• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Receptai

: Receptai 2011-05-18 15:58 #16835

  • nėra
  • nėra avataras
  • Offline
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Jei atvirai tai folijoje ir orkaitėje žuvį kepu pirmą kart.Nustačiau 200+ ir 30minučių.NMa, o kas iš to išeis pažiūrėsime netrukus.Gaila tik, kad mobiliu fotografuota - nuotraukos neryškios.Tačiau skoniui gal įtakos neturės :)

Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Receptai 2011-05-18 16:15 #16836

  • baubas
  • baubas avataras
  • Offline
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Prie taip keptos žuvies labai tinka citrininis padažas :good:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Receptai 2011-05-18 16:26 #16837

  • tukas
  • tukas avataras
  • Offline
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 868
  • Gauta padėkų: 484
prasom baubo issamios citrinu padaziuko sudeties ;)
Kaip sakama OT Y DO... tur viskas but :-)))
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Receptai 2011-05-18 16:37 #16839

  • baubas
  • baubas avataras
  • Offline
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
tukas parašė:
prasom baubo issamios citrinu padaziuko sudeties ;)

:lol: :lol: Receptas labai paprastas :lol: :Nuvažiuoji į Maksimą, susirandi lentyną su padažais, susirandi Spilvos padažus, geltonas skystis vidui, parašyta "Citrininis padažas" ir skanaus :lol:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Receptai 2011-05-18 16:54 #16845

  • tukas
  • tukas avataras
  • Offline
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 868
  • Gauta padėkų: 484
o as galvojau koki sukta receptuka pavarysi :( nors taip maziau cackintis iviena lentyna padaziuko i kita :alus: :drink: ir i gamta! :balius: :lol: :lol: :lol:
Kaip sakama OT Y DO... tur viskas but :-)))
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Receptai 2011-05-18 16:58 #16846

  • nėra
  • nėra avataras
  • Offline
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Dėkui Baubui už patarimą.O dabar prašom jūsų teismui - gero apetito :blush:

Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Receptai 2011-05-18 17:50 #16853

  • girinis37
  • girinis37 avataras
  • Offline
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
gera padaza parases esu anksciau Siguti ,o nuotraukos super,net skonis jaucias :yes:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Receptai 2011-05-18 19:09 #16867

  • Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Offline
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Viena išklotinė kažkur dingo,ar nebus tik Sigutis paderinęs?O taip kepta žuvis paliko super :yes: įspūdį per meetą prie Nemuno.Manu ir aš taip pabandysiu,kada gamtoje būsiu.Manau Sigutis per ilgai kepė,gal žuviai nereikia pusę valandos tokioj tem?
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Receptai 2011-05-18 19:23 #16874

  • girinis37
  • girinis37 avataras
  • Offline
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
15 .20 min gana
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Receptai 2011-05-18 19:27 #16875

  • baubas
  • baubas avataras
  • Offline
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Na nežinau, aš karšį, vėgėlę, apie 40min. kepu :yes:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Receptai 2011-05-18 19:42 #16880

  • Arutis
  • Arutis avataras
  • Offline
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Manau, kad išklotinei, ir dar folijoje 20 min. per akis...
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Receptai 2011-05-18 19:58 #16882

  • Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Offline
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
Koks dabar skirtumas,kiek laiko kepti reiketu: 10min. ,ar 30 min.,svarbu ,kad skanu gautusi!?!? Matosi,kad pas Siguti skaniai gavosi :yes:
Astrus....
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Receptai 2011-05-19 03:19 #16894

  • nėra
  • nėra avataras
  • Offline
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Dolcas kaip visada pastabus - vienos išklotinės puselės tikrai nėra :blush: Kadangi pirmą kart kepiau tai nesinorėjo apsijuokti ir nedakeptą pateikti į stalą.Todėl kaip "toks kulinaras" vieną gabaliuką pirma išbandžiau pats :blush: Atrodo ir 30minučių kepimui užteko (kadangi žuvis ne itin didelė) ir prieskonių pakako, o baubo citrinos variantas irgi tiko nes dukros draugės dėkojo ir sakė skanu :yes: Va, kaip aš čia netyčia ėmiau ir pasigyriau :blush:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Receptai 2011-07-07 08:22 #22368

  • aras
  • aras avataras
  • Offline
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 576
  • Gauta padėkų: 417
Ką galima skanaus paruošti iš smulkesnių plakių :P
8-)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Receptai 2011-07-07 08:46 #22371

  • TATA
  • TATA avataras
  • Offline
  • Pradedantysis
  • Zvejys-ligonis
  • Žinutės: 359
  • Gauta padėkų: 221
Kai netingiu,as nusivales ne tik plakius,bet aplamai visa nedidele zuvi istrinu prieskoniais ir gerai apkepu,paskuj sudedu i stiklaini,i kuri pries tai ipjaustau morka grezineliais ir svoguno,kad butu ant dugno,sudejes zuvi ant virsaus vel uzdedi morku ir svogunu(svieziu),tada issiverdu marinata,darau siek tiek rugstesni nei silkei ir uzpilu,pilu karsta tik nuemus nuo virykles,kaip atvesta visas turinys,sast i saldytuva porai dieneliu,o paskuj kaip tik nori,su bulvem ar ryziais ar duona juoda,kapoji zuvyte tik tolka tak,nesijaucia nei kaulu nei ka,oi skanumelis gardumelis,nes seilyte nutyso :good:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Receptai 2011-07-15 05:05 #23188

  • nėra
  • nėra avataras
  • Offline
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Švariai nuvalome voveraites ir nuplauname.Vėliau dedamwe į puodą.Užvirus vėl nupilame, nuplauname ir tada naujai verdame.Toliau pridedame prieskonių, o į pabaigą bulvyčių.Kol verda, lygegriačiai galima paspirginti spirgučių (kas mėgsta riebiai).Pirmu variantu išvirus dedame grietinės ir valgome.Antru variantu bulvytes išverdame atskirai, o išvirus voveraites jas nukošiame ir užpilame spirgučiais.Šalia pridedame šviežiai virtų bulvyčių.



Pirmu atveju gaunasi voveraičių sriuba, o kitu atveju jau antras patiekalas.Gero apetito :)

Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: donce999, aras

: Receptai 2011-07-15 12:59 #23262

  • donce999
  • donce999 avataras
  • Offline
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Ne visi broliai zvejai,bet visi zvejai broliai
  • Žinutės: 812
  • Gauta padėkų: 505
Karsis keptas orkaitej:paprasta,pigu,skanu ir greitai pagaminama :-) ...reikes:karsio,morku,svogunu,aliejaus,prieskoniu,bulviu.1kg.karsiui 800g.morku,3nemazi svogunai.Nuvalome karsi,(palikti galva)kad maziau asaku butu karsio sonus supjaustom kvadraciukais(labai astriu peiliuku),tada prieskoniais apibarstom,kas kaip megsta,druska-pipirai,zuvu prieskoniai ir t,t.mes dedam pipirus ir bulviu prieskonius.kol zuvis stovi su prieskoniais susitarkuojam morkas ir susipjaustom svogunus.viska pakepinam(pirma morkas po to svogunus,viska sumaisom.Ta mase dedam i zuvies vidu,galva,ant uodegos.kuo daugiau tuo skaniau!idaryta zuvi dedam i kepimo rankove,salia kas megsta bulviu su prieskoniais.Viska uzrisam ir i orkaite.Kepnam nedidelej temp.Laiko tikslaus nezinau kepu kol zuvies akys buna baltos,zodziu paziurejus matosi kaip jau buna iskepusi.Visada kepu is akies:-) iki valandos.Zuvis iskepta turetu atrodyti taip:

[url=

SKANAUS!
NEVISI BROLIAI ZVEJAI,BET VISI ZVEJAI BROLIAI!
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Čebas, tukas, aras

: Receptai 2011-07-28 12:54 #24289

  • kestas
  • kestas avataras
  • Offline
  • Pradedantysis
  • Rytooo bus geriau...
  • Žinutės: 165
  • Gauta padėkų: 71
TAI VA TAS SMETONIŠKAS receptėlis vėžiukams. SOOOORY pažodžiui ir paeiliui tiksliai neprisimenu . Imami 12 vėžių galiūnū. Jie dedami į padėklą su grietine,jos turi būti pripylta kad vėžio burnikė būtų pamurgdyta grietinės paviršiuje.Vėžiai ''ryja'' grietinę,ir praktiškai tuštinasi tuo pačiu metu, taip kad išsivalo savo organizmą ir kartu įgauna pikantišką skonį. Po kelių valandų juos išimame iš padėklo ir nuplovus dedame į verdantį vandenį.Prieš tai į vandenį dedame druskos ir kmynų,pagal skonį.Paraudonavus vėžems po kelių minučių jie išimami ir paliekami atvėsti. Atvėsus vėžems, ištraukemas buteliukas su kmynų degtinėle ir ....suvalgomas vienas vėžys ir užgerema taurele kmyninukės...po to du vėžiai ir dar taurelė....trys vėžiai ir vėl taurelė. Visas ritualas kiek aš atsimenu tuo ir baigesi. Gal aš pamažinau vėžių ir taurelių kiekį ,bet tik gal viena ir keliais vėžiais. Visgi tais laikais budavo linkę pabendrauti o ne prisigerti :balius: . SKANAUS
Paskutinis taisymas: 2011-07-28 13:18 nuo kestas.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Receptai 2011-07-28 16:29 #24370

  • tukas
  • tukas avataras
  • Offline
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 868
  • Gauta padėkų: 484
atsiprasau nieko nesupratau :( kaip tie veziai ta grietine eda? :unsure: ar cia rimtai ar kaip? :unsure: ar tikrai tu tik viena tos kmynines???????????????? :)
Kaip sakama OT Y DO... tur viskas but :-)))
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Receptai 2011-07-29 06:43 #24521

  • kestas
  • kestas avataras
  • Offline
  • Pradedantysis
  • Rytooo bus geriau...
  • Žinutės: 165
  • Gauta padėkų: 71
tukas parašė:
atsiprasau nieko nesupratau :( kaip tie veziai ta grietine eda? :unsure: ar cia rimtai ar kaip? :unsure: ar tikrai tu tik viena tos kmynines???????????????? :)
Tiesiog tam recepte buvo parašyta kad jie ėda ir iš karto toj pačioj grietinėj ši...ka. Na tave į grietinę įgrūstų ką galvoji tu :alus: vartotum,ne, griecinėlą :lol: Gaila kad aš neišsaugojau to recepto originalo,o ta dalis po pasigaminimo,t.y vartojimo dalis,labai gražiai aprašyta.Na tiesiog be eiliškumo valgymo dar trūko kad butų parašę apie ką šnekėti tarp taurelių kilnojimo :daina:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: tukas
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.060 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top