesiems ,patarimus,bei gražias akimirkas iš Tavo blogo? :bye:

AudriusM blog'as 2013-08-31 07:55 #93613

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Galiu pasakyti, kad keli iš forumo lankytojų tik Audriaus blogą ir skaito.Kitose temose nesilanko, nes užkniso skaityti rietenas.Taip man sakė 2 žmonės.Išvadadas darykitės patys.Iš tikro, tai paspausta padėka Audriaus bloge neatspindi to, ką galėtume išreikšti šiam nuostabiam žmogui.Visada malonu paskaityti, visada su gražiomis nuotraukomis.Nesvarbu, ar žmogus žvejoja ar poilsiauja, bet taip kaip padaro Audrius, mums daugeliui toli toli.
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, Kabliukas, Pelekas, zvejyskolia, Vincas

AudriusM blog'as 2013-08-31 15:22 #93623

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Ir AČIŪ ir....Gal Jūs geriau nieko nesakykit :blush: ;) . Geriau kritika, negu... :blush: :cha:
Rašau kaip išeina :blush: . Noriu, kad reportažai pagyvintų forumo veidą, o gal ir kažkokios naudos būtų, tiems, kas panašiai galvoja ir jau panašiai žvejoja.
Patarimas, "kokios spalvos buvo masalas", ant kurio kibo, tikrai nieko nepadės, todėl ir rašau bendrai, apie visą savo žūklę ir kai kurias, atrodančias visai nesvarbias smulkmenas, nes ne vien "masalo spalva" viską lemia ir vien spalvos žinojimas, nieko nepadės.
Kaip ir bet kuriam iš mūsų, manau malonu, kai nors kiek esi teigiamai įvertinamas, kai rašydamas, fotografuodamas žinai, juk bus, kas į tai pažiūrės ir gal net perskaitys. Kiekviena padėka, kaip paskatinimas, kaip teigiamas atsiliepimas, o jei yra bent kažkiek vertinama, tai jau mažas stimulas nesustoti :blush: ;) .
Kiek visame tame yra tiesos. Daug, kartais daugiau negu reikia, bet kartais kai kas ir nutylima :blush: ;) . Žvejai visi mėgstam pasigirti, pameluoti, tačiau dažniau meluoja tik tada, kai per metus pasigauna trys lydekaites, o būti pastebėtam norisi. Jei pagauni žuvies užtektinai ir daug daugiau, nebelieka jokios prasmės melui, nes medžiagos pasigyrimui ir be melo užtektinai.
Nenoriu, kad reportažai būtų laikomi, kaip pasigyrimo priemonė. Turėjus smagią žūklę, norisi pasidžiaugti, pasidalinti tuo džiaugsmu su tais, kurie vieninteliai tą mūsų žvejišką džiaugsmą tesupranta. Niekas kitas to juk nesupras, kaip malonu sielai, grįžus namo po sėkmingos žūklės. Juk taip ir norisi visiems "išrėkti" man šiandiena buvo puiki žūklė....
Dar kartą visiems AČIŪ, kad kartais atverčiat mano tinklaraštį, kad kartais paskaitot mano rašliavas :blush: :cheer: ir kol yra skaitančiu, kol bus apie ką rašyti, manau rašysiu ir fotografuosiu. :vooo:
Jums padėkojo šie nariai: dainiuška, Dolcas, saulius67, mekas, Pokstas, donatasx3, Vincas, tamsosvaikis

AudriusM blog'as 2013-08-31 16:06 #93626

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Paskutinė vasaros diena :(

Nupūčiau dulkes nuo spiningo ;) Prie vandens jau radau visą būrį svečių :good: :sokis: :labas:
Norėjau aišku imti sunkiają artileriją :ikio: :cheer: , bet kolegų įkalbėtas sunkesnį spiningą, dar šiam kartui palikau automobilyje, o į rankas čiupau lengvesnį ;)

Pasilabinom :labas: , šokdami į bridekelnes paplepėjom :nu: :cheer: , susipakavom spininginę mantą ir patraukėm ieškoti Nemuno dovanų :f:

Nelabai sekėsi. Guminukų nenorėjo šį rytą valgyti net ešeriukai :box: . Jie naivuoliai vis dar tiki vasara ir blaškosi pasklidę, kas kur :cheer: Matyt užmiršo, kad nuo rytojaus jau ruduo, kad laikas burtis į didesnius būrius ir susirasti saugesnę duobę žiemojimui. Bet ne, jie pasklidę plačiai, tad ir kibimai tik atsitiktiniai. Karšys taip pat neragavo "smirdukų" :evil: . Jau per daug priprato prie saldžių mano kukurūzų :evil: :box: :cheer: . Na nieko, pabus keletą dienų ant dietos,- valgys ir guminukus :lol: :lol:
Taip, nelabai rezultatyviai ir leidom ryto valandas.
Kai supratau, kad nieko įdomensio nebus, nubridau ant sraunių seklumų. Lygis žemas, prieiti įmanoma, tad kodėl nepabandžius. Vėliau prisijungė ir kolegos ;)

Nedaug judesio ir seklumose, bet ten bent malonūs kibimai. Tai mekniukas, tai šapaliukas, tai žiūrėk net rainius, suspurda kitame gale.
Taip ir užbaigėm rytinę žūklę srauniose seklumose :blush: .
Nieko įspūdingesnio nepagavom, nors man intrigos buvo, kai pakibo ūsorius :t: :oo: :evil: . Nemanau, kad jis man kibo, skersai srovės traukiant sukrę, greičiau aš jį tik užkliudžiau. Apie minutę laikiau, vėliau tik zvimbė ritės stabdis ir...ir ate :bye: Nurėžė į kriaukles valą :( . Ir vėl matyt nelemta :box: :cheer: Gaila, nusinešė su savimi tokią kibią sukrę :evil:
Kolegoms sekėsi truputi sunkiau, tačiau jie gal būt nelabai buvo prisitaikę, tokiai žūklei sraunumose, tad viskas suprantama ;)
Kuklus mano laimikis :blush: . Buvo jo aišku daugiau, bet viskas ne įspūdingų dydžių, tik veiksmas :cheer:

Kaip sekėsi kolegoms, kokie įspūdžiai nuo sraunių seklumų gal parašys patys ;)

Lengvi pietūs po žūklės ir keliavom į namus.

Ačiū, kad apsilankėt :labas: :ty: . Smagiai pažvejojom ir net mano nuostabai, šį bei tą, nukrapštėm nuo sraunių Nemuno seklumų ;) .
Gal dar, ne paskutinį kartą, susitinkam šiais metais, mano valdose. Iki kitų kartų :vooo:

AudriusM blog'as 2013-09-01 16:39 #93660

• Pelekas
  • Pelekas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 980
  • Gauta padėkų: 1332
Eilini karta Audrius mums parode kaip gaudyt reikia :cheer: o mes tik mokemes :blush: Man tik eseriai kabinejosi, keli gal jau ir nieko buvo, kiti mazgiai. Beja, siemet daug atsikabina, net ir is kolegu ta girdejau. Vis protingeja :) Kolegai Nerijui pakibo keleta eseriu ir viens sapaliuks, o Arnoldas ta kart ko tai susipykes su spiningu buvo :cheer: Na bet laika praleidom idomiai, matem tokiu zuveliu kad ohoho...p.s. nieko, kita kart mes tuos "lasinius" pagausim ir isrukinsim... :P

AudriusM blog'as 2013-09-02 17:53 #93740

• lydekiukstis
  • lydekiukstis avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 1
  • Gauta padėkų: 16
Keletas akimirku ir is manes ;)
Rytas pasitiko su ruku, kuris vis nenorejo uzleisti vietos saulei...
Pelekas in action :f:

Cia mano sapaliokas, rystingai kirtes vos ne upes viduryje

Na ir "kuklus" vietinio seimininko laimikis :hub:

Gyveni zmogus ir mokaisi, Ačiū Audriui uz gera laika :10:

AudriusM blog'as 2013-09-04 21:19 #93863

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Rugsėjo 4d.

Po darbo iki sutemų dar pabraidžiojau po Nemuno seklumas. Ieškojau jo didenybės su ūsais.
Kol spigino besileidžianti saulė, patampiau sukrę per seklumas.

Keli ašariukai ir vienas mažas mekniukas. Tylu jau ant seklumų :batas: Tik ta vienintelė mekniuko ataka ir tebuvo.
Besislepiant saulei, dėjau gumą ;) . Stuksenau po ūsų ganyklas. Nieko neišėjo. Neturėjau jokio kibimo.
Atrodo bus pirmi metai kai žvejoju ūsus ir nė vieno nepagaunu :(

Bežvejojant pritemo, pasimetė iš akių mano orientyrai, sunkiai radau per kur išbristi į krantą :oo: :cheer: Dar ilgiau būčiau pažvejojas :fishinggg: , tikriausiai būtų tekę laukt ryto vidurį Nemuno :cheer:
Paskutinis taisymas: 2013-09-04 22:54 nuo AudriusM.
Jums padėkojo šie nariai: dainiuška, ANRI, Dolcas, Metas, donce999, rammas, Pelekas, mode, donatasx3, IvanTek, kolega

AudriusM blog'as 2013-09-05 22:39 #93963

• Pelekas
  • Pelekas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 980
  • Gauta padėkų: 1332
Kai as siemet nieko doro nepagaunu, tai Audriaus reportazai man yra vaistai sielai, dusiai nuramint... Jau laukiu, nesulaukiu sekancio... :oo:
Paskutinis taisymas: 2013-09-05 22:40 nuo Pelekas.

AudriusM blog'as 2013-09-08 20:23 #94123

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Tik išvažiuok trumpam karpių pagaudyt, o mano valdose jau betvarkė :cheer:
Grįžęs po karpio varžybų lėkiau iki Nemunėlio, žiūrėti kas ten darosi :evil: :cheer: . O darosi štai kas :oo: :cheer: :labas: :good:

Mode, Ešerys ir chrustikas, smaugia mano valdas :fishing: :ikio: :cheer: .
Trumpai paplepėjom :labas: , užmečiau dar ir aš spiningiuką :fishinggg: ir net rankas spėjau su savo valdų silkute , virš puskilio pasmardint ir tada jie jau ruošėsi namo.
Fideriukais laimikiai kuklūs ir nieko įspūdingo nepapuolė, na o Modesto, su spiningu iškrapštytos lydekaitės jau visai gražios :good: . Malačius :good:
Kagi, trumpai spėjau sudalyvauti ir čia :blush: Draugai kartais svarbiau net už patį didžiausią nuovargį ;)
Dabar gult :zip: :blush:

Nemuno lygis labai žemas, bet tuo pačiu ir labai ramus.
Paskutinis taisymas: 2013-09-11 22:12 nuo AudriusM.
Jums padėkojo šie nariai: baubas, dainiuška, ANRI, Dolcas, rammas, mode

AudriusM blog'as 2013-09-08 21:06 #94133

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
nerodo nuotraukos :) :evil: o pažvejojom puikiai. Viena kilograminė, virna 1.7kg, kita beveik 1.8kg :nerd: :kul:
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas

AudriusM blog'as 2013-09-13 22:06 #94414

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Jau ne vasara :evil: . Kai visą dieną darbe, tai žvejyba, vis labiau darosi panaši į uždraustą vaisių :evil: Kabo ten kažkur aukštai ant šakos, o paragauti neina :evil: :box: .
Visi normalūs žvejoja, traukia :f: , o pats, tik važiuodamas panemuniais iš darbo namo, gali per auto langą visus nužvelgti ir pavydėdamas varvinti seilę :hub: :fishing: .

Rugsėjo 13d.

Paragavau truputi to uždrausto vaisiaus, kabančio aukštai ant šakos. Koks ten paragavau, - greičiau palaižiau ir tai tik per stiklą :cheer:
Vos valanda belieka pažvejoti po darbo.
Susiskubinau, vos ne tekinas moviau prie vandens ir nieko nelaukęs pradėjau mosikuoti spiningu :ikio: .
Nemunėlis ypatingai nusekęs :hub: , :good: priėjimai puikūs :good: , tik nėra tiek laiko, kad visur apsilankyti. Bandysiu patikrinti vieną seną, neblogą "skylę". Gal jau lydžiai bus susirinkę rudeniniai puotai :eat: .
Nemunas pasitiko "apsiniaukęs" ir smarkiai pasišiaušęs nuo pietrytinio vėjo :no: :( .

"Skylė" nebuvo labai dosni. Tikriausiai dar anksti.
Trys praalkę tokio dydžio spygliuočiai

Viena kilinukė su trupučiu

Ir dar viena truputi mažesnė, pakraštyje padarė "žvakę", atsikabino, bet vis tiek pati išlėkė į krantą :good: :cheer: . Pastūmiau su batu, gyvenk :bye:

Valanda prabėgo :oo: , pradėjo temti :no: , negana to ir lietus iš kažkur atslinko :evil: . Slinkau ir aš namo. :vooo:
Paskutinis taisymas: 2013-09-13 22:07 nuo AudriusM.

AudriusM blog'as 2013-09-14 13:53 #94441

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Rugpjūčio 14d.

Ryte, tik švintant, susiskambinom su giriniu ir nutarėm padraugauti :fishinggg:

Dariukas su fideriukais, o aš...o man kaip išeis :blush:
Užmečiau fideriukus, bet nelabai man patiko vieta, tad pasiruošiau ir spiningėlį.
Per valandą vienas ar du kibimai. Kuojikės :no: . Nelabai gerą vietą pasirinkau :cheer: . Ten kur buvo duobė, dabar jau neša smėlį :oo: , bet jau tingėjau kraustyti kitur :zip: . Jei labai norės, užkibs :f: :cheer:
Dariukui irgi ne ką madriau, bet pas jį dar šiek tiek kibo jau karšiukai.

Nedideli ir kibimas taip pat retas bet, geriau tiek, negu visai nieko ;) .

Neturiu tiek kantrybės, kai taip retai kimbimas, tad į darbą leidau spiningėlį su mikriuku.

Apie 12val, atsisveikinom ir namo. Ryt atrodo vėl susimatysim ;) , o ir kolektyvas žada būti jau ne menkas :uj: :clap: :sokis:
Spiningu karšiukai nesusigundę, ešeriai taip pat kažkur į kurortus išvykę, nes rytas nebuvo pats maloniausias.
Ačiū Dariukai, kad mane nufotkinai :ty: , nes kai vienas žvejoju, tai visos mano foto tik žuvis laikoma rankoje :blush: :cheer: .
Jums padėkojo šie nariai: chrustik, baubas, girinis37, ANRI, Dolcas, rammas, saulius67, mode, donatasx3, IvanTek, kolega

AudriusM blog'as 2013-09-14 15:02 #94448

• mode
  • mode avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1272
  • Gauta padėkų: 755
Cia tau Audriau Girinuks turi dekot,nors karta jo baisinius karsius pamatem :uj:
Jums padėkojo šie nariai: rammas

AudriusM blog'as 2013-09-15 14:34 #94489

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Rugsėjo 15d.

Nuo ankstaus ryto jau vyko veiksmas mano valdose.
Kai atvažiavau į vietą, jau visa pakrantė buvo nusėta žvejais :)

Į kitą pusę, visa pakrantė užsėsta su fideriais.

Fideriais žuvį bandė vilioti Girinis, Vitalka ir Metas, o spiningais Mode, Ešerys, dar du draugai iš Kėdainių ir rammas. Vėliau prie spiningautojų prisijungė dar crustik su Dolco sūnum, o pabaigai fideriauti atvažiavo ir Dyrikas.
Žodžiu gavosi beveik mini meetas :cheer: :good:

Jei žuvies dar kažkada kažkiek buvo, tai po šio suvažiavimo, iki pavasario mano valdose bus tuščią :oo: :batas: :cheer:
Gerai kad su kibimu ne sebūklai :evil: :cha: :cheer: . Spiningautojams tik vienas kitas ešeriukas, fideriais taip pat ne prūdai. Keletas karšiukų ir šiek tiek smulkmės, tačiau vienas spiningautojų laimikis tikrai buvo įspūdingas :good:

Buvo ir kelios lydekaitės, bet dydžiai tik šiaip sau.... Tik rammas dar šiokią tokią normalesnę lydekaitę pagavo apie 1,8kg.

Kai kibimas nesmarkus, tai visokių minčių prilenda į žvejų galvas :cheer: . Neapseita ir šį kartą be "rem" komplektuko :blush: ;) ir netgi ne vieno :oo: :cheer:
O kaip gi kitaip. Prie Nemuno jau ne kurortai, vėsu, rytys vėjas košia kiauriai per rūbus, tad lašas kitas šilumos, tik kūno šilumai palaikyti :blush: :cheer:

Nelabai supratau, bet nuėjus iki automobilių, štai ką viename auto radau :oo: :cheer: :good:
Tikriausiai netyčia atvažiavo :good: :cheer: :labas:

Gal ir ne gausiai buvo pagauta žuvies, bet vis vieną buvo smagus susibėgimas :good: . Su kolegomis iš Kėdainių, net praėjom spiningaudami per seklumas :batas: , patikrinom ir kai kurias kitas, kibesnes vietas. Na visur, kur bemesi ir ką mesi, kibimas labai silpnas arba visai jo nėra. Fideriais taip pat tik keli karšiukai, bet manau niekam nuo to nuotaika nesugedo. Ne kiekvieną dieną juk toks būrys susirenka :sokis: tad žuvies kiekis jau lieka antroje vietoje :blush: ;)
Buvo smagu :vooo: nors aišku truputi gaila, kad sunkiai kibo :( ir kad viskas taip gretai baigiasi :evil: .

Iki kitų kartų :vooo: Atviro sezono žūklė dar nesibaigė ;)
Paskutinis taisymas: 2013-09-15 14:39 nuo AudriusM.

AudriusM blog'as 2013-09-15 21:46 #94506

• mode
  • mode avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1272
  • Gauta padėkų: 755
dekui Audriui uz svetinguma ir patarimus,ir aisku dekui Vilkijos velniams :uj: ,xoroso adachnuli :cheer:
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, rammas

AudriusM blog'as 2013-09-21 21:20 #94898

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Rugsėjo 21d.

Kažkaip ne taip prasidėjo ruduo. Pylė lietus visą savaitę. Nemune jau pradėjo stipriai svyruoti vandens lygis, o kai lygis makaluojasi, tai visada pasipila šiukšlės :(
Visą savaitę net nebuvau prie vandens. Nelabai ir šiandien degiau noru atsidurti prie Nemuno, nors rankas jau labai niežtėjo :blush: :cheer: Nuo pat ryto su trumpomis pertraukomis lijo, bet jau po pietų pradėjo kažkas keistis į gerą :unsure: .
Kas dešimt minučių vis dirsčiojau pro langą, gal jau laikas, gal aprimo lyti, gal jau pakuotis spiningą, aprangą ir masalus. Taip dvejojant sulaukiau 16val. Lietus tikrai nurimo, debesys pakilo aukščiau, o vakarinėje pusėje jau matėsi pro debesų patalus, šioks toks prašviesėjimas, kaip tunelio gale :cheer: :yes:
Prie vandens buvau apie 16:30. Rankose sunkioji artilerija, rankinėje jau stambesbės gumos, sunkesni galvakabliai, volframo pavadėliai... Jamsim lydį. :f: ;)
Valanda "darbo" ir nė vieno tikro krepštelėjimo :batas: Gal porą kartų tik ešeriukai papurtė didelės gumos uodegą :evil: . Negana to, vakaruose pradėjo, iš po debesų lysti saulutė, o man virš galvos vis dar kabojo juodas "maišas" iš kurio pradėjo visai smagiai lyti :box:
Kai lietus aprimo, atsiskleidė graži Veliuonos panorama.

Lygis Nemune šiai minutei žemas, bet vis vieną plaukia daugokai šiukšlių, nes prieš dieną lygis buvo visu pusmetriu aukštesnis.
Lydžiai nekibo visiškai, bet ešerinių pabaksnojimų vis buvo. Dėjau lengvesnį galvakablį, kabinau mažesnė :KEITECH" gumą ir kiek padirbėjus pirmas yra :yes:

Kiek pasiblaškius, kitoje vietoje "sėdo" kitas, o šis pasirodo visai solidus :good:

Suvalgė jau antrą gumą, tad dėjau "REINS" guminuką. Su reins'u netgi dažnesni kibimai :yes: ;)

Kiek čia to vakaro. Vos tik įsismaginau ir jau temsta.
Visų ešerių nerinkau :tut: . Paėmiau tik tuos kurie man patiko :evil: :cheer: . Jei visus būčiau rinkęs, tai ir dienos normą gali netyčia viršyti :yes: .
Trumpai bet smagiai pažvejojau :uj: . Keturi ešeriukai 600-700gr :clap: :good: . kiti per pus mažesni. Gaila, kad buvau su sunkiaja artilerija, nes su lengvu spiningėliu būtų buvęs dar didesnis malonumas su tokiais kupriais eiti imtynių :cheer:

Temo, nors vis dar kibo :t: . Radau šiokią tokią jų susibūrimo vietą ;) :yes: , o ir egzemplioriai toje vietoje gana solidūs :good:
Ryt su sviestuku pačirškinsim keptuvėje :eat:

Lygis Nemune šiai minutei žemas, skaidrus, daugoka šiukšlių bet žvejoti įmanoma, o paieškojus pasirodo dar ir pagauti kažką galima :vooo: .
Paskutinis taisymas: 2013-09-21 21:26 nuo AudriusM.

AudriusM blog'as 2013-09-21 21:43 #94899

• Ramas02
  • Ramas02 avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1134
  • Gauta padėkų: 1084
Nu tu Audrau pavarai :good: , išvažiavai tuo laiku kai aš grįžau. Aš pravaikščiojau apie 4 valandas (aišku tokių masalų neturiu kaip tu)Gal vieną grybštelėjimą turėjau, bet žuvies :batas: Reiks į kursus pas tave užsirašyt :blush:
Linkiu, kad pas Jus visko būtų, ir už tai Jums nieko nebūtų :)

AudriusM blog'as 2013-09-22 15:51 #94936

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Rugsėjo 22d.

Nuo 9val iki 13val, atakavau ešerius :ikio: . Vakar smagiai kibo ir solidūs :f: , o šiandien visai ne kas :( :batas: .
Vakarykštėje vietoje, vos tris nedidukus suviliojau. Yra ten jų, bet nevalgo :tut: :box: . Išbandžiau nuo įvairiausių nevalgomų guminukų iki "CRAZY FISH" česnakinių, sliekinių smirdukų, išbandžiau visas "REINS" spalvas, "KEITECH". Nevalgė nieko :batas:
Dydžiai tik tokie.

Žvejojau be lydekinių pavadėlių tai būtinai turėjo užsikabinti apie 43cm silkutė :evil: :box: :cheer:

Sėkmingai, nenukando :evil:
Per visą šios dienos žūklę, ištikrinau beveik 2km Nemuno pakrantės. Beveik visos ešerinės vietos tylėjo :batas: išskyrus vieną. Nežinau kodėl, bet ten atėjus kibo puikiai, tik dydžiai :no: .
Kuo daugiau žvejoju, tuo mažiau suprantu, kodėl vienoje vietoje alkani ir kimba vos ne kiekvienu pravedimu, o kitose vietose jų tikrai yra, kartais ragauja, bet nekimba.
:bskbl: Deje,- toje vietoje visi buvo labai smulkūs ir man nesimpatiški :cha: :cheer: , tai ilgai su jais nežaidžiau.
Apie 13val. baigiau. Per tą laiką kelis kartus smagiai išprausė lietus :cheer: , talžė veidą smarkus vėjas su lietaus lašais, masalai, nuo smarkaus vėjo skrido į priešingą pusę negu metu, žodžiu žūklė buvo truputi ekstremali :cheer:
Nepagavau, tai nepagavau, bet vis tiek žvejišką smalsumą patenkinau :blush: Dabar ramus, murksau kaip katinas šiltai- sausai namuose :good: :cheer:

Lygis vis dar žemas, bet atrodo jau pradėjo kilti.
Paskutinis taisymas: 2013-09-22 15:54 nuo AudriusM.
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas, baubas, dainiuška, donce999, rammas, donatasx3
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.212 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top