Karsis keptas orkaitej:paprasta,pigu,skanu ir greitai pagaminama

...reikes:karsio,morku,svogunu,aliejaus,prieskoniu,bulviu.1kg.karsiui 800g.morku,3nemazi svogunai.Nuvalome karsi,(palikti galva)kad maziau asaku butu karsio sonus supjaustom kvadraciukais(labai astriu peiliuku),tada prieskoniais apibarstom,kas kaip megsta,druska-pipirai,zuvu prieskoniai ir t,t.mes dedam pipirus ir bulviu prieskonius.kol zuvis stovi su prieskoniais susitarkuojam morkas ir susipjaustom svogunus.viska pakepinam(pirma morkas po to svogunus,viska sumaisom.Ta mase dedam i zuvies vidu,galva,ant uodegos.kuo daugiau tuo skaniau!idaryta zuvi dedam i kepimo rankove,salia kas megsta bulviu su prieskoniais.Viska uzrisam ir i orkaite.Kepnam nedidelej temp.Laiko tikslaus nezinau kepu kol zuvies akys buna baltos,zodziu paziurejus matosi kaip jau buna iskepusi.Visada kepu is akies:-) iki valandos.Zuvis iskepta turetu atrodyti taip:
[url=
SKANAUS!